Installer eller udskift SSD-moduler i din Mac Pro (2019)

Se, hvordan du installerer SSD-moduler i din Mac Pro, og hvordan du bruger Apple Configurator til at indstille dem til din Mac.

Mac Pro understøtter op til et eller to SSD-moduler, afhængigt af kapaciteten. SSD-modulerne er parret til og krypteret af T2 Security Chip. Hvis du udskifter SSD-moduler, skal du bruge Apple Configurator til at slette og indstille dem til din Mac Pro.

Kontroller krav

Hvis du vil installere eller udskifte SSD-moduler i din Mac Pro, skal du bruge:

Afinstaller og installer SSD-moduler

Fortsæt ikke, medmindre alle data fra det eksisterende SSD er sikkerhedskopieret. Når først en ny SSD-parringshandling er startet, kan dataene på det eksisterende SSD ikke gendannes.

Følg disse trin for at afinstallere og installere SSD-moduler i din Mac Pro.

Gendan firmwaren