Om sikkerhedsindholdet i sikkerhedsopdatering 2019-002 High Sierra og sikkerhedsopdatering 2019-002 Sierra

Sørg for, at du har det nyeste software-build af sikkerhedsopdatering 2019-002 til macOS High Sierra eller macOS Sierra.

Installation af det nyeste build til din version af macOS

Sikkerhedsopdatering 2019-002 til macOS High Sierra og macOS Sierra er blevet opdateret.

Hvis din Mac kører macOS High Sierra eller macOS Sierra, skal du opdatere din Mac til at bruge det nyeste buildnummer til din version af macOS:

• Det nyeste buildnummer til macOS version 10.13 High Sierra er 17G6030.

• Det nyeste buildnummer til macOS version 10.12 Sierra er 16G1918.

Disse builds gendanner en række sikkerhedsrettelser, der manglede i det tidligere build.

Læs mere om, hvordan du finder macOS-versions- og buildnummer på din Mac.

Læs mere om, hvordan du opdaterer softwaren på din Mac.