Accepter en venneanmodning til Game Center

Hvis du vil acceptere en venneanmodning, skal du bruge en enhed, der kører en nyere version af iOS, iPadOS eller macOS.

No alt supplied for Image

Hvis du modtager en venneanmodning til Game Center, skal du bruge en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS eller iPadOS 13 eller en nyere version eller en Mac med macOS Monterey eller en nyere version for at kunne acceptere den. Du kan ikke acceptere venneanmodninger på tidligere versioner af iOS, iPadOS eller macOS eller på Android-enheder.