Brug iTunes til at overføre data fra din tidligere iOS-enhed til din nye iPhone, iPad eller iPod touch

Overfør dine personlige data og købt indhold til din nye enhed fra en sikkerhedskopi, du har foretaget med iTunes.

Hvis din iTunes-sikkerhedskopi ikke er krypteret, overføres dine sundheds- og aktivitetsdata fra din iOS-enhed eller dit Apple Watch ikke.

skærm, der viser gendannelsesmulighederne

Sådan overfører du iTunes-sikkerhedskopien til din nye enhed

1. Tænd den nye enhed. Normalt vises skærmen "Hej". Hvis du allerede har indstillet den nye enhed, skal du slette dataene på den, før du kan følge denne vejledning.*
  2. Følg trinnene, indtil du får vist skærmen Apps og data, og tryk derefter på Gendan fra iTunes-sikkerhedskopi > Næste.
  3. Slut den nye enhed til den computer, der blev brugt til at sikkerhedskopiere den tidligere enhed.
  4. Åbn iTunes på din computer, og vælg din enhed.
  5. Vælg Gendan sikkerhedskopi. Vælg derefter en sikkerhedskopi. Sørg for, at det er den korrekte sikkerhedskopi ved at se på datoen og størrelsen. Hvis du bliver bedt om at opdatere til en nyere version af iOS, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.
  6. Hvis du vil gendanne fra en krypteret sikkerhedskopi, skal du indtaste din kode, når du bliver bedt om det.
  7. Vent, indtil gendannelsen er gennemført, og udfør derefter resten af trinnene til indstilling af iOS-enheden. Hvis det er muligt, skal du sørge for, at din enhed fortsat har forbindelse til et Wi-Fi-netværk og er sluttet til strøm efter indstillingen. Dette gør det muligt automatisk at downloade alt indhold til enheden igen, f.eks. fotos, musik og apps, der er lagret i iCloud.

* Hvis du vil slette dataene på enheden, skal du trykke på Indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og alle indstillinger. Dette sletter alle data på enheden. Når du har slettet dataene på enheden, genstarter den, og skærmen "Hej" vises.

Afslut

Efter overførslen til din nye iOS-enhed skal du muligvis udføre nogle få trin mere for at afslutte processen. Hvis du har et Apple Watch, kan du se, hvordan du gendanner det fra en sikkerhedskopi og parrer det med din nye iPhone.

Har du stadig brug for hjælp?