Opgradering til macOS High Sierra

Hvis du har hardware eller software, der ikke er kompatibel med macOS Mojave, kan du muligvis opgradere til macOS High Sierra.

Tjek, om din enhed er kompatibel

Du kan opgradere til macOS High Sierra fra OS X Mountain Lion eller en nyere version på følgende Mac-modeller. Din Mac skal også have mindst 2 GB hukommelse og 14,3 GB fri lagringsplads.

MacBook fra ultimo 2009 eller en nyere model
MacBook Air fra ultimo 2010 eller en nyere model
MacBook Pro fra medio 2010 eller en nyere model
Mac mini fra medio 2010 eller en nyere model
iMac fra ultimo 2009 eller en nyere model
Mac Pro fra medio 2010 eller en nyere model

Du kan få oplysninger om din Mac-model, hukommelse, lagringsplads og version af macOS ved at vælge Om denne Mac i Apple-menuen (). Hvis din Mac ikke er kompatibel med macOS High Sierra, giver installeringsprogrammet dig besked.

Oprettelse af en sikkerhedskopi

Det er en god idé, at du sikkerhedskopierer din Mac, inden du installerer opdateringer. Time Machine gør det nemt, og der findes også andre metoder til sikkerhedskopiering. Læs mere om, hvordan du sikkerhedskopierer din Mac.

Opret forbindelse

Det tager noget tid at downloade og installere macOS, så sørg for, at du har en stabil internetforbindelse. Hvis du bruger en bærbar Mac-computer, skal du tilslutte den en strømforsyning.

Download af macOS High Sierra

Sørg for at få den stærkeste sikkerhed og de seneste funktioner ved at finde ud af, om du kan opgradere til macOS Mojave, den seneste version af Mac-operativsystemet.

Hvis du stadig har brug for macOS High Sierra, kan du bruge dette link til App Store: Hent macOS High Sierra.

Begynd installationen

Efter overførslen åbnes installeringsprogrammet automatisk.

Klik på Fortsæt, og følg vejledningen på skærmen. Det letteste kan være at starte installationen om aftenen, så den kan stå og køre færdig hen over natten.

Hvis installeringsprogrammet beder om tilladelse til at installere et hjælpeværktøj, skal du indtaste administratorens navn og adgangskode, som du bruger til at logge ind på din Mac, og derefter klikke på Tilføj hjælpeværktøj.

Lad installationen blive færdig

Lad installationen blive færdig uden at sætte din Mac på vågeblus eller lukke låget. Din Mac kan genstarte, vise en statuslinje eller vise tom skærm adskillige gange, mens den installerer både macOS og relaterede opdateringer af din Mac-firmware.