Nyheder i Apple Configurator

Læs om de nyeste opdateringer af Apple Configurator.

Du finder den nyeste version af Apple Configurator under fanen Opdateringer i App Store på din Mac. Du kan læse mere om kravene til brug af Apple Configurator 2.13.3.

Nyheder i Apple Configurator 2.13.3

• Understøtter macOS Big Sur
  • Understøtter gendannelse af macOS på Mac-computere med Apple Silicon
  • Web Clip: Konfiguration af Ignorer specifikationsområde og Target Application Bundle Identifier
  • Fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen

Nyheder i Apple Configurator 2.13.1

• Flere lokaliteter til VPP-tildelinger
  • Begrænsninger: Tillad appklip
  • Notifikationer: Tillad eksempelvisning af notifikationer på låseskærmen
  • Exchange ActiveSync: Tilsidesæt tidligere adgangskode
  • Wi-Fi: Slå tilfældig generering af MAC-adresse fra
  • Mørk tilstand

Nyheder i Apple Configurator 2.12.1

Denne opdatering tilføjer understøttelse af gendannelse af firmware på Mac Pro (2019).

Til iOS:

• VPN: Konfigurer krav fra udbyderen til tilpasset SSL-forbindelsestype
  • VPN: Konfigurer netværksindstillinger for Cisco, Juniper, Pulse, F5, SonicWall, Aruba, CheckPoint og tilpassede SSL-forbindelser
    • Send al trafik gennem VPN
    • Ekskluder lokale netværk

Nyheder i Apple Configurator 2.11.1

I denne opdatering løses et problem med at tilgå arkiverede organisationer, mærker og oplæg.

Nyheder i Apple Configurator 2.11

Understøttelse af ny hardware.

Nyheder i Apple Configurator 2.10

Til iOS

• Wi-Fi: Konfigurer personlig sikkerhedstype for WPA3
  • VPN IKEv2: Konfigurer indstillingen Aktiver reserve til at understøtte Hjælp til Wi-Fi
  • Exchange ActiveSync: Aktiver Mail, Kalender, Kontakter og Påmindelser individuelt til administrerede konti
  • Konfigurer nye begrænsninger, der kun gælder for overvågede enheder: Tillad Find min enhed, tillad Find mine venner, tillad at slå Wi-Fi til eller fra, tillad ekstern drevadgang i appen Arkiver
  • Konfigurer appdata for enkelt login
  • Spring vinduerne Mørk tilstand og Velkommen over i indstillingsassistenten
  • Tillad Tastatur med kontinuerlig indtastning

Til tvOS

• Wi-Fi: Konfigurer personlig sikkerhedstype for WPA3
  • Tillad vågeblus på enheden

Nyheder i Apple Configurator 2.9

• Telefonnummer, ICCID og IMEI-oplysninger om tilknyttede enheder med dobbelt-sim rapporteres nu i enhedens oplysningsvindue og cfgutil
  • Spring Fremhæv nye funktioner over i indstillingsassistenten med Automator
  • Konfigurer nye begrænsninger: Ændring af personlig internetdeling (kun overvågede enheder)
  • Konfigurer data for certifikatgennemsigtighed

Nyheder i Apple Configurator 2.8.2

Understøttelse af ny hardware.

Nyheder i Apple Configurator 2.8.1

Til iOS

Nye dataindstillinger for begrænsninger

• Tillad nærhedsbaserede anmodninger om deling af adgangskode (kun overvågede enheder)
  • Tillad deling af adgangskode (kun overvågede enheder)
  • Tillad automatisk udfyldning af adgangskode (kun overvågede enheder)
  • Fremtving automatisk dato og klokkeslæt (kun overvågede enheder)
  • Tillad USB-tilbehør, mens enheden er låst (kun overvågede enheder)
  • Tillad administrerede konti for Kontakter at skrive til ikke-administrerede konti
  • Tillad ikke-administrerede konti for Kontakter at læse administrerede konti
  • Tillad ændring af eSIM-indstillinger (kun overvågede enheder)

Nye dataindstillinger for Mail og Exchange

• Tillad en bruger at slå S/MIME-signering til eller fra
  • Tillad en bruger at ændre valget af S/MIME-signeringscertifikat
  • Tillad en bruger at slå S/MIME-kryptering til eller fra
  • Tillad en bruger at ændre valget af S/MIME-krypteringscertifikat

Nye dataindstillinger for Exchange

• Brug OAuth til godkendelse

Nye dataindstillinger for notifikationer

• Tillad grupperede notifikationer
  • Angiv, om en app har tilladelse til at sende kritiske meddelelser
  • Vis i CarPlay

Ny mulighed for at springe Tilmelding af enheder over i indstillingsassistenten

• iMessage og FaceTime, Skærmtid og Hold din enhed opdateret
  • Tillad installering af softwareopdateringer for brugere, der ikke er administratorer
  • Tilføj mobilabonnement

Til tvOS

Nye dataindstillinger for begrænsninger

• Tillad nærhedsbaserede anmodninger om deling af adgangskode (kun overvågede enheder)

Nyheder i Apple Configurator 2.7.1

• Klargøring af overvågede enheder til administration af Configurator giver nu automatisk tilladelse til tilslutning af USB-tilbehør, mens enheden er låst
  • Konfigurer nye begrænsninger, der kun gælder for overvågede enheder, for iOS 11.4.1: Tillad USB-tilbehør, mens enheden er låst

Nyheder i Apple Configurator 2.7

• Spring vinduerne til indstillingsassistenten over i iOS 11.3 og tvOS 11.3
  • Konfigurer nye beskrivelsesdata og -begrænsninger for iOS 11.3, herunder krav om Face ID-godkendelse inden Autoudfyld, konfigurering af Administrerede softwareopdateringer, tjenesteundtagelse for mobiltjenester samt krav om lærersamtykke inden en læreroprettet klasse forlades
  • Konfigurer nye beskrivelsesdata og -begrænsninger for tvOS 11.3, herunder begrænsning af eksterne forbindelser fra hvidlistede iOS-enheder

Nyheder i Apple Configurator 2.6.1

• Forskellige fejlrettelser og forbedringer, herunder genoprettelse af muligheden for at installere konfigurationsbeskrivelser på Apple TV (3. generation)

Nyheder i Apple Configurator 2.5

• Tilføj midlertidigt enheder til Program til tilmelding af enheder (DEP)
  • Spring vinduerne Tryk for at indstille og Valg af tastatur over i indstillingsassistenten i iOS
  • Spring vinduet Log ind på tv-udbyder over i indstillingsassistenten i tvOS
  • Nye beskrivelsesdata og -begrænsninger for iOS omfatter Begræns VPN-oprettelse, AirPrint-sikkerhed, DNS-proxy og Administreret klasseadfærd på overvågede elevenheder i Klasseværelse
  • Nye tvOS-data til indkommende AirPlay-sikkerhed
  • Understøttelse af konfiguration af tvOS-enheder med tvOS 11 på undernettet af det lokale netværk