Hvis der mangler sange i dit musikbibliotek, når du har slået Synkroniser bibliotek til

Kontroller, at Synkroniser bibliotek er slået til på alle dine enheder, og at enhederne er logget ind med det samme Apple-id, som du bruger med Apple Music. Hvis dit musikbibliotek er gemt på din computer, skal du tjekke status for netsky for sange for at finde manglende musik og løse problemer.

Apple Music er ikke en sikkerhedskopitjeneste. Sørg for at lave en sikkerhedskopi af dit musikbibliotek, før du foretager ændringer.

Du skal først tjekke følgende

Har du et aktivt abonnement på Apple Music?

Hvis du vil bruge Synkroniser bibliotek, skal du have et abonnement på Apple Music. Du kan også bruge Synkroniser bibliotek med et iTunes Match-abonnement.

Hvis du har opsagt dit abonnement på Apple Music eller iTunes Match, fjernes dit musikbibliotek på alle dine enheder undtagen den enhed, hvor dit musikbibliotek er gemt på. Al musik, herunder playlister, som du har tilføjet eller downloadet fra Apple Music-kataloget, fjernes også.

Er alle dine enheder logget ind med det samme Apple-id, som du bruger med dit Apple Music-abonnement?

Find din enhed nedenfor, og følg disse trin.

Kontroller, hvilket Apple-id du er logget ind på Apple Music med på din Mac

1. Åbn appen Apple Music.

2. Vælg Konto på menulinjen.

Kontroller, hvilket Apple-id du er logget ind på Apple Music med på din iPhone eller din iPad

1. Åbn appen Apple Music.

2. Tryk på dit fotosymbolet Foto øverst.

3. Rul ned, og tryk på Kontoindstillinger.

Kontroller, hvilket Apple-id du er logget ind med i appen Apple Music til Windows på din pc

1. Åbn appen Apple Music til Windows.

2. Klik på dit navn nederst i indholdsoversigten.

I appen Apple Music til Windows vises det valgte brugernavn nederst i indholdsoversigten.

Kontroller, hvilket Apple-id du er logget ind med i iTunes til Windows på din pc

1. Åbn iTunes.

2. Vælg Konto øverst.

Mangler du musik, der er købt fra iTunes store?

Læs om, hvordan du downloader musik, som du har købt fra iTunes Store, igen

Er den manglende sang et sted på din computer?

1. Søg efter den manglende sang på din Mac eller pc.

2. Hvis du finder den manglende sang, skal du trække sangen til appen Apple Music eller iTunes til Windows.

3. Opdater bibliotek i netskyen:

• I appen Apple Music på Mac eller iTunes til Windows: Vælg Arkiv > Bibliotek > Opdater bibliotek i netskyen.

• I appen Apple Music til Windows: Klik på Handlinger i indholdsoversigtBilledtekst mangler øverst i indholdsoversigten. Klik derefter på Bibliotek > Opdater bibliotek i netskyen.

Hvis dit musikbibliotek er gemt forskellige steder:

Har du tjekket status for netsky for sange på din Mac eller pc?

1. Åbn appen Apple Music eller iTunes til Windows.

2. Vælg Sange i indholdsoversigten.

3. Vis Status for netsky og Overførsel fra netskyen.

• I appen Apple Music på Mac eller iTunes til Windows: Vælg Oversigt > Vis oversigtsvalg på menulinjen.

• I appen Apple Music til Windows: Højreklik på overskriftslinjen.

4. Vælg Status for netsky og Overførsel fra netskyen.

Kig efter følgende statusser ud for dine sange for at finde ud af, hvad du skal gøre.

Appen Apple Music på Mac, der viser status for netsky ud for sange

Et udråbstegn

Sangen kan ikke afspilles eller synkroniseres på tværs af dine enheder, før det oprindelige arkiv er fundet.

1. Klik på udråbstegnetsymbolet Ugyldig lokalitet ud for sangen.

2. Der vises en meddelelse, og du bliver spurgt, om du vil finde sangen. Klik på Find.

3. Hvis sangen bliver fundet, bliver du spurgt, om placeringen skal bruges til at finde andre manglende sange i dit bibliotek. Hvis du får vist denne meddelelse, skal du klikke på Find arkiver.

Venter

Sangen vises ikke på dine andre enheder, fordi den venter på at blive synkroniseret.

1. Sørg for, at din computer har forbindelse til internettet.

2. Opdater bibliotek i netskyen.

• I appen Apple Music på Mac eller iTunes til Windows: Vælg Arkiv > Bibliotek > Opdater bibliotek i netskyen.

• I appen Apple Music til Windows skal du klikke på Handlinger i indholdsoversigtknappen Handlinger i indholdsoversigt. Klik derefter på Bibliotek > Opdater bibliotek i netskyen.

3. Vent på, at sangen synkroniseres. Kontroller derefter, om sangen vises på dine andre enheder.

Fjernet

Sangen er slettet fra en anden enhed, hvor Synkroniser bibliotek er slået til.

Hvis sangen skal vises på dine andre enheder:

1. Sørg for, at alle dine enheder har forbindelse til internettet.

2. Klik på pilen knappen Fjernet ud for sangen.

3. Klik på Føj til musikbiblioteket i netskyen.

4. Opdater bibliotek i netskyen.

• I appen Apple Music på Mac eller iTunes til Windows: Vælg Arkiv > Bibliotek > Opdater bibliotek i netskyen.

• I appen Apple Music til Windows skal du klikke på Handlinger i indholdsoversigtknappen Handlinger i indholdsoversigt. Vælg derefter Bibliotek > Opdater bibliotek i netskyen.

Sangen er nedtonet

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.