Brug af appen Sundhed på din iPhone eller iPod touch

Appen Sundhed indsamler sundhedsdata fra din iPhone, dit Apple Watch og apps, som du allerede bruger, så alle dine resultater er samlet ét sted.

Symbol for appen Sundhed

Sundhed tæller automatisk dine skridt og måler, hvor langt du har gået eller løbet. Og hvis du har et Apple Watch, registreres dine aktivitetsdata automatisk. Du kan også indtaste oplysninger i en sundhedskategori eller få data fra en anden af dine foretrukne apps eller enheder, som er kompatibel med Sundhed.

Sådan indstiller du din sundhedsprofil

1. Åbn appen Sundhed, og tryk på fanen Resume.
  2. Tryk på dit profilbillede  øverst til højre.
  3. Tryk på Sundhedsprofil og derefter på Rediger.
  4. Tilføj oplysninger som højde, vægt og alder.
  5. Tryk på OK.
  6. Du kan også indstille din Nødinfo eller tilmelde dig som organdonor fra din profil.

Dit Apple Watch bruger dine personlige oplysninger til at beregne, hvor mange kalorier du forbrænder og meget mere. Du kan vælge at dele disse oplysninger med andre apps, og de er altid opdaterede på tværs af dine enheder.

Sådan vælger du de favoritkategorier, du vil spore

1. Åbn appen Sundhed, og tryk på fanen Resume.
  2. Tryk på Rediger i det øverste højre hjørne.
  3. Tryk på en kategori fra dine favoritter for at tilføje eller fjerne den. Kategorier med en blå stjerne  vises under dine favoritter.
  4. Tryk på OK, når du er færdig.

Dine favoritter viser, hvordan du klarer dig i hver enkelt sundhedskategori på selve dagen, som f.eks. Mindful-minutter eller Skridt. Tryk på en kategori for at få flere oplysninger om den.

Sådan tilføjer du oplysninger om din sundhed

1. Åbn appen Sundhed, og tryk på fanen Gennemse.
  2. Tryk på en kategori, f.eks. Aktivitet.
  3. Tryk på en underkategori, f.eks. Skridt.
  4. Tryk på Tilføj data øverst til højre.
  5. Indtast dato, klokkeslæt og data for denne aktivitet.
  6. Tryk på Tilføj, når du er færdig.

Sådan vælger du, hvilke apps der deler oplysninger med Sundhed

1. Åbn appen Sundhed, og tryk på fanen Resume.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Tryk på Apps under Anonymitet. Her vises de apps, som du allerede ejer, der er kompatible med Sundhed. Hvis en app ikke vises, er den muligvis ikke kompatibel.
  4. Tryk på en app, og slå de sundhedskategorier til, som appen skal spore.

Hvis du bruger forskellige apps til at spore forskellige ting, kan appen Sundhed holde alt samlet på ét sted. Administrer data, der føjes til appen Sundhed

Apps på Apple Watch kan også læse og skrive sundhedsdata. Du kan administrere dem direkte på dit Apple Watch: Gå til Indstillinger > Sundhed > Apps.

Sådan sporer du, hvordan din sundhed ændres over tid

1. Åbn appen Sundhed, og tryk på fanen Resume.
  2. Rul ned til Highlights. Highlights viser din sundhed over tid, så du kan se, hvordan du klarer dig generelt.
  3. Tryk på et højdepunkt for at få vist mere om den kategori, eller tryk på Vis alle højdepunkter nederst på listen.

Sådan tilføjer du flere data om din sundhed

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.