Brug af appen Sundhed på din iPhone eller iPod touch

Appen Sundhed indsamler sundhedsdata fra din iPhone, dit Apple Watch og apps, som du allerede bruger, så alle dine resultater er samlet ét sted.

Symbol for appen Sundhed

Sundhed sætter fokus på fire kategorier: Aktivitet, Søvn, Mindfulness og Ernæring. Sundhed tæller automatisk dine skridt og måler, hvor langt du har gået eller løbet. Og hvis du har et Apple Watch, registreres dine aktivitetsdata automatisk. Du har kontrol over de oplysninger, som du opretter eller indsamler om dig selv, og de krypteres med din adgangskode, når du låser din iPhone.

Sådan tilføjes personlige oplysninger

1. Åbn appen Sundhed, og tryk på fanen Sundhedsdata.
  2. Tryk på symbolet Profil, og tilføj dine oplysninger.
    Derek Parkers personlige oplysninger.

Sådan føjes data fra dine apps til Sundhed

Følg disse trin for at tilføje apps og vælge, hvilke kategorier der skal registreres.

1. Åbn appen Sundhed, og tryk på fanen Kilder.
  2. Rul til Apps. Her vises de apps, som du allerede ejer, der er kompatible med Sundhed. Hvis der ikke vises en app, er den muligvis ikke kompatibel.
  3. Tryk på en app.
  4. Slå de kategorier til, som du vil registrere.

Du kan også finde kompatible apps direkte i appen Sundhed:

1. Åbn appen Sundhed, og tryk på fanen Sundhedsdata.
  2. Tryk på den kategori, som du vil registrere, f.eks. Mindfulness.
    Anbefalede apps til mindfulness og to minutter med optaget Mindfulness.
  3. Rul til Anbefalede apps.
  4. Download en af de apps, der anbefales til registrering af den pågældende kategori.
  5. Når du har downloadet appen, skal du åbne den og indstille den.
  6. Åbn Sundhed, tryk på fanen Kilder, og tryk på appen. Slå de kategorier til, som du vil registrere.

Du bestemmer selv, hvilke oplysninger der gemmes i appen Sundhed, og hvilke apps der har adgang til dine oplysninger fra Sundhed. Apps, der har adgang til HealthKit, skal have en anonymitetspolitik. Læs anonymitetspolitikken for en app, inden du giver adgang til dine sundheds- og fitnessoplysninger.

Sådan vises data på dit Apple Watch

Sundhedsdata tilføjes automatisk fra dit Apple Watch. Sådan får du dem at se:

• Hvis du vil have vist dine mål og data for, hvor meget du har bevæget dig, trænet og stået op, skal du trykke på fanen Sundhedsdata og derefter trykke på Aktivitet.
  • Hvis du vil have vist data for puls, skal du trykke på fanen Sundhedsdata og derefter trykke på Hjerte. Læs mere om pulsmålerens nøjagtighed og begrænsninger.
  • Hvis du vil have vist data fra appen Vejrtrækning, skal du trykke på fanen Sundhedsdata og derefter trykke på Mindfulness. Læs mere om appen Vejrtrækning.

Hvis Sundhed ikke registrerer trin eller andre oplysninger fra din iPhone eller anden enhed, skal du prøve følgende:

1. Åbn appen Sundhed, og tryk på fanen Kilder.
  2. Gå til Enheder, og tryk på dit Apple Watch.
  3. Tryk derefter på Anonymitetsindstillinger, og sørg for, at Registrering af fitness er slået til.

Sådan vises dine daglige resultater

1. Åbn appen Sundhed, og tryk på fanen I dag. Tryk på en anden dato i kalenderen for at få vist data for den pågældende dag.
    Opsummering af sundhedsoplysninger, herunder mindfulness, puls, trin, søvnanalyse og meget mere.
  2. Tryk på en måling, f.eks. Skridt.
  3. Tryk på diagrammet eller grafen for at få vist flere oplysninger.

Du kan også føje en måling til Favoritter, så den vises øverst på skærmen I dag. Tryk på fanen Sundhedsdata, tryk på en kategori, og tryk derefter på Føj til favoritter.

Tilføj data fra andre kilder

Sådan sikkerhedskopierer du dine sundhedsoplysninger

Sundhedsoplysningerne lagres i iCloud og krypteres under overførslen mellem iCloud og din enhed, og så længe de lagres i iCloud. Hvis du ikke vil arkivere dine sundhedsdata i iCloud, skal du gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud og slå Sundhed fra.

Hvis du ikke bruger iCloud, kan du sikkerhedskopiere dine oplysninger i Sundhed ved at kryptere din iTunes-sikkerhedskopi

Johns iPhone i iTunes.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.