Brug af appen Sundhed på din iPhone eller iPod touch

Appen Sundhed indsamler sundhedsdata fra din iPhone, dit Apple Watch og apps, som du allerede bruger, så alle dine resultater er samlet ét sted.

Symbol for appen Sundhed

Sundhed sætter fokus på fire kategorier: aktivitet, søvn, mindfulness og ernæring. Du har kontrol over de oplysninger, som du opretter eller indsamler om dig selv, og de krypteres med din adgangskode, når du låser din iPhone.

Indstilling af appen Sundhed

Appen Sundhed tæller automatisk dine skridt og måler, hvor langt du har gået eller løbet. Og hvis du har et Apple Watch, registreres dine aktivitetsdata automatisk. Her er et par andre måder, du kan registrere din sundhed på:

Sådan redigerer du din profil for at tilføje oplysninger om dig selv:

1. Åbn Sundhed, og tryk på fanen Sundhedsdata.
  2. Tryk på symbolet Profil, og tilføj dine oplysninger.

Tilføjelse af data fra apps

Sådan kan du se, om dine apps fungerer sammen med Sundhed:

1. Åbn Sundhed, og tryk på fanen Kilder.
  2. Tryk på en app. Hvis du ikke kan se en app, er den muligvis ikke kompatibel med Sundhed.
  3. Slå de kategorier til, som du vil registrere.

Sådan tilføjer du nye apps:

1. Åbn Sundhed, og tryk på fanen Sundhedsdata.
  2. Tryk på en kategori, f.eks. Mindfulness.
  3. Download en af de apps, der anbefales til registrering af den kategori.
  4. Når du har installeret en app, skal du åbne den og indstille den.
  5. Åbn Sundhed, tryk på fanen Kilder, og tryk på appen. Slå de kategorier til, som du vil registrere.

Du bestemmer selv, hvilke oplysninger der gemmes i appen Sundhed, og hvilke apps der har adgang til dine oplysninger derfra.*

Sådan ser du data på dit Apple Watch

• Hvis du vil se dine mål og dine data for, hvor meget du har bevæget dig, motioneret og stået op, skal du trykke på fanen Sundhedsdata og derefter på Aktivitet.
  • Hvis du vil se data for din puls, skal du trykke på fanen Sundhedsdata og derefter på Puls. Læs mere om pulsmålerens nøjagtighed og begrænsninger.
  • Hvis du vil se data fra appen Vejrtrækning, skal du trykke på fanen Sundhedsdata og derefter på Mindfulness. Læs mere om appen Vejrtrækning.

Hvis Sundhed ikke registrerer skridt eller andre oplysninger fra din iPhone eller en anden enhed, skal du trykke på fanen Kilder og derefter på din enhed eller dit tilbehør under Enheder. Tryk derefter på Anonymitetsindstillinger > Motion & fitness, og sørg for, at Registrering af fitness er slået til.

Sådan får du vist dine daglige resultater

Tryk på fanen I dag for at se dagens resultater. Tryk på en anden dato i kalenderen for at se data for den dag.

Tryk på en måling, f.eks. Skridt. Tryk på diagrammet eller grafen for at se flere oplysninger.

Du kan også føje en måling til Favoritter, så den vises øverst på skærmen I dag. Tryk på fanen Sundhedsdata, tryk på en kategori, og tryk derefter på Føj til favoritter.

Sådan sikkerhedskopierer du dine sundhedsoplysninger

Sundhedsoplysningerne arkiveres i iCloud og krypteres, når de sendes mellem iCloud og din enhed, og så længe de opbevares i iCloud. Hvis du ikke vil arkivere dine sundhedsdata i iCloud, skal du gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud og slå Sundhed fra.

Hvis du ikke bruger iCloud, kan du sikkerhedskopiere dine oplysninger i Sundhed ved at  kryptere din iTunes-sikkerhedskopi

Flere muligheder med Sundhed

* Apps, der har adgang til HealthKit, skal have en anonymitetspolitik. Læs anonymitetspolitikken for en app, inden du giver adgang til dine sundheds- og fitnessoplysninger.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.