Visning af køb i App Store og iTunes Store direkte hos dit pengeinstitut

Du vil muligvis kunne se flere oplysninger om dine seneste køb, når du tjekker dine transaktioner på dit pengeinstituts websted eller mobilapp.

Når du logger ind på dit pengeinstituts websted eller mobilapp og ser dine seneste køb i App Store, iTunes Store eller Apple Books eller betalinger af Apple Music- eller iCloud-tjenester, vil der muligvis blive vist en mulighed – f.eks. Vis kvittering – hvor du kan se flere oplysninger om din transaktion.

Hvis du vælger denne mulighed, viser Apple oplysninger om de købte emner. Apple giver dig også besked via e-mail om, at oplysningerne vises på dit pengeinstituts websted eller i deres mobilapp.

Formålet med denne tjeneste er at give dig mulighed for at se mere detaljerede oplysninger om dine køb, end du normalt ville se på din kontooversigt. Denne funktion er ikke tilgængelig for alle pengeinstitutter.

Hvem kan se detaljer om dine køb?

Hvis du er ejeren af betalingskontoen, viser Apple kun dine detaljerede oplysninger til dig, når du er logget ind på betalingskontoen. Denne tjeneste giver ikke dit pengeinstitut adgang til dit Apple-id eller dine detaljerede købsoplysninger.

Hvis du bruger en andens betalingsmetode eller kreditkort til at foretage køb, kan ejeren af betalingskontoen se dine køb. Hvis du f.eks. er medlem af en gruppe med Familiedeling, og dine køb faktureres til familiearrangørens betalingskonto, kan familiearrangøren have set oplysningerne om dine køb.

Det kan tage lidt tid, før oplysningerne om køb vises, efter en transaktion er angivet på din kontooversigt. Du kan se din købshistorik i App Store eller iTunes Store når som helst.

Sådan får du hjælp

Hvis du modtager en e-mailbesked om, at oplysningerne om dit køb er blevet set, men du eller en anden person, der er autoriseret til at få vist dine køb, ikke har været inde på pengeinstituttets websted eller i deres mobilapps, skal du straks kontakte dit pengeinstitut.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ser et køb, du ikke genkender.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.