Slut en trådløs spilcontroller til din Apple-enhed

Læs mere om, hvordan du danner par mellem din trådløse DualShock 4- eller Xbox-controller og din iPhone, iPad, iPod touch, dit Apple TV eller din Mac.

Tilslut din trådløse controller for at spille understøttede spil fra Apple Arcade eller App Store, navigere på dit Apple TV og meget mere.

Se, hvilke trådløse controllere der understøttes

• Trådløs Xbox-controller med Bluetooth (model 1708)
  • Xbox Elite Wireless Controller Series 2
  • Xbox Adaptive Controller
  • PlayStation DualShock 4 Wireless Controller
  • Andre MFi (Made for iOS) Bluetooth-controllere kan være understøttet

Microsoft og Apple har indgået samarbejde om at tilføje kompatibilitet for Xbox Series X-controlleren til vores kunder i en kommende opdatering.

Dan par mellem en controller og din iPhone, iPad, iPod touch, dit Apple TV eller din Mac

Følg vejledningen til den trådløse controller for at gøre den klar til pardannelse. Læs derefter om, hvordan du danner par mellem controllere og din iOS- eller iPadOS-enhed, dit Apple TV eller din Mac

Trinnene til pardannelse, knapfunktioner og tilpasning af knapper kan være forskellige på forskellige controllere. Kontakt producenten af spilcontrolleren for at få yderligere oplysninger.

Hvis controlleren ikke tilsluttes eller ikke fungerer som forventet

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.