Få hjælp til dobbelt-sim med et eSIM

Læs om, hvordan du afhjælper problemer med dobbelt-sim i din iPhone XS, iPhone XS Max eller iPhone XR, der har ét nano-SIM-kort og ét eSIM.

Sådan kontrollerer du dine abonnementer

• Din iPhone skal være låst op, eller begge abonnementer skal være fra den samme operatør.
  • Begge abonnementer skal være oprettet og klar til at bruge.
  • Din(e) operatør(er) skal understøtte dobbelt-sim med et eSIM.
  • Hvis du får dit første SIM-kort fra en CDMA-operatør, understøtter dit andet SIM-kort ikke CDMA. Kontakt din operatør for at få flere oplysninger.

eSIM på iPhone er ikke tilgængeligt på det kinesiske fastland. I Hongkong og Macao er det kun iPhone XS, der har eSIM. Læs om afhjælpning af problemer med dobbelt-sim med to nano-SIM-kort på det kinesiske fastland, i Hongkong og i Macao.

Sådan gør du, hvis du ikke kan oprette dit eSIM

• Spørg din operatør, om din iPhone er kvalificeret til dobbelt-sim-tjeneste.
  • Hvis du har et virksomhedsabonnement på mobiltjeneste, kan du kontakte din virksomhed eller operatør for at høre, om de understøtter denne funktion.
  • Kontroller, at dine operatører understøtter dækning i dit område, og at tjenesten ikke er nede.
  • Sørg for, at dine mobilabonnementer er oprettet, klar til brug og ikke har nogen fakturarelaterede blokeringer.

Hvis du stadig ikke kan oprette dit eSIM, skal du kontakte dine operatører for at få hjælp.

Sådan gør du, hvis du ikke kan se det ene eller begge mobilabonnementer

Du skal kunne se begge dine abonnementer, når du går til Indstillinger > Mobilnetværk. Her er, hvad du skal gøre, hvis det ikke er tilfældet.

Sådan gør du, hvis du ikke kan se dit eSIM-abonnement

1. Følg trinnene til at oprette dit mobilabonnement med eSIM.
  2. Åbn Kontrolcenter, og sørg for, at begge dine operatører vises i statuslinjen.

Sådan gør du, hvis du ikke kan se dit abonnement med nano-SIM-kort

Sørg for, at dit nano-SIM-kort sidder korrekt i SIM-kortholderen:

1. Tag SIM-kortholderen ud, og kontroller, om der er tegn på skader eller korrosion på SIM-kortene.
  2. Tag SIM-kortet ud af SIM-kortholderen, og sæt det i igen.
  3. Sørg for at lukke SIM-kortholderen helt, så den ikke sidder løst.
  4. Åbn Kontrolcenter, og kontroller, at begge dine operatører vises i statuslinjen.

Hvis nano-SIM-kortet ikke fungerer, hvis det ikke passer ind i kortholderen, det er bøjet, eller du ser beskeden "Card is not compatible with LTE" (Kortet er ikke kompatibelt med LTE) på din iPhone, skal du kontakte operatøren for at få et nyt nano-SIM-kort.

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis du stadig ikke kan oprette eller bruge dobbelt-sim-funktionerne på din iPhone, skal du kontakte Apple-support