Slut en trådløs PlayStation-spilcontroller til din Apple-enhed

Slut en trådløs PlayStation-spilcontroller til din iPhone, din iPad, dit Apple TV, din Mac eller din Apple Vision Pro.

Understøttede PlayStation-controllere

• PlayStation DualShock 4 Wireless Controller

• PlayStation 5 DualSense Wireless Controller

• PlayStation 5 DualSense Edge Wireless Controller

Dan par med og tilslut controlleren

1. Kontroller, at din controller er slukket.

2. Hold PS-knappen og Create-knappen (eller Share-knappen) nede på samme tid, indtil lysbjælken begynder at blinke. Controlleren er nu i pardannelsestilstand, så den bliver synlig for din Apple-enhed.

3. Åbn Bluetooth-indstillinger på din Apple-enhed, og vælg derefter controlleren på listen over enheder i nærheden.

4. Hvis der dannes par med controlleren, men den ikke tilsluttes, skal du trykke på PS-knappen på controlleren.

Læs mere

Læs mere om, hvordan du tilslutter trådløse spilcontrollere, herunder hvordan du tilpasser controller-knapper og -funktioner, og hvad du gør, hvis controlleren ikke tilsluttes eller fungerer som forventet.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.