Hvis du bliver bedt om at bekræfte dit Apple-id, når du kontakter Apple

Når du kontakter Apple for at få support, bliver du muligvis bedt om at bekræfte dit Apple-id af sikkerhedsmæssige årsager.

Hvis du kontakter Apple, bliver du muligvis bedt om at bekræfte dit Apple-id ved hjælp af en af disse muligheder:

• Modtag og bekræft en notifikation om Apple-id sendt direkte til din enhed.

• Generer en midlertidig pinkode til support på din enhed.

Bekræftelse af dit Apple-id giver Apple adgang til serienumre på din enhed og begrænsede kontooplysninger, der er knyttet til dit Apple-id, så vi kan hjælpe dig hurtigere.

Apple vil aldrig bede om adgangskoden til dit Apple-id, bekræftelseskoder, gendannelsesnøgler eller nogen kontosikkerhedsdetaljer.

Modtag en notifikation om Apple-id

Apple sender muligvis en notifikation til din enhed, der er knyttet til dette Apple-id:

• Tryk blot på Bekræft for at bekræfte dit Apple-id på din enhed.

• Hvis din enhed ikke er beskyttet med en adgangskode, skal du muligvis også indtaste adgangskoden til dit Apple-id.

• Der sendes også en besked til e-mailadressen for dit Apple-id, uanset om dit Apple-id er bekræftet.

Hvis du modtager en notifikation om bekræftelse af dit Apple-id, men du ikke er ved at anmode om support fra Apple, skal du trykke på Afvis.

Tryk på notifikationen for at bekræfte dit Apple-id

Generer en midlertidig pinkode til support

Du kan også generere en midlertidig pinkode til support for at bekræfte dit Apple-id.

1. Log ind på appleid.apple.com.

2. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste den bekræftelseskode, der blev sendt til din enhed.

3. Rul til bunden af skærmen, og tryk på Pinkode til support. Tryk derefter på Generer pinkode.

4. Når Apple anmoder om din pinkode til support, skal du angive det firecifrede tal.

Pinkoden genereres med det samme og vises i lokalmenuvinduet, der også viser, hvornår pinkoden udløber. Den genererede pinkode kan bruges én gang.

Afhængigt af hvordan du oprettede dit Apple-id, kan du muligvis generere en pinkode til support uden at indtaste en bekræftelseskode (for eksempel ved at besvare sikkerhedsspørgsmål).
Tryk på Pinkode til support for at generere en pinkode til support