Hvis dobbelt-sim med eSIM ikke virker på din iPhone

Læs om, hvordan du afhjælper problemer med dobbelt-sim i din iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR eller nyere modeller, der har et nano-sim-kort og et eller to eSIM.

Sådan kontrollerer du dine abonnementer

• Din iPhone skal være låst op, eller begge abonnementer skal være fra den samme operatør.

• Begge abonnementer skal være oprettet og klar til at bruge.

• Din operatør eller operatører skal understøtte dobbelt-sim med eSIM.

• Hvis du får dit første sim-kort fra en CDMA-operatør, understøtter dit andet sim-kort ikke CDMA. Kontakt din operatør for at få flere oplysninger.

eSIM på iPhone er ikke tilgængeligt i Kina, fastlandet. I Hongkong og Macao er det kun iPhone SE (2. generation), iPhone SE (3. generation) og iPhone XS, der har eSIM. Læs mere om afhjælpning af problemer med dobbelt-sim med to nano-SIM-kort i Kina (fastlandet), Hongkong og Macao.

Sådan gør du, hvis du ikke kan oprette dit eSIM

• Spørg din operatør, om dit iPhone-abonnement er kvalificeret til dobbelt-sim-tjeneste.

• Hvis du har et virksomhedsabonnement på mobiltjeneste, kan du kontakte din virksomhed eller operatør for at høre, om de understøtter denne funktion.

• Kontroller, at dine operatører understøtter dækning i dit område, og at tjenesten ikke er nede.

• Sørg for, at dine mobilabonnementer er oprettet, klar til brug og ikke har nogen fakturarelaterede blokeringer.

Hvis du stadig ikke kan oprette dit eSIM, skal du kontakte dine operatører for at få hjælp.

Sådan gør du, hvis du ikke kan se det ene eller begge mobilabonnementer

Du bør kunne se begge dine abonnementer, når du går til Indstillinger > Mobilnetværk eller Indstillinger > Mobildata. Du skal gøre følgende, hvis det ikke er tilfældet.

Sådan gør du, hvis du ikke kan se dit eSIM-abonnement

1. Følg trinnene til at oprette dit mobilabonnement med eSIM.

2. Åbn Kontrolcenter, og kontroller, at begge dine operatører vises på statuslinjen.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Sådan gør du, hvis du ikke kan se dit abonnement med nano-sim-kort

Sørg for, at dit nano-sim-kort sidder korrekt i sim-kortholderen:

1. Tag sim-kortholderen ud, og kontroller, om der er tegn på skader eller korrosion på sim-kortene.

2. Tag sim-kortet ud af sim-kortholderen, og sæt det i igen.

3. Sørg for at lukke sim-kortholderen helt, så den ikke sidder løst.

4. Åbn Kontrolcenter, og kontroller, at begge dine operatører vises på statuslinjen.

Hvis nano-sim-kortet ikke fungerer, hvis det ikke passer ind i kortholderen, det er bøjet, eller du ser beskeden "Card is not compatible with LTE" (Kortet er ikke kompatibelt med LTE) på din iPhone, skal du kontakte operatøren for at få et nyt nano-sim-kort.

Hvis du er midt i et opkald og ser "Ingen tjeneste" på dit andet nummer

Din iPhone kan bruge ét mobildatanetværk ad gangen. Mens du foretager et opkald med det ene nummer, viser dit andet nummer "Ingen tjeneste". Hvis din operatør understøtter Wi-Fi-opkald på dit andet telefonnummer, og du har slået Wi-Fi-opkald til, kan du besvare indgående opkald på nummeret. Når du er midt i et opkald på et andet nummer end dit standarddatanummer, skal du slå Tillad at skifte brug af mobildata til.

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis du stadig ikke kan oprette eller bruge dobbelt-sim-funktionerne på din iPhone, skal du kontakte Apple-support.