Sikkerhed og Apple-id

Læs mere om sikkerhed og dit Apple-id.

Dit Apple-id er den konto, du bruger til at logge ind på Apple Services – som App Store, iCloud, Apple Music, iMessage, FaceTime og mere – og inkluderer dine kontakt-, betalings- og sikkerhedsoplysninger. Apple bruger klassens bedste sikkerhedsteknologier til at hjælpe med at sikre dine data.

Giv aldrig adgangskoden til dit Apple-id, bekræftelseskoder, enhedsadgangskoder, gendannelsesnøgler eller nogen kontosikkerhedsoplysninger til nogen anden. Apple beder aldrig om sådanne oplysninger.

Apple har strenge politikker og procedurer på plads for at forhindre uautoriseret adgang til dit Apple-id. Når du kontakter os for at få support, kan vi bede dig om detbekræfte dit Apple-id via en meddelelse, som vi sender til din enhed. Eller du kan generere en midlertidig support-pinkode, der identificerer dit Apple-id.

Beskyt dit Apple ID og din adgangskode

For at hjælpe med at beskytte dit Apple ID og alt det vigtige indhold, du gemmer hos Apple, kan du følge disse anbefalinger.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Beskyt din konto med tofaktorgodkendelse

To-faktor-godkendelse er designet til at sikre, at du er den eneste person, der kan få adgang til dit Apple-id, selvom en anden kender din adgangskode. Når du indtaster dit Apple-id og din adgangskode for første gang på en ny enhed, beder denne enhed om bekræftelseskoden, der automatisk vises på dine betroede enheder.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Hold din Apple ID-adgangskode privat

Apple kræver, at du bruger en stærk adgangskode til dit Apple-id – otte eller flere tegn, inklusive store og små bogstaver og mindst ét tal.

Del aldrig din Apple ID-adgangskode, bekræftelseskoder eller kontosikkerhedsoplysninger med nogen. Brug aldrig Apple-id-adgangskoden til andre internetkonti.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Del ikke et Apple-id

Del ikke en konto med andre mennesker, heller ikke familiemedlemmer. At dele et Apple ID betyder, at du giver en anden adgang til alt dit personlige indhold. Hvis en anden hjalp dig med at konfigurere dit Apple-id og din adgangskode, skal du ændre din adgangskode.

For at dele App Store-køb, billeder, en kalender og mere skal du bruge Familiedeling, iCloud-fotodeling og andre brugervenlige delingsfunktioner.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Sådan holder du dine kontooplysninger opdateret

Apple giver dig besked via e-mail, sms eller notifikation, når der foretages ændringer på din konto, såsom når du logger ind for første gang på en ny enhed eller ændrer din adgangskode. Hvis du modtager en notifikation, men ikke husker at foretage ændringer, kan en anden have uretmæssig adgang til din konto. Du bør ændre din adgangskode med det samme og altid holde dine kontooplysninger opdaterede.

Lær, hvordan du ændrer dit Apple ID-adgangskode

Hold dine kontooplysninger opdaterede

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Yderligere tips til at beskytte din enhed og dine data

• Brug en enheds adgangskode eller adgangskode og Face ID eller Touch ID. For bedre sikkerhed kan du indstille en adgangskode på din enhed – eller login-adgangskode på din Mac – for at hjælpe med at beskytte dine data. Brug Face ID eller Touch ID, hvis din enhed understøtter det.

• Hold din software opdateret. Apples softwareudgivelser inkluderer fejlrettelser, nye funktioner og kritiske sikkerhedsopdateringer. Sørg for, at opdatere din enhed , når softwareopdateringer er tilgængelige.

• Beskyt dine personlige oplysninger. Lær, hvordan Apple designer produkter for at beskytte dit privatliv og give dig kontrol over dine oplysninger.

• Fald ikke for svindel. Hvis det lyder som et fupnummer, så antag, at det er det. Følg online sikkerhedstip for at undgå phishing og anden online-svindel.