Brug af spil i Apple Arcade

Abonner på Apple Arcade for at få ubegrænset adgang til en udvalgt samling af over 100 nye spil på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac og dit Apple TV.

Åbn App Store, og gå til fanen Arcade, hvis du vil se, hvilke spil der er inkluderet i Apple Arcade. Du kan gennemse spillene og redaktionelt indhold, inden du abonnerer.

Hvis du vil downloade Apple Arcade-spil fra App Store, skal du abonnere på Apple Arcade. Du kan stadig købe og downloade andre spil fra App Store, selvom du ikke abonnerer på Apple Arcade, eller hvis du bor i et land eller område, der ikke har Apple Arcade.

Læs mere om priser for Apple Arcade.

Apple Arcade og tilgængelige Apple Arcade-funktioner kan variere alt efter land eller område. Her kan du læse om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Sådan finder du spil

Når du har abonneret på Apple Arcade, kan du downloade alle Apple Arcade-spil uden yderligere gebyrer:

På iPhone, iPad eller iPod touch

Åbn App Store, og gå til fanen Arcade nederst på skærmen.

På dit Apple TV

Åbn appen Arcade, eller åbn App Store, og gå til fanen Arcade øverst på skærmen.

På Mac

Åbn App Store, og gå til fanen Arcade i indholdsoversigten.

Du kan også søge efter et bestemt spil i App Store.

Sådan spiller du spil

Du kan downloade lige så mange Apple Arcade-spil, du vil, og spille lige så ofte, du vil. Når du har abonneret, behøver du ikke foretage yderligere køb i Apple Arcade-spil.

Du kan spille spil på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV. Hvis du får vist et controller-symbol  på appens side, har spillet controller-understøttelse til denne enhed. Du kan bruge en spilcontroller til at spille de fleste spil, også selvom en controller ikke er nødvendig. Der skal dog bruges en controller for at kunne spille visse spil på Apple TV.

Alle Apple Arcade-spil er forskellige. Hvis du vil vide mere om, hvordan du spiller et spil, et spils funktioner eller regler, skal du kontakte appudvikleren.

Sådan får du vist resultater og gemmer spil

Apple Arcade bruger iCloud og Game Center til spilresultater, gemte spil og spil med venner på alle dine enheder, som er logget ind på iCloud og Game Center med det samme Apple-id. Du kan spille dit spil på alle dine enheder, så længe du er logget ind. Læs mere om gemte spil, iCloud og Apple Arcade.

Læs mere

• Du kan til enhver tid slette et spil fra din iPhone, iPad eller iPod touch, dit Apple TV eller din Mac som med alle andre apps.
  • Apple Acade er et abonnement, som du til enhver tid kan få vist eller annullere. Hvis du annullerer abonnementet, er du nødt til at genoprette dette for at fortsætte med at spille de spil, du downloadede, mens du havde Apple Arcade.
  • Hvis du bruger Familiedeling, og en i din familiegruppe abonnerer, kan du downloade og spille alle de spil, der er inkluderet i Apple Arcade, men dine familiemedlemmer kan ikke se dine gemte spil.