Sådan gør du, hvis du ser alarmen "Installationen kan ikke fortsætte, fordi Boot Camp er konfigureret"

Denne advarsel vises, når du forsøger at installere macOS Mojave 10.14 på visse iMac-modeller, der er konfigureret med 3 TB-harddiske. Læs mere om mulighederne for at installere macOS Mojave på disse modeller.

"Installationen kan ikke fortsætte, fordi Boot Camp er konfigureret" vises, når du forsøger at installere macOS Mojave på disse computere med en eksisterende Boot Camp-partition:

• iMac (27", ultimo 2012) med 3 TB harddisk
  • iMac (27", ultimo 2013) med 3 TB harddisk
  • iMac (Retina 5K, 27", ultimo 2014) med 3 TB harddisk

Advarslen vises, fordi skemaet for Boot Camp Windows-partition er i konflikt med disse modeller med APFS – det arkivsystem, som macOS Mojave bruger.

Hvis du har en iMac (27", ultimo 2012), kan du installere macOS Mojave via trinnene nedenfor, men efter opdateringen kan du ikke bruge Boot Camp til at installere Windows.

Hvis du har iMac (27", ultimo 2013) eller iMac (Retina 5K, 27", ultimo 2014), skal du følge trinnene nedenfor for at installere macOS Mojave og derefter installere Windows med Boot Camp.

iMac (27", ultimo 2012) med 3 TB harddisk

Når du har installeret macOS Mojave, kan du ikke bruge Boot Camp til at installere Windows på iMac (27", ultimo 2012) med en 3 TB harddisk.

Sådan installerer du macOS Mojave på denne model:

1. Sikkerhedskopier dine Windows-data, så du kan gendanne dem, hvis du installerer Windows på en anden computer.
  2. Brug Boot Camp-assistenten til at fjerne Boot Camp-partitionen.
  3. Installer macOS Mojave.

iMac (27", ultimo 2013) eller iMac (Retina 5K, 27", ultimo 2014) med en 3 TB harddisk

Sådan installerer du macOS Mojave og Windows 10 på disse to modeller:

1. Sikkerhedskopier dine Windows-data.
  2. Brug Boot Camp-assistenten til at fjerne Boot Camp-partitionen.
  3. Installer macOS Mojave.
  4. Brug Boot Camp-assistenten til at installere Windows 10.*
  5. Gendan om nødvendigt dine Windows-data fra sikkerhedskopien.

* macOS Mojave accepterer nye installationer af Windows 10 eller en nyere version.