Brug af Sengetid til at registrere din søvn på iPhone

Du kan angive, hvor mange timer du vil sove hver nat, så minder appen Ur dig om at gå i seng og vækker dig med en alarm.

Sådan indstiller du en sengetid

Første gang, du indstiller en sengetid, stiller appen Ur dig et par spørgsmål:

1. Åbn appen Ur, og tryk på fanen Sengetid.
  2. Tryk på Kom i gang, og svar på nogle få spørgsmål.
  3. Tryk på Arkiver.

Når du har indstillet en sengetid, minder din iPhone dig om at gå i seng og vækker dig med en alarm, når det er tid til at stå op.

Du kan ændre tidspunktet ved at trække  eller . Når du trækker, opdateres påmindelsen for sengetid og vækkeuret automatisk.

Sådan slår du Sengetid til og fra

1. Åbn appen Ur, og tryk på fanen Sengetid.
  2. Tryk på Sengetid øverst på skærmen.

Dette slår både vækkeuret og påmindelsen fra.

Sådan registrerer du din søvnhistorik

Tryk på fanen Sengetid, og rul ned til Søvnanalyse, som viser den seneste historik.

Hvis du bruger din iPhone efter sengetid, tæller den tid ikke med i dit søvnregnskab. Eller hvis du "snoozer" vækkeuret, opdateres den tid, du bliver liggende i sengen.

Data fra Sengetid vises også automatisk i appen Sundhed.

Sådan ændrer du indstillingerne

1. Åbn appen Ur, og tryk på fanen Sengetid.
  2. Tryk på Indstillinger øverst til venstre.
  3. Du kan ændre følgende:
    • Vælg, hvilke dage vækkeuret skal ringe. Vækkeuret ringer på orange dage.
    • Indstil, hvornår du vil mindes om at gå i seng.
    • Vælg en alarmlyd til vækkeuret.
    • Skift alarmens lydstyrke.
  4. Tryk på OK.

Søvndata i appen Sundhed

Sådan ser du din historik i appen Sundhed

Åbn appen Sundhed, tryk på fanen Sundhedsdata og derefter på Søvn > Søvnanalyse. Din søvnanalyse viser, hvor lang tid du sover eller tilbringer i sengen.

Sengetid i appen Ur registrerer, hvor lang tid du tilbringer i sengen, men ikke hvor længe du sover eller bevæger dig. Apple Watch registrerer heller ikke søvn eller tid tilbragt i sengen.

Hvis du vil registrere, hvor længe du sover, kan du bruge en søvntracker sammen med appen Sundhed. Du kan også manuelt indtaste, hvor længe du sover. Læs mere om, hvordan du føjer data eller enheder til appen Sundhed.