Brug Lyt direkte med AirPods eller Beats

Med Lyt direkte kan din iPhone eller iPad bruges som en mikrofon, der sender lyd til dine AirPods eller Beats.

Lyt direkte kan hjælpe dig med at høre en samtale i et støjfyldt område eller endda en person i den anden ende af lokalet.

Hvis du vil bruge Lyt direkte med dine AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, Powerbeats Pro, Beats Fit Pro eller Beats Studio Pro, skal din iOS- eller iPadOS-enhed have iOS eller iPadOS 14.3 eller en nyere version. Du skal også tilslutte dine AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, Powerbeats Pro, Beats Fit Pro eller Beats Studio Pro til din enhed.

Føj Lyt direkte til Kontrolcenter

Hvis du vil bruge Lyt direkte, skal du føje det til Kontrolcenter:

1. Gå til Indstillinger > Kontrolcenter.

2. Rul ned, og tryk på knappen Tilføjsymbolet Tilføj ud for knappen Hørelsesymbolet Hørelse.

Indstillinger i Kontrolcenter på iOS
  3. Tryk på Indstillinger for at gemme ændringerne.

Brug Lyt direkte

1. Med dine AirPods eller Beats i ørerne og tilsluttet til din iPhone eller iPad skal du åbne Kontrolcenter på din iPhone eller åbne Kontrolcenter på din iPad.

2. Tryk på knappen Hørelsesymbolet Hørelse.

Kontrolcenter på iOS med Hørelse vist
  3. Tryk på knappen Lyt direkteBilledtekst mangler.

4. Placer din iPhone eller iPad foran den person, du vil høre. Hvis du ikke kan høre godt nok, skal du sørge for at justere lydstyrken på din enhed.

Du kan også få vist lydniveauet for hovedtelefonerne i realtid, når du lytter til indhold. Du kan få et hurtigt overblik over detaljerede oplysninger om decibelniveauet.

Hvis du vil bruge Lyt direkte med en ekstern kablet mikrofon, skal du slutte mikrofonen til Lightning-porten eller stikket til hovedtelefoner på din iPhone eller iPad.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til dine AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, Powerbeats Pro, Beats Fit Pro eller Beats Studio Pro, eller hvis Lyt direkte ikke aktiveres, skal du kontrollere, at Bluetooth er slået til, og at dine hovedtelefoner er opladet.

Læs mere om Lyt direkte med Made for iPhone-høreapparater.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.