Hvis "apple.com/bill" vises på dit kontoudtog

Apple.com/bill vises på dit kontoudtog, når du køber en app, musik, film eller andet indhold fra Apple. Det vises også, når et abonnement fornys, og når et familiemedlem køber apps eller indhold fra Apple.

Sådan ser du, hvad du er blevet opkrævet for

1. Du kan se din købsoversigt på reportaproblem.apple.com.

2. Log ind med dit Apple-id.

3. Der vises en liste over dine køb. Hvis du vil se familiemedlemmers køb, skal du vælge knappen Apple-id og vælge et familiemedlem.

4. Hvis du vil se hele fakturaen inklusive moms, skal du trykke eller klikke på datoen. Flere køb, herunder abonnementer, kan være samlet i én opkrævning.

Hvis opkrævningen er for et abonnement, du ikke længere ønsker, kan du opsige abonnementet. Find ud af, hvor du ellers kan se din købshistorik.

Hvis du stadig ikke kan finde ud af, hvad opkrævningen er for

Kan du ikke finde en matchende opkrævning på reportaproblem.apple.com? Find ud af, om du brugte en anden konto til et køb.

1. Søg efter en e-mail i din indbakke med ordene "kvittering fra Apple" eller "faktura fra Apple".

2. Se efter en faktura, der matcher det beløb, du kan se på dit kontoudtog.

3. På fakturaen kan du se, hvad der blev købt, og hvilket Apple-id der blev brugt.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  4. Tjek, om Apple-id'et i e-mailen er et andet end det, du brugte til at logge ind på reportaproblem.apple.com. Hvis det ikke er det samme, skal du bruge dette Apple-id til at logge ind på reportaproblem.apple.com og gennemgå din købshistorik.

Kontakt Apple-support

Hvis du har tjekket reportaproblem.apple.com og de tilsendte fakturaer i din indbakke, men du stadig ikke kan forstå, hvorfor du er blevet opkrævet en betaling, skal du kontakte Apple-support.