Brug Lyt direkte med AirPods eller Beats

Med Lyt direkte kan din iPhone, iPad eller iPod touch bruges som en mikrofon, der sender lyd til dine AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, Powerbeats Pro eller Beats Fit Pro. Lyt direkte kan hjælpe dig med at høre en samtale i et støjfyldt område eller endda en person i den anden ende af lokalet.

Hvis du vil bruge Lyt direkte med dine AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, Powerbeats Pro eller Beats Fit Pro, skal din iOS- eller iPadOS-enhed have iOS eller iPadOS 14.3 eller en nyere version. Du skal også oprette forbindelse mellem dine AirPods, AirPods ProAirPods MaxPowerbeats Pro eller Beats Fit Pro og din enhed.

Indstillinger i Kontrolcenter på iOS

Føj Lyt direkte til Kontrolcenter

Hvis du vil bruge Lyt direkte, skal du føje det til Kontrolcenter:

1. Gå til Indstillinger > Kontrolcenter.
  2. Rul ned, og tryk på knappen Tilføj symbolet Tilføj ud for knappen Hørelse symbolet Hørelse.
  3. Tryk på Indstillinger for at gemme ændringerne.

Kontrolcenter på iOS med Hørelse vist

Brug af Lyt direkte

1. Åbn Kontrolcenter på din iPhone eller iPod touch eller din iPad.
  2. Tryk på knappen Hørelse høresymbol.
  3. Tryk på Lyt direkte.
  4. Placer din iPhone, iPad eller iPod touch foran den person, du vil høre. Sørg for at justere lydstyrken på enheden, hvis du ikke kan høre godt nok.

Du kan også få vist lydniveauet for hovedtelefonerne i realtid, når du lytter til indhold. Du kan få et hurtigt overblik over detaljerede oplysninger om decibelniveauet.

Hvis du vil bruge Lyt direkte med en ekstern kablet mikrofon, skal du slutte mikrofonen til Lightning-porten eller stikket til hovedtelefoner på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til dine AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, Powerbeats Pro eller Beats Fit Pro, eller hvis Lyt direkte ikke aktiveres, skal du kontrollere, at Bluetooth er slået til, og at dine hovedtelefoner er opladet.

Læs mere om Lyt direkte med Made for iPhone-høreapparater.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.