Nyheder i Apple Configurator til Mac

Få mere at vide om de seneste opdateringer til Apple Configurator til Mac.

Du finder den nyeste version af Apple Configurator til Mac under fanen Opdateringer i App Store. Du kan læse mere om kravene til brug af Apple Configurator 2.17.

Nyheder i Apple Configurator 2.17

• Understøttelse af nye enheder

• Genvejshandlinger: Find/filtrer, Slet, Gendan, Opdater, Forbered, Omdøb, Installer profil, Angiv overvågningsidentitet

• Kør genveje, når enheder er tilsluttet og adskilt

• Spring nye installationsassistent-ruder tilføjet i iOS 17 over

• Tillad fjernelse af eSIM, når du sletter enheden

• Tilføjelse af App Store-apps til enheder mislykkes ikke længere, når den kører macOS 14.1 eller en nyere version

• Fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen

Nyheder i Apple Configurator 2.16

• Understøttelse af ny hardware

• Fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen

Nyheder i Apple Configurator 2.15.1

• Understøttelse af ny hardware

• Fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen

Nyheder i Apple Configurator 2.15

• Tillad at springe ruden App Store over i installationsassistent

• Understøtter gendannelse af Mac-computere med Apple Silicon til macOS Monterey

• Fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen

Nyheder i Apple Configurator 2.14

• Nye begrænsninger for Uparret ekstern start til gendannelse og Lås op med Apple Watch

Nyheder i Apple Configurator 2.13.3

• Understøtter macOS Big Sur

• Understøtter gendannelse af macOS på Mac-computere med Apple Silicon

• Web Clip: Konfiguration af Ignorer specifikationsområde og Target Application Bundle Identifier

• Fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen

Nyheder i Apple Configurator 2.13.1

• Flere lokaliteter til VPP-tildelinger

• Begrænsninger: Tillad appklip

• Notifikationer: Tillad eksempelvisning af notifikationer på låseskærmen

• Exchange ActiveSync: Tilsidesæt tidligere adgangskode

• Wi-Fi: Slå tilfældig generering af MAC-adresse fra

• Mørk tilstand

Nyheder i Apple Configurator 2.12.1

Denne opdatering tilføjer understøttelse af gendannelse af firmware på Mac Pro (2019).

Til iOS:

• VPN: Konfigurer krav fra udbyderen til tilpasset SSL-forbindelsestype

• VPN: Konfigurer netværksindstillinger for Cisco, Juniper, Pulse, F5, SonicWall, Aruba, CheckPoint og tilpassede SSL-forbindelser

• Send al trafik gennem VPN

• Ekskluder lokale netværk

Nyheder i Apple Configurator 2.11.1

I denne opdatering løses et problem med at tilgå arkiverede organisationer, mærker og oplæg.

Nyheder i Apple Configurator 2.11

Understøttelse af ny hardware.

Nyheder i Apple Configurator 2.10

Til iOS

• Wi-Fi: Konfigurer personlig sikkerhedstype for WPA3

• VPN IKEv2: Konfigurer indstillingen Aktiver reserve til at understøtte Hjælp til Wi-Fi

• Exchange ActiveSync: Aktiver Mail, Kalender, Kontakter og Påmindelser individuelt til administrerede konti

• Konfigurer nye begrænsninger, der kun gælder for overvågede enheder: Tillad Find min enhed, tillad Find mine venner, tillad at slå Wi-Fi til eller fra, tillad ekstern drevadgang i appen Arkiver

• Konfigurer appdata for enkelt login

• Spring vinduerne Mørk tilstand og Velkommen over i indstillingsassistenten

• Tillad Tastatur med kontinuerlig indtastning

Til tvOS

• Wi-Fi: Konfigurer personlig sikkerhedstype for WPA3

• Tillad vågeblus på enheden

Nyheder i Apple Configurator 2.9

• Telefonnummer, ICCID og IMEI-oplysninger om tilknyttede enheder med dobbelt-sim rapporteres nu i enhedens oplysningsvindue og cfgutil

• Spring Fremhæv nye funktioner over i indstillingsassistenten med Automator

• Konfigurer nye begrænsninger: Ændring af personlig internetdeling (kun overvågede enheder)

• Konfigurer data for certifikatgennemsigtighed

Nyheder i Apple Configurator 2.8.2

Understøttelse af ny hardware.

Nyheder i Apple Configurator 2.8.1

Til iOS

Nye dataindstillinger for begrænsninger

• Tillad nærhedsbaserede anmodninger om deling af adgangskode (kun overvågede enheder)

• Tillad deling af adgangskode (kun overvågede enheder)

• Tillad automatisk udfyldning af adgangskode (kun overvågede enheder)

• Fremtving automatisk dato og klokkeslæt (kun overvågede enheder)

• Tillad USB-tilbehør, mens enheden er låst (kun overvågede enheder)

• Tillad administrerede konti for Kontakter at skrive til ikke-administrerede konti

• Tillad ikke-administrerede konti for Kontakter at læse administrerede konti

• Tillad ændring af eSIM-indstillinger (kun overvågede enheder)

Nye dataindstillinger for Mail og Exchange

• Tillad en bruger at slå S/MIME-signering til eller fra

• Tillad en bruger at ændre valget af S/MIME-signeringscertifikat

• Tillad en bruger at slå S/MIME-kryptering til eller fra

• Tillad en bruger at ændre valget af S/MIME-krypteringscertifikat

Nye dataindstillinger for Exchange

• Brug OAuth til godkendelse

Nye dataindstillinger for notifikationer

• Tillad grupperede notifikationer

• Angiv, om en app har tilladelse til at sende kritiske meddelelser

• Vis i CarPlay

Ny mulighed for at springe Tilmelding af enheder over i indstillingsassistenten

• iMessage og FaceTime, Skærmtid og Hold din enhed opdateret

• Tillad installering af softwareopdateringer for brugere, der ikke er administratorer

• Tilføj mobilabonnement

Til tvOS

Nye dataindstillinger for begrænsninger

• Tillad nærhedsbaserede anmodninger om deling af adgangskode (kun overvågede enheder)

Nyheder i Apple Configurator 2.7.1

• Klargøring af overvågede enheder til administration af Configurator giver nu automatisk tilladelse til tilslutning af USB-tilbehør, mens enheden er låst

• Konfigurer nye begrænsninger, der kun gælder for overvågede enheder, for iOS 11.4.1: Tillad USB-tilbehør, mens enheden er låst

Nyheder i Apple Configurator 2.7

• Spring vinduerne til indstillingsassistenten over i iOS 11.3 og tvOS 11.3

• Konfigurer nye beskrivelsesdata og -begrænsninger for iOS 11.3, herunder krav om Face ID-godkendelse inden Autoudfyld, konfigurering af Administrerede softwareopdateringer, tjenesteundtagelse for mobiltjenester samt krav om lærersamtykke inden en læreroprettet klasse forlades

• Konfigurer nye beskrivelsesdata og -begrænsninger for tvOS 11.3, herunder begrænsning af eksterne forbindelser fra hvidlistede iOS-enheder

Nyheder i Apple Configurator 2.6.1

• Forskellige fejlrettelser og forbedringer, herunder genoprettelse af muligheden for at installere konfigurationsbeskrivelser på Apple TV (3. generation)

Nyheder i Apple Configurator 2.5

• Tilføj midlertidigt enheder til Program til tilmelding af enheder (DEP)

• Spring vinduerne Tryk for at indstille og Valg af tastatur over i indstillingsassistenten i iOS

• Spring vinduet Log ind på tv-udbyder over i indstillingsassistenten i tvOS

• Nye beskrivelsesdata og -begrænsninger for iOS omfatter Begræns VPN-oprettelse, AirPrint-sikkerhed, DNS-proxy og Administreret klasseadfærd på overvågede elevenheder i Klasseværelse

• Nye tvOS-data til indkommende AirPlay-sikkerhed

• Understøttelse af konfiguration af tvOS-enheder med tvOS 11 på undernettet af det lokale netværk