Hvis du ser apple.com/bill, itunes.com/bill eller en ukendt opkrævning på dit kontoudtog

Undersøg opkrævninger, som du kan se på kontoudtoget fra dit pengeinstitut, kreditkort, debetkort eller din mobilbetaling.

Find ud af, om opkrævningen var for et nyligt købt eller en gruppe køb

Klik her for at se en liste over alle dine køb. Du bliver muligvis bedt om at logge ind. Hvis du ikke kan se en liste over dine køb, efter at du er logget ind, skal du følge disse trin for at se alle dine køb.

Kan du ikke genkende beløbet? Nogle gange samles flere emner, herunder abonnementer, køb i apps eller forudbestilte emner, i en enkelt betaling. Læs mere om, hvordan køb lægges sammen.

Find ud af, om opkrævningen var for et abonnement, der blev fornyet

Når du kigger på din samlede købsoversigt, skal du holde øje med abonnementer, der er blevet fornyet automatisk.

Hvis du ikke længere er interesseret i at abonnere, kan du annullere abonnementet.

Kontroller, om et familiemedlem har foretaget et køb

Deler du din enhed eller en betalingsmetode med din familie? Spørg familiemedlemmer, om de har oprettet et abonnement eller købt noget i App Store eller iTunes Store. Eller tjek købsoversigten for alle Apple-id'er, der bruger din betalingsmetode.

Hvis mindre børn har adgang til din enhed, bør du overveje at indstille dine adgangskodeindstillinger, så hvert køb kræver indtastning af adgangskoden. Du kan også bruge Skærmtid til at forhindre køb. Eller indstil Familiedeling for at administrere, hvad børn kan købe på deres egne enheder.

Alle, som har adgangskoden til dit Apple-id, kan foretage ændringer på din konto. Hvis du opdager ikke-godkendte opkrævninger, skal du ændre adgangskoden til dit Apple-id.

Kontroller, om du har købt noget med et andet Apple-id

Gå til reportaproblem.apple.com, og log ind med dit Apple-id. Du får vist en liste over dine seneste køb foretaget med det pågældende Apple-id.

Hvis du bruger et andet Apple-id på en anden enhed, kan du bruge den enhed til at se en liste over køb foretaget med dette Apple-id.

Kontakt Apple-support

Hvis du har fulgt trinnene ovenfor og ikke har fundet ud af, hvorfor du er blevet opkrævet betaling, skal du kontakte Apple-support.