Brug af Sengetid til at registrere din søvn på iPhone

Indstil, hvor mange timer du vil sove hver nat, så minder appen Ur dig om at gå i seng og vækker dig med en alarm.

Funktionen Sengetid er kun tilgængelig i iOS 13 eller tidligere versioner. Hvis du bruger iOS 14 eller nyere, kan du læse om, hvordan du registrerer din søvn på Apple Watch og bruger Søvn på iPhone.

No alt supplied for Image

Sådan indstiller du en sengetid

Første gang du indstiller en sengetid, stiller appen Ur dig et par spørgsmål:

1. Åbn appen Ur, og tryk på fanen Sengetid.

2. Tryk på Kom i gang, og vælg dine indstillinger.

3. Tryk på OK.

Når du har indstillet en sengetid, minder din iPhone dig om at gå i seng og vækker dig med en alarm, når det er tid til at stå op.

Sådan slår du Sengetid til og fra

1. Åbn appen Ur, og tryk på fanen Sengetid.

2. Tryk på Sengetid eller Vågn op under Tidsplan.

3. Slå Tidsplan for Sengetid til eller fra i øverste højre hjørne.

Dette slår både påmindelsen om sengetid og din alarm til vækning fra.

Lav om på, hvilket tidspunkt og hvilke dage du får en påmindelse eller en alarm

1. Åbn appen Ur, og tryk på fanen Sengetid.

2. Tryk på Sengetid eller Vågn op under Tidsplan.

3. Træk knappen Sengetid No alt supplied for Image eller knappen Alarm alarmsymbolet. Når du trækker i knappen, opdateres påmindelsen for Sengetid og Vågn op-alarmen automatisk.

4. Under Aktive dage skal du trykke på de dage, hvor du vil modtage påmindelser eller alarmer. Orange dage er slået til.

Sådan registrerer du din søvnhistorik

1. Åbn appen Ur, og tryk på fanen Sengetid.

2. Rul ned til din Analyse, der viser den seneste historik.

Hvis du bruger din iPhone efter sengetid, tæller denne tid ikke med i dit søvnregnskab. Eller hvis du udsætter vækkeuret, opdateres den tid, du bliver liggende i sengen.

Data fra Sengetid vises også automatisk i appen Sundhed.

No alt supplied for Image

Sådan ændrer du indstillingerne

1. Åbn appen Ur, og tryk på fanen Sengetid.

2. Gå til øverste venstre hjørne, og tryk på Indstillinger.

3. Du kan ændre følgende:

• Indstil, hvornår du vil mindes om at gå i seng.

• Slå Tid tilbragt i sengen til eller fra. Denne funktion giver dig en bedre forståelse af dine søvnmønstre ved at registrere, hvornår du bruger din iPhone i løbet af natten.

• Slå Forstyr ikke efter sengetid til eller fra. Under sengetid nedtones låseskærmen, opkald og alarmer er lydløse, og meddelelser vises i din historik.

• Vælg en Lyd ved vækning til vækkeuret.

• Indstil vækkeurets lydstyrke.

4. Tryk på OK.

No alt supplied for Image

Sådan får du vist din historik i appen Sundhed

Hvis du vil se en analyse af din søvn i iOS 13, skal du åbne appen Ur, trykke på fanen Sengetid og derefter trykke på "Vis mere i Sundhed". Din søvnanalyse viser, hvor lang tid du sover eller tilbringer i sengen.

Sengetid i appen Ur registrerer, hvor lang tid du tilbringer i sengen, men ikke hvor meget du sover eller bevæger dig. Dit Apple Watch registrerer heller ikke søvn eller tid tilbragt i sengen.

Hvis du vil registrere, hvor meget du sover, kan du bruge en søvntracker sammen med appen Sundhed. Du kan også indtaste, hvor meget du har sovet, manuelt: Åbn appen Ur, tryk på fanen Sengetid, og tryk derefter på "Vis mere i Sundhed". Tryk på Tilføj data i øverste højre hjørne. Læs mere om appen Sundhed.