Hvis dine sange er nedtonet

Hvis du abonnerer på Apple Music eller iTunes Match, kan du få adgang til hele dit musikbibliotek på alle dine enheder. Hvis du kan se sange, der er nedtonet og ikke kan afspilles, efter at du har slået Synkroniser bibliotek til, skal du udføre trinnene nedenfor.

Hvis al eller det meste af din musik er nedtonet

Synkroniser bibliotek er muligvis slået fra eller kan ikke oprette forbindelse til internettet på en af dine enheder. Undersøg følgende:

• Hvis dit musikbibliotek er lagret på en computer, skal du kontrollere, at Synkroniser bibliotek er slået til. Kontroller derefter, at Synkroniser bibliotek er slået til for alle dine andre enheder.
  • Sørg for, at alle dine enheder har forbindelse til internettet.

Hvis det tager for lang tid at overføre dit musikbibliotek

Hvis det meste af din musik er importeret fra andre kilder end Apple Music, eller hvis du har et stort musikbibliotek, kan det tage et stykke tid at overføre dit musikbibliotek.

Sørg for, at din computer er godkendt, så den musik, du har købt tidligere i iTunes Store, kan overføres. Følg derefter disse trin:

1. Opret forbindelse til internettet fra din Mac eller pc.
  2. Åbn appen Musik på din Mac. Åbn iTunes til Windows på din pc.
  3. Kontroller, at Synkroniser bibliotek er slået til.
  4. Hold appen Musik eller iTunes til Windows åben, indtil dit musikbibliotek er færdig med at overføre.

Hvis en sang ikke kan overføres med Apple Music eller iTunes Match

Hvis du kan se  ud for en sang, er sangen muligvis ikke berettiget til at blive overført. Se hvorfor.

Hvis en sang ikke er tilgængelig i Apple Music

Nogle sange eller album er muligvis nedtonet, fordi de i øjeblikket ikke er tilgængelige i Apple Music. Det kan bl.a. skyldes følgende:

• Kunstnere og indholdsudbydere udgiver måske nogle af sangene fra et album på forhånd, men ikke alle. Hvis du føjer hele albummet til dit bibliotek, bliver sangene tilgængelige, efterhånden som de udgives.
  • Kunstnere og indholdsudbydere kan ændre eller fjerne musik fra Apple Music-kataloget. Søg i Apple Music for at se, om sangen findes under et andet navn eller arkiv. Hvis den gør det, kan du føje sangen til dit bibliotek, så den ikke længere er nedtonet.
  • Sangen er muligvis ikke tilgængelig i dit land eller område, og den vises nedtonet, når du søger efter den i Apple Music.
  • Hvis en anstødelig sang er nedtonet, har du muligvis slået begrænsninger til for din enhed. Du kan bruge Skærmtid på din iPhone, iPad eller iPod touch eller Skærmtid på din Mac til at slå begrænsninger fra. Du kan også føje den redigerede version fra Apple Music til dit bibliotek.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.