Slut en trådløs Xbox-spilcontroller til din Apple-enhed

Slut en trådløs Xbox-spilcontroller til din iPhone, din iPad, dit Apple TV, din Mac eller din Apple Vision Pro.

Understøttede Xbox-spilcontrollere

• Trådløs Xbox-controller med Bluetooth (model 1708)

• Trådløs Xbox-controller Series S

• Trådløs Xbox-controller Series X

• Xbox Elite Wireless Controller Series 2

• Xbox Adaptive Controller

Par og tilslut controlleren

1. Tryk på controllerens Xbox-knap for at tænde controlleren.

2. Tryk og hold nede på controllerens tilslutningsknap i et par sekunder for at sætte controlleren i parringstilstand. Dette gør den synlig for din Apple-enhed.

3. Åbn Bluetooth-indstillingerne på din Apple-enhed, og vælg derefter controlleren på listen over enheder i nærheden.

Læs mere

Hvis controlleren ikke opretter forbindelse eller fungerer som forventet

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.