Hvis dine sange er nedtonet

Hvis du abonnerer på Apple Music eller iTunes Match, kan du slå Synkroniser bibliotek til på hver af dine enheder for at få adgang til dit musikbibliotek på tværs af dine enheder. Hvis du kan se sange, der er nedtonet og ikke kan afspilles, efter at du har slået Synkroniser bibliotek til, skal du udføre trinnene nedenfor.

Hvis al eller det meste af din musik er nedtonet

Synkroniser bibliotek er muligvis slået fra eller kan ikke oprette forbindelse til internettet på en af dine enheder. Undersøg følgende:

Hvis en sang er nedtonet, men du stadig kan afspille den

Åbn programmet Apple Music på din Mac eller iTunes på din pc. Klik på Sange under Bibliotek, og sørg for, at sangen er markeret.

Hvis du ikke kan se afkrydsningsfelter ud for dine sange:

1. Åbn programmet Apple Music eller iTunes.
  2. På Mac: Gå til menulinjen, og vælg Musik > Indstillinger. På pc: Vælg iTunes > Indstillinger.
  3. Klik på fanen Generelt.
  4. Sørg for, at "Liste over sange med afkrydsningsfelter" er valgt.
  5. Klik på OK.
  6. Klik på Sange under Bibliotek, og sørg for, at alle sange er markeret. Hvis de ikke er det, skal du trykke på afkrydsningsfelterne ved siden af for at markere dem.

Hvis det tager for lang tid at overføre dit musikbibliotek

Hvis det meste af din musik er importeret fra andre kilder end Apple Music, eller hvis du har et stort musikbibliotek, kan det tage et stykke tid at overføre dit musikbibliotek.

Sørg for, at din computer er godkendt, så den musik, du har købt tidligere i iTunes Store, kan overføres. Følg derefter disse trin:

1. Opret forbindelse til internettet fra din Mac eller pc.
  2. Åbn programmet Apple Music eller iTunes.
  3. På Mac: Sørg for, at Synkroniser bibliotek er slået til. På pc: Sørg for, at iCloud-musikbibliotek er slået til.
  4. Hold programmet Apple Music eller iTunes åbent, indtil dit musikbibliotek er færdig med at overføre.

Hvis en sang stadig er nedtonet, når dit musikbibliotek er blevet overført, skal du importere en ny kopi af sangen til musikbiblioteket. Gå derefter til menulinjen i programmet Apple Music eller iTunes, og vælg Arkiv > Bibliotek > Opdater bibliotek i netskyen.

Hvis en sang ikke kan overføres med Apple Music eller iTunes Match

Hvis du kan se  ud for en sang, er sangen muligvis ikke berettiget til at blive overført. Se hvorfor.

Hvis en sang ikke er tilgængelig i Apple Music

Nogle sange eller album er muligvis nedtonet, fordi de i øjeblikket ikke er tilgængelige i Apple Music. Det kan bl.a. skyldes følgende:

• Kunstnere og indholdsudbydere udgiver måske nogle af sangene fra et album på forhånd, men ikke alle. Hvis du føjer hele albummet til dit bibliotek, bliver sangene tilgængelige, efterhånden som de udgives.
  • Kunstnere og indholdsudbydere kan ændre eller fjerne musik fra Apple Music-kataloget. Søg i Apple Music for at se, om sangen findes under et andet navn eller arkiv. Hvis den gør det, kan du føje sangen til dit bibliotek, så den ikke længere er nedtonet.
  • Sangen er muligvis ikke tilgængelig i dit land eller område, og den vises nedtonet, når du søger efter den i Apple Music.
  • Hvis en anstødelig sang er nedtonet, har du muligvis slået begrænsninger til for din enhed. Du kan bruge Skærmtid på din iPhone, iPad eller iPod touch eller Skærmtid på din Mac til at slå begrænsninger fra. Du kan også føje den redigerede version fra Apple Music til dit bibliotek.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.