Sådan klargør du din iPhone, dit Apple Watch eller din Android-enhed til ombytning

Klargør og send din gamle enhed til Apple til ombytning.

Hvis du tilføjede en ombytning, da du købte din iPhone eller dit Apple Watch, modtager du et sæt med alt, hvad du skal bruge for at sende din gamle enhed tilbage til Apple. Du modtager muligvis et sæt i den samme pakke, som du modtog din nye enhed i. Ellers leveres sættet til dig af en kurer eller sendes det til dig separat, så snart din nye vare afsendes eller afhentes. Hvis du er i Asien-Stillehavsområdet, leveres der et ombytningssæt til dig, eller du kan afhente det på et specifikt sted.

Kunder i Asien-Stillehavsområdet skal kun følge trinene i afsnittene Før du returnerer din [enhed] og Returnering af din [enhed] for dit land eller område.

Inden du returnerer din iPhone

1. Sikkerhedskopier din iPhone.
  2. Opdater din iPhone til den nyeste version af iOS.
  3. Du skal fjerne din enhed fra listen over enheder, der er knyttet til dit Apple-id, før du sender den.
  4. Hvis du sender en iPhone, der er parret med et Apple Watch, skal du ophæve pardannelsen med dit Apple Watch. Når du ophæver pardannelsen, vil din iPhone oprette en sikkerhedskopi af dit Apple Watch.
  5. Gå til Indstillinger > Beskeder, og slå iMessage fra.
  6. Slet din iPhone.
  7. Sluk din iPhone.
  8. Bruger din iPhone et sim-kort, skal du fjerne det og opbevare det et sikkert sted.
  9. Fjern alle skærmbeskyttere og/eller telefonetuier. Hvis disse emner er inkluderet i kassen, genbruges de og kan ikke returneres til dig.

Inden du returnerer dit Apple Watch

1. Opdater dit Apple Watch til den nyeste version af watchOS.
  2. Ophæv pardannelsen, og slet dit Apple Watch. Når du ophæver pardannelsen, vil din iPhone oprette en sikkerhedskopi af dit Apple Watch.
    • Hvis du har et Apple Watch med mobilforbindelse, skal du huske at fjerne det aktive mobilabonnement. Du skal muligvis kontakte din operatør for at opsige dit mobilabonnement.
  3. Fjern remmen fra dit Apple Watch. Hvis remmen er inkluderet i kassen, genbruges den og kan ikke returneres til dig.

Inden du returnerer din Android

1. Sikkerhedskopier dine data.
  2. Slet enheden, og gendan fabriksindstillingerne.
  3. Fjern eventuelle sim-kort, hukommelseskort, etuier og skærmbeskyttere.

Læs om, hvordan du overfører dine data fra din Android-enhed til en iOS-enhed. Kontakt producenten af enheden, hvis du har brug for hjælp.

Pak din iPhone, dit Apple Watch eller din Android-enhed

Vigtigt! Hvis du købte en ny iPhone og et nyt Apple Watch og ombytter både din brugte iPhone, dit brugte Apple Watch eller en brugt Android-enhed, modtager du et separat ombytningssæt til hvert produkt. Du kan modtage disse ombytningssæt på forskellige dage. Sørg for at pakke det rigtige brugte produkt i det rigtige ombytningssæt ved at tjekke, at tilbuds-id-nummeret på din forsendelsesmærkat til returnering stemmer overens med tilbuds-id-nummeret i e-mailen med bekræftelse på ombytningen. Du skal starte en separat ombytning for hvert produkt, du vil ombytte, og du skal pakke hvert ombytningsprodukt i en separat kasse. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du ombytter eller genbruger dit Apple-produkt online.

Hvis du er i Asien-Stillehavsområdet, skal du fortsætte til afsnittet Returnering af din iPhone, dit Apple Watch eller din Android-enhed.

1. Løft papindsatsen fra forsendelsesæsken, og placer dit Apple Watch, din iPhone eller din Android-enhed i indsatsen med skærmen opad. Put ikke flere produkter i samme æske.
  2. Tryk let ned på papindsatsen for at sikre din enhed.
  3. Luk forsendelseskassen. Put ikke ekstra produkter i æsken, heller ikke dit sim-kort. Hvis du inkluderer ekstra produkter, kan de ikke returneres til dig.
  4. Forsegl kassen med tape, og send den til Apple.* Hvis der er klæbet et batterimærke på ydersiden af kassen, skal du sikre, at du ikke sætter tape over batterimærket.
  5. Dæk hele den originale forsendelsesmærkat på æsken med den medfølgende returforsendelsesmærkat. Hvis du ser et rødt "træk her"-mærkat på din forsendelsesmærkat, er returforsendelsesmærkaten nedenunder. Fjern forsigtigt det røde klistermærke for at få returforsendelsesmærkaten frem.

* Apple er ikke ansvarlig for skader, der måtte opstå under forsendelsen.

Returner din iPhone, dit Apple Watch eller din Android-enhed

Hvis du er på det kinesiske fastland, skal du fortsætte til afsnittet Kina, fastlandet for at få vejledning til, hvordan du returnerer din iPhone, dit Apple Watch eller din Android-enhed.

USA og Canada

1. Find navnet på kureren på returforsendelsesmærkaten.
  2. Gå til kurerens websted for at finde et afleveringssted.
    FedEx
    UPS
  3. Du kan se statussen for din indlevering ved at klikke på linket i den e-mail, der indeholder forsendelsesoplysninger om din nye enhed.

Kina, fastlandet

Kureren medbringer et ombytningssæt til afhentning af din iPhone, dit Apple Watch eller din Android-enhed.

1. Få en kvittering af kureren.
  2. Du kan se statussen for din indlevering ved at klikke på linket i den e-mail, der indeholder forsendelsesoplysninger om din nye enhed.

Returner din iPhone eller dit Apple Watch i Asien og Stillehavsområdet

Hvis du er i Asien-Stillehavsområdet (med undtagelse af Kina, fastlandet), skal du vælge dit land eller område for at få vejledning til, hvordan du returnerer din iPhone eller dit Apple Watch til Apple.

Australien

1. Vælg et planlagt afhentnings- eller afleveringssted. Hvis du vælger afhentning, leveres der et ombytningssæt til dig, inden kureren afhenter det. Hvis du vælger aflevering, vil ombytningssættet være tilgængeligt på afleveringsstedet.
  2. Få en kvittering af kureren.
  3. Du kan se statussen for din indlevering ved at klikke på linket i den e-mail, der indeholder forsendelsesoplysninger om din nye enhed.

Hongkong

1. Vælg et planlagt afhentnings- eller afleveringssted. Hvis du vælger afhentning, medbringer kureren et ombytningssæt til afhentning af din iPhone eller dit Apple Watch. Hvis du vælger aflevering, vil ombytningssættet være tilgængeligt på afleveringsstedet.
  2. Få en kvittering af kureren.
  3. Du kan se statussen for din indlevering ved at klikke på linket i den e-mail, der indeholder forsendelsesoplysninger om din nye enhed.

Japan

Kureren medbringer et ombytningssæt til afhentning af din iPhone eller dit Apple Watch. Du kan se statussen for din indlevering ved at klikke på linket i den e-mail, der indeholder forsendelsesoplysninger om din nye enhed.

Korea

Du får leveret et ombytningssæt til aflevering.

1. Aflever din enhed på det anviste sted.
  2. Få en kvittering af kureren.
  3. Du kan se statussen for din indlevering ved at klikke på linket i den e-mail, der indeholder forsendelsesoplysninger om din nye enhed.

Taiwan

Kureren medbringer et ombytningssæt til afhentning af din iPhone eller dit Apple Watch.

1. Få en kvittering af kureren.
  2. Du kan se statussen for din indlevering ved at klikke på linket i den e-mail, der indeholder forsendelsesoplysninger om din nye enhed.

Vietnam

1. Vælg et planlagt afhentnings- eller afleveringssted. Hvis du vælger afhentning, medbringer kureren et ombytningssæt til afhentning af din iPhone eller dit Apple Watch. Hvis du vælger aflevering, vil ombytningssættet være tilgængeligt på afleveringsstedet.
  2. Få en kvittering af kureren.
  3. Du kan se statussen for din indlevering ved at klikke på linket i den e-mail, der indeholder forsendelsesoplysninger om din nye enhed.

© 2023 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, iPhone, Watch og iTunes er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder. AppleCare og iCloud er servicevaremærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder. Andre produkt- og virksomhedsnavne, der er nævnt i dette dokument, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.