Hvis du ser "itunes.com/bill" eller en ukendt opkrævning på dit kontoudtog

Gennemse din købsoversigt for at undersøge opkrævninger, som du kan se på kontoudtoget fra dit pengeinstitut, kreditkort, debetkort eller din mobilbetaling.

Følg trinnene nedenfor, før du kontakter Apple for at anmode om tilbagebetaling af et beløb,
tjek din købsoversigt, og følg nedenstående trin.

Hvis du ikke kan genkende beløbet på kontoudtoget, kan det skyldes, at flere betalinger er lagt sammen i én transaktion. Du modtager muligvis ikke en særskilt e-mailkvittering for hvert køb. Nogle gange vises betalingen først på kontoudtoget et par dage efter, at købene er foretaget.

Ud over musik, film, tv-udsendelser, klistermærker og appkøb (fra iTunes Store og App Store), der betales på købstidspunktet, kan opkrævningen også indeholde køb i apps, forudbestilt musik eller forudbestilte film og abonnementer med automatisk fornyelse.

Sammenlign din købsoversigt med betalingerne på kontoudtoget

Hvis du vil have vist og søge i din købsoversigt, skal du klikke eller trykke på dette link: Vis købsoversigt.

Hvis du ikke er logget på med det samme Apple-id, som du bruger til at foretage køb i App Store og iTunes Store, hvis du bruger en anden enhed, eller hvis dine køb ikke vises, kan du læse mere om, hvordan du får vist købsoversigten på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc.

Du kan også bruge reportaproblem.apple.com til at gennemse din købshistorik og dine kvitteringer.

Webstedet Rapporter et problem viser de fleste abonnementer, undtagen dem til Apple-tjenester og betalinger for iCloud-lagringsplads.

Kontroller status for dine abonnementer

Kontroller, om dine opkrævninger er for et abonnement, som du eller et familiemedlem har oprettet.

Hvis du vil se og administrere dine abonnementer, skal du klikke eller trykke på dette link: Administrer dine abonnementer.

Hvis du ikke er logget på med det samme Apple-id, som du bruger til det abonnement, du vil administrere, hvis du bruger en anden enhed, eller hvis dit abonnement ikke vises, kan du læse mere om, hvordan du viser, ændrer eller annullerer abonnementer. Hvis dit abonnement ikke vises, faktureres du muligvis direkte gennem udbyderen i stedet for Apple. Kontakt udbyderen for at annullere.

Sletning af en app medfører ikke annullering af et abonnement.

Kontroller alle dine Apple-id'er

Hvis du på et tidspunkt har føjet en betalingsmetode til et andet Apple-id, kan de ukendte opkrævninger være foretaget via denne konto. Tjek købsoversigten for alle Apple-id'er, der bruger din betalingsmetode.

Hvis du ikke kan huske, om du har et andet Apple-id, kan vi hjælpe dig med at finde ud af det.

Hvis du vil stoppe opkrævninger med dette Apple-id, kan du begrænse køb i appen eller slå begrænsninger til (børnesikring) på din iOS-enhedi iTunes på din Mac eller pc eller på dit Apple TV.

Hvis du deler dine enheder

Hvis du deler din enhed med andre, herunder mindre børn, kan du læse mere om, hvordan du administrerer dine adgangskodeindstillinger.

Hvis du deler din enhed med andre, der har deres egne enheder, kan det være en idé at indstille Familiedeling.

Hvis andre har adgangskoden til dit Apple-id

Alle, som har adgangskoden til dit Apple-id, kan foretage ændringer på din konto. Hvis du opdager ikke-godkendte opkrævninger, skal du ændre adgangskoden til dit Apple-id.

Få mere hjælp

Hvis du sammenligner din opgørelse med købsoversigten og stadig ikke kan genkende en betaling, kan du kontakte Apple-support.

Klik eller tryk på dette link for at kontakte Apple-support: Kontakt Apple-support.

Hvis du ikke bruger dit Apple-id til at købe indhold i iTunes Store eller App Store, men du kan se opkrævninger på dit kontoudtog, skal du kontakte Apple for at få hjælp til at øge kontoens sikkerhed for dit Apple-id.

Hvis du mener, du er blevet opkrævet to gange for samme indhold, kan det skyldes et reserveret beløb på et betalingskort og ikke en egentlig opkrævning. Opkrævningen forsvinder, når købet er gennemført.