Brug af Lyt direkte med AirPods og Powerbeats Pro

Med Lyt direkte kan din iPhone, iPad eller iPod touch fungere som en mikrofon, der sender lyd til dine AirPods eller Powerbeats Pro. Lyt direkte kan hjælpe dig med at høre en samtale i et støjfyldt område eller endda en person i den anden ende af lokalet.

Din enhed skal have iOS 12 eller en nyere version for at bruge Lyt direkte sammen med dine AirPods eller Powerbeats Pro. Du skal også oprette forbindelse mellem dine AirPods eller Powerbeats Pro og din enhed.

brug Lyt direkte

Føj Lyt direkte til Kontrolcenter

Hvis du vil bruge Lyt direkte, skal du føje det til Kontrolcenter:

1. Gå til Indstillinger > Kontrolcenter.
  2. Tryk på Tilpas betjeningspanel.
  3. Rul ned, og tryk på symbolet tilføj ud for Hørelse symbolet hørelse.
  4. Tryk på Tilbage for at gemme indstillingen.

lyt direkte i kontrolcenter

Brug af Lyt direkte

1. Åbn Kontrolcenter.
  2. Tryk på symbolet hørelse.
  3. Tryk på Lyt direkte.
  4. Placer enheden foran den person, du vil høre. Sørg for at justere lydstyrken på enheden, hvis du ikke kan høre godt nok.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til dine AirPods eller Powerbeats Pro, eller hvis Lyt direkte ikke tænder, skal du kontrollere, at Bluetooth er slået til, og at dine hovedtelefoner er opladet.

Læs mere om Lyt direkte med Made for iPhone-høreapparater.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.