Hvis du får vist Indstillinger med et tandhjulssymbol, når du starter din Mac

Vinduet med startindstillinger viser symboler for alle tilgængelige startdiske, et tandhjulssymbol med titlen Indstillinger og knapper til Luk ned og Start igen.

Skærmen med startindstillinger i macOS Big Sur

Hvis du bruger en Mac med en Apple-chip, vises vinduet med startindstillinger, hvis du tænder din Mac og derefter fortsat holder tænd/sluk-knappen nede i mindst 10 sekunder.

Du kan gøre følgende under startindstillinger:

• Vælg en startdisk, f.eks. Macintosh HD. Klik derefter på Fortsæt for at starte fra den pågældende disk.
  • Vælg Indstillinger, og klik derefter på Fortsæt for at åbne macOS-genoprettelse. Der kan du geninstallere macOS, bruge Diskværktøj til at reparere din disk, slette din disk og meget mere.
  • Klik på Luk ned eller Start igen.

Disse skjulte funktioner er også tilgængelige under startindstillinger: