Brug af appen Sundhed på din iPhone eller iPad

Appen Sundhed indsamler sundhedsdata fra din iPhone, din iPad, dit Apple Watch og apps, som du allerede bruger, så alle dine resultater er samlet ét sted.

symbol for appen Sundhed

Sundhed tæller automatisk dine skridt og måler, hvor langt du har gået eller løbet. Og hvis du har et Apple Watch, registreres dine aktivitetsdata automatisk. Du kan også indtaste oplysninger i en sundhedskategori eller få data fra en anden af dine foretrukne apps eller enheder, som er kompatibel med Sundhed.

Sådan indstiller du din sundhedsprofil

1. Åbn appen Sundhed på din iPhone eller iPad.

2. Hvis du er på din iPhone, skal du trykke på fanen Oversigt og derefter trykke på dit profilbilledeBilledtekst mangler i øverste højre hjørne. Hvis du er på din iPad, skal du trykke på Profil i øverste venstre hjørne.

3. Tryk på Sundhedsoplysninger, og tryk derefter på Rediger.

4. Tilføj dine oplysninger, f.eks. din fødselsdato og blodtype.

Skærmbilledet Sundhedsoplysninger på iPhone, som viser sundhedsprofiloplysninger såsom fødselsdato og blodtype.
  5. Tryk på OK.

6. På din iPhone kan du også indstille Nødinfo eller tilmelde dig som organdonor fra din profil.

Dit Apple Watch bruger dine personlige oplysninger til at beregne, hvor mange kalorier du forbrænder og meget mere. Du kan vælge at dele disse oplysninger med andre apps, og de er altid opdaterede på tværs af dine enheder.

Du kan gennemgå din sundhedstjekliste på fanen Oversigt, efter at du har indstillet din sundhedsprofil på din iPhone. Med Sundhedstjekliste kan du se og aktivere tilgængelige sundhedsfunktioner. Du kan også trykke på dit profilbillede øverst til højre og derefter trykke på Sundhedstjekliste for at få adgang til den.

Sådan vælger du de favoritkategorier, du vil spore

1. Åbn appen Sundhed på din iPhone eller iPad.

2. Hvis du er på din iPhone, skal du trykke på fanen Oversigt. Hvis du er på din iPad, skal du trykke påBilledtekst mangler for at åbne indholdsoversigten og derefter trykke på Oversigt.

3. Tryk på Rediger ud for Favoritter.

4. Tryk på en kategori fra dine favoritter for at tilføje eller fjerne den. Kategorier med en blå stjerneBilledtekst mangler vises i dine favoritter.

Skærmen Rediger favoritter på iPhone, som viser de tilgængelige sundhedskategorier, der skal spores.
  5. Tryk på OK, når du er færdig.

Dine favoritter viser, hvordan du klarer dig i hver enkelt sundhedskategori på selve dagen, som f.eks. Mindful-minutter eller Skridt. Tryk på en kategori for at få flere oplysninger om den. Hvis du manuelt vil tilføje sundhedsoplysninger fra en anden app, kan du læse om, hvordan du administrerer sundhedsdata på din iPhone, din iPad eller dit Apple Watch.

Sådan sporer du, hvordan din sundhed ændres over tid

1. Åbn appen Sundhed på din iPhone eller iPad.

2. Hvis du er på din iPhone, skal du trykke på fanen Oversigt. Hvis du er på din iPad, skal du trykke påBilledtekst mangler for at åbne indholdsoversigten og derefter trykke på Oversigt.

3. Rul ned til Highlights. Highlights viser din sundhed over tid, så du kan se, hvordan du klarer dig generelt.

En iPhone, der viser sundhedshøjdepunkter såsom data fra Energi ved aktivitet og Historik over afli over tid.
  4. Tryk på et højdepunkt for at få vist mere om den kategori, eller tryk på Vis alle højdepunkter nederst på listen.

Du kan også modtage notifikationer om nye tendenser i dine sundhedsdata eller for andre funktioner såsom Min cyklus eller Mentalt velbefindende. Hvis du er på din iPhone, skal du trykke på fanen Oversigt og derefter trykke på dit profilbillede i øverste højre hjørne. Hvis du er på din iPad, skal du trykke på Profil i øverste venstre hjørne. Under Funktioner skal du trykke på Notifikationer og slå eventuelle notifikationer til, der interesserer dig.

Sådan vælger du, hvilke apps der deler oplysninger med Sundhed

1. Åbn appen Sundhed på din iPhone eller iPad.

2. Hvis du er på din iPhone, skal du trykke på fanen Oversigt og derefter trykke på dit profilbillede i øverste højre hjørne. Hvis du er på din iPad, skal du trykke på Profil i øverste venstre hjørne.

3. Tryk på Apps og tjenester under Anonymitet. Her vises de apps, som du allerede ejer, der er kompatible med Sundhed. Hvis en app ikke vises, er den muligvis ikke kompatibel.

En iPhone-skærm, som viser de apps og tjenester, der har tilladelse til at opdatere sundhedsdata.
  4. Tryk på en app, og slå de sundhedskategorier til, som appen skal spore.

Hvis du bruger forskellige apps til at spore forskellige ting, kan appen Sundhed holde alt samlet på ét sted. Administrer data, der føjes til appen Sundhed.

Apps på Apple Watch kan også læse og skrive sundhedsdata. Du kan administrere dem direkte på dit Apple Watch: Gå til Indstillinger > Sundhed > Apps.

Sådan tilføjer du flere data om din sundhed

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.