Enheder, der understøtter "Hej Siri"

Find ud af, hvilke enheder der understøtter håndfri brug af "Hej Siri", uden at være tilsluttet en strømkilde.

iPhone

• iPhone X eller en nyere model
  • iPhone 6s eller en nyere model

iPad

• iPad Pro 12,9" (3. generation)
  • iPad Pro (11")
  • iPad Pro 12,9" (2. generation)
  • iPad Pro (10,5")
  • iPad Pro (9,7")
  • iPad (6. generation)

Apple Watch

• Alle Apple Watch-modeller

HomePod

• Alle HomePod-modeller

HomePod er ikke tilgængelig i alle lande og områder.

Mac

• MacBook Pro (15", 2018)
  • MacBook Pro (13", 2018, fire Thunderbolt 3-porte)
  • MacBook Air (Retina, 13", 2018
  • iMac Pro

Læs mere

• Det er muligt, at tidligere modeller af iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8 eller en nyere version kan understøtte "Hej Siri" mens de er tilsluttet en strømkilde.
  • Siris tilgængelighed og funktioner varierer efter sprog samt land eller område. Find ud af, hvilke Siri funktioner der understøttes i hvilke lande og områder, på iOSwatchOS og macos.