Brug funktionen Lyt direkte med AirPods

Med Lyt direkte kan din iPhone, iPad eller iPod touch fungere som en mikrofon, der sender lyd til dine AirPods. Lyt direkte kan hjælpe dig med at høre en samtale i et støjfyldt område eller endda en person i den anden ende af lokalet.

Du skal have iOS 12 eller en nyere version for at bruge Lyt direkte sammen med dine AirPods. Du skal også slutte dine AirPods til din enhed.

brug Lyt direkte

Føj Lyt direkte til Kontrolcenter

Hvis du vil bruge Lyt direkte, skal du føje det til Kontrolcenter:

1. Gå til Indstillinger > Kontrolcenter.
  2. Tryk på Tilpas betjeningspanel.
  3. Rul ned, og tryk på symbolet tilføj ud for Hørelse symbolet hørelse.
  4. Tryk på Tilbage for at gemme indstillingen.

lyt direkte i kontrolcenter

Brug af Lyt direkte

1. Åbn Kontrolcenter.
  2. Tryk på symbolet hørelse.
  3. Tryk på Lyt direkte.
  4. Placer enheden foran den person, du vil høre. Sørg for at justere lydstyrken på enheden, hvis du ikke kan høre godt nok.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til dine AirPods, eller hvis Lyt direkte ikke tænder, skal du kontrollere, at Bluetooth er slået til, og at dine AirPods er opladet.

Læs mere om Lyt direkte med Made for iPhone-høreapparater.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.