Slut en trådløs spilcontroller til din Apple-enhed

Læs mere om, hvordan du danner par mellem din trådløse DUALSHOCK®4- eller Xbox-controller og din iPhone, iPod touch, iPad, dit Apple TV eller din Mac.

Tilslut din trådløse controller for at spille understøttede spil fra Apple Arcade eller App Store, navigere på dit Apple TV og meget mere.

Kom godt i gang

Se, hvilke trådløse controllere der understøttes

• Trådløs Xbox-controller med Bluetooth (model 1708)
  • Trådløs PlayStation DUALSHOCK®4-controller
  • MFi (lavet til iOS) Bluetooth-controllere som f.eks. SteelSeries Nimbus, Horipad Ultimate, og flere andre kan være understøttet.

Dan par mellem en controller og din iOS-enhed, eller ophæv pardannelsen

1. Start med din controller slukket. Indstil derefter controlleren til pardannelse:
    • Med en trådløs Xbox-controller skal du trykke på knappen Xbox for at tænde for controlleren. Hold derefter knappen Tilslut nede i nogle få sekunder.
    • Med en trådløs DUALSHOCK®4-controller skal du holde knapperne PS og Del nede på samme tid, indtil lysbjælken begynder at blinke.
  2. På iPhone, iPod touch eller iPad skal du trykke på Indstillinger.
  3. Vælg Bluetooth, og kontroller, at det er slået til.
    • Hvis du vil danne par, skal du finde navnet på din controller under Andre enheder. Tryk på navnet for at tilslutte.
    • Hvis du vil ophæve pardannelsen, skal du trykke på Oplysninger  ud for navnet på enheden og derefter trykke på Glem denne enhed.

Dan par mellem en controller og dit Apple TV, eller ophæv pardannelsen

1. Start med din controller slukket. Indstil derefter controlleren til pardannelse:
    • Med en trådløs Xbox-controller skal du trykke på knappen Xbox for at tænde for controlleren. Hold derefter knappen Tilslut nede i nogle få sekunder.
    • Med en trådløs DUALSHOCK®4-controller skal du holde knapperne PS og Del nede på samme tid, indtil lysbjælken begynder at blinke.
  2. På dit Apple TV 4K eller Apple TV HD skal du gå til Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder > Bluetooth.
  3. Vent, mens dit Apple TV søger efter Bluetooth-tilbehør i nærheden.
    • Hvis du vil danne par, skal du finde navnet på controlleren. Du ved, at controlleren er tilsluttet, når meddelelsen "Controller Connected" (controlleren er tilsluttet) kortvarigt vises på dit tv.

• Hvis du vil ophæve pardannelsen, skal du vælge navnet på din controller og derefter vælge Ophæv pardannelse. Du får vist en meddelelse på dit tv, der siger "Controller Connection Lost" (Forbindelse til controller er afbrudt).

Dan par mellem en controller og din Mac, eller ophæv pardannelsen

1. Start med din controller slukket. Indstil derefter controlleren til pardannelse:
    • Med en trådløs Xbox-controller skal du trykke på knappen Xbox for at tænde for controlleren. Hold derefter knappen Tilslut nede i nogle få sekunder.
    • Med en trådløs DUALSHOCK®4-controller skal du holde knapperne PS og Del nede på samme tid, indtil lysbjælken begynder at blinke.
  2. På Mac skal du vælge Apple-menuen () > Systemindstillinger.
  3. Klik på Bluetooth, og kontroller, at det er slået til.
  4. Find navnet på din controller under Enheder.
    • Hvis du vil danne par, skal du Ctrl-klikke på navnet på din controller og derefter klikke på Tilslut.
    • Hvis du vil ophæve pardannelsen, skal du Ctrl-klikke på navnet på din controller og derefter klikke på Fjern.

Hvis controlleren ikke vil tilslutte eller ikke fungerer som forventet

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.