Hvis mikrofonerne på din iPad ikke virker

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis lyden er utydelig under FaceTime-opkald, på videooptagelser eller i apps.

Rengør mikrofonerne

1. Fjern eventuelle skærmbeskyttere, beskyttelsesfilm eller etuier fra din iPad.
  2. Fjern urenheder fra åbningerne på din iPad.

Hvis Siri ikke kan høre dig

1. Åbn appen Memoer.
  2. Tryk på knappen Optag , tal ind i toppen på din iPad, og stop derefter optagelsen.
  3. Din stemme burde nu være klar og tydelig på memoet.
  4. Hvis din stemme ikke er klar og tydelig, skal du kontakte Apple-support.

Hvis du ikke kan optage lyd i videoer

1. Åbn appen Kamera.
  2. Optag en video, hvor du taler ind i toppen af din iPad.
  3. Tryk på kameravælgeren  for at skifte til det andet kamera. Optag derefter endnu en video, hvor du taler ind i toppen af din iPad.
  4. Din stemme på videoerne skal kunne høres klart og tydeligt.
  5. Hvis din stemme ikke er klar og tydelig, skal du kontakte Apple-support.

Hvis mikrofonen ikke virker i en bestemt app

1. Gå til Indstillinger > Anonymitet > Mikrofon.
  2. Kontroller, at appen er slået til.
  3. Hvis appen ikke har tilladelse til at få adgang til din mikrofon, eller hvis den ikke er på listen, skal du kontakte appudvikleren.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.