Afsendelse af din iPhone til Apple til reparation i Europa

Vælg land eller område

Vi beklager, at din iPhone ikke fungerer, som den skal.

Når du har kontaktet Apple omkring service, modtager du et sæt, der indeholder alt det, du skal bruge for at returnere din iPhone til Apple.

Inden du sender din iPhone

1. Sikkerhedskopier din iPhone.  For at beskytte dine data skal du udføre trinnene i afsnittet "Inden du sender din enhed" i denne artikel.
  2. Fjern din enhed fra Find min iPhone.
  3. Hvis du har mulighed for det, skal du oplade din iPhone helt og slukke den.
  4. Bruger din iPhone et sim-kort, skal du fjerne det, og opbevare det et sikkert sted.  Hvis din iPhone ikke bruger et sim-kort, skal du kontakte udbyderen af den trådløse tjeneste og sørge for, at tjenesten midlertidigt afbrydes.

Pak din iPhone ved hjælp af den medfølgende emballage

1. Anbring din iPhone i den beskyttende pose. Du skal ikke medsende stereoheadset, USB-kabel, strømforsyning eller andet tilbehør.
  2. Fjern forsendelsesmærkatet fra kassen, hvis du ikke allerede har gjort det.  Læg den beskyttende emballage i forsendelseskassen.
  3. Forsegl kassen med den medfølgende tape, og sørg for, at den røde, sorte og hvide batterimærkat er synlig på ydersiden af kassen.

Send din iPhone til Apple

1. Hvis der medfølger en forsendelsesmærkat, skal den sættes på kassen.
  2. Find navnet på kureren på mærkaten (eller et andet sted på emballagen), og gå ind på dennes websted for at aftale afhentning eller finde et afleveringssted.*
  3. Bed kureren om en kvittering for afhentningen.
  4. Tjek status for din serviceanmodning.

*Apple er ikke ansvarlig for skader, der måtte opstå under forsendelsen, såfremt pakken ikke er forsvarligt forseglet eller ikke leveres til kureren i god stand.

Brug af din reparerede eller erstattede iPhone

1. Hvis din iPhone bruger et sim-kort, skal du indsætte sim-kortet i din iPhone.
  2. Gendan din iPhone fra en iCloud- eller iTunes-sikkerhedskopi.
  3. Find min iPhone bør som standard være slået til, men du kan tjekke, at Find min iPhone er slået til.

© 2018 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, iPhone og iTunes er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. AppleCare og iCloud er servicevaremærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. Andre produkt- og virksomhedsnavne, der er nævnt i dette dokument, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.