Sådan sender du din iPhone til service hos Apple fra Europa

Her kan du se, hvordan du sender din iPhone til service hos Apple.

Skal du bruge et andet land eller område?

Når du har kontaktet Apple omkring service, modtager du et sæt, der indeholder alt det, du skal bruge for at returnere produktet til Apple.

Inden du sender din iPhone

Følg denne vejledning, inden du indsender din iPhone til reparation eller udskiftning. Hvis enheden ikke tænder eller reagerer, skal du udføre så mange trin som muligt:

1. Sikkerhedskopier din iPhone.

2. Fjern din iPhone fra din liste over enheder for dit Apple-id.

3. Slet din iPhone, og sluk den derefter.

4. Hvis din iPhone bruger et SIM-kort, skal du fjerne det og opbevare det et sikkert sted. Hvis din iPhone bruger et eSIM, kan du eventuelt kontakte din udbyder af trådløse tjenester og bede om at få tjenesten stillet i bero.

Pak din iPhone ned

1. Læg din iPhone i posen, og læg derefter posen i den lille æske. Alternativt kan du lægge din iPhone i den lille æske og derefter lukke æsken. Du skal ikke medsende stereoheadset, USB-kabel, strømforsyning eller andet tilbehør. Hvis du sender andre produkter i pakken, kan vi ikke returnere dem til dig.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  2. Fjern forsendelsesmærkaten fra kassen, hvis du ikke allerede har gjort det. Læg den lille æske i forsendelseskassen. Hvis der er en pose, skal den lille æske lægges ned i posen. Sæt derefter forsendelsesmærkaten på posen, og send den til Apple.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  3. Forsegl kassen med tape.* Hvis der er klæbet et batterimærke på ydersiden af kassen, skal du sikre, at du ikke sætter tape over batterimærket.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

I Norge: Hvis din forsendelseskasse blev leveret med det nationale postvæsen, bedes du returnere dit produkt via dit lokale postkontor ved at bruge den forudbetalte UPS-returforsendelsesmærkat.

* Apple er ikke ansvarlig for skader, der måtte opstå under forsendelsen.

Send din iPhone til Apple

1. Hvis der medfølger en returlabel, skal du sætte den uden på emballagen. Hvis det er relevant, skal du sørge for, at returforsendelsesmærkaten helt dækker den gamle forsendelsesmærkat, eller du skal fjerne den gamle forsendelsesmærkat, inden du sætter den nye på.

2. Hvis der medfølger en kommerciel faktura, skal du sætte den uden på emballagen. Hvis den kommercielle faktura ikke er placeret på ydersiden af emballagen, kan pakken muligvis ikke leveres. Kommercielle fakturaer er kun påkrævet i nogle europæiske lande.

3. Find navnet på kureren på mærkaten (eller et andet sted på emballagen), og gå ind på dennes websted for at aftale afhentning eller for at finde et afleveringssted. Kunder i Rusland skal aftale afhentning online.

4. Bed kureren om en kvittering for afhentningen.

5. Tjek status for din serviceanmodning.

Læs om, hvordan du bruger din iPhone efter service.

© 2024 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, iPhone og iTunes er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder. AppleCare er et servicemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder. Andre produkt- og virksomhedsnavne, der er nævnt i dette dokument, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.