Sådan gør du, hvis dine AirPods ikke kan oplades

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du ikke kan oplade dine AirPods.

Kontroller forbindelserne

Kontroller, at Lightning til USB-kablet er korrekt sluttet til opladningsetuiet og USB-strømforsyningen. Kontroller derefter, at strømforsyningen er korrekt sluttet til en stikkontakt.

Hvis du bruger en Qi-kompatibel oplader, skal du kontrollere, at kablet er korrekt sluttet til opladeren, og at den anden ende er korrekt sluttet til en stikkontakt.

Oplad dine AirPods

Læg dine AirPods i opladningsetuiet, og luk låget. Oplad dine AirPods og etuiet i mindst 15 minutter med det kabel, der fulgte med dine AirPods.

Hvis du har det trådløse opladningsetui, og du bruger en Qi-kompatibel oplader, skal du placere etuiet, så statusindikatoren vender opad. Statusindikatoren skal lyse i flere sekunder og derefter slukke, mens opladningen fortsætter. Hvis indikatoren ikke tænder, skal du ændre på placeringen af etuiet. Hvis etuiet stadig ikke oplader, skal du forsøge at oplade ved hjælp af det kabel, der fulgte med etuiet.

Tjek status for opladningen

Åbn låget på det etui, dine AirPods ligger i, og hold etuiet tæt på din iOS-enhed. Der bør vises et opladningssymbol ud for batterisymbolet under dine AirPods.

Hvis du stadig ikke kan oplade dine AirPods, kan du kontakte Apple-support.