Om sikkerhedsindholdet i macOS High Sierra 10.13

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i macOS High Sierra 10.13.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

macOS High Sierra 10.13

Udgivet 25. september 2017

802.1X

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: En person med ondsindede hensigter kan måske udnytte svagheder i TLS 1.0

Beskrivelse: Et problem med protokolsikkerhed blev løst ved at slå TLS 1.1 og TLS 1.2 til.

CVE-2017-13832: Doug Wussler fra Florida State University

Post tilføjet 31. oktober 2017, opdateret 10. november 2017

apache

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Flere problemer i Apache

Beskrivelse: Flere problemer blev løst ved opdatering til version 2.4.27.

CVE-2016-0736

CVE-2016-2161

CVE-2016-5387

CVE-2016-8740

CVE-2016-8743

CVE-2017-3167

CVE-2017-3169

CVE-2017-7659

CVE-2017-7668

CVE-2017-7679

CVE-2017-9788

CVE-2017-9789

Post tilføjet 31. oktober 2017, opdateret 14. november 2017

AppleScript

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Dekompilering af AppleScript med osadecompile kan medføre afvikling af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et valideringsproblem er løst ved hjælp af forbedret rensning af input.

CVE-2017-13809: bat0s

Post tilføjet 31. oktober 2017, opdateret 10. november 2017

Programfirewall

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: En tidligere afvist firewallindstilling til et program kan træde i kraft efter opgradering

Beskrivelse: Der var et opgraderingsproblem i håndteringen af firewallindstillinger. Problemet blev løst ved hjælp af forbedret håndtering af firewallindstillinger under opgraderinger.

CVE-2017-7084: En anonym programmør

AppSandbox

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et program kan muligvis forårsage et DoS-angreb

Beskrivelse: Der var flere Denial of Service-problemer, som er løst ved forbedret håndtering af hukommelsen.

CVE-2017-7074: Daniel Jalkut fra Red Sweater Software

ATS

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Behandling af en skadelig skrift kan medføre afsløring af proceshukommelse

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2017-13820: John Villamil, Doyensec

Post tilføjet 31. oktober 2017

Lyd

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Parsing af et skadeligt QuickTime-arkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med hukommelsesforbrug, som er løst ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-13807: Yangkang (@dnpushme) fra Qihoo 360 Qex Team

Post tilføjet 31. oktober 2017

Captive Network Assistant

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: En lokal bruger kan utilsigtet komme til at sende en ikke-krypteret adgangskode via netværket

Beskrivelse: Den tvungne portalbrowsers sikkerhedstilstand var ikke klar. Problemet er løst ved hjælp af forbedret synlighed af den tvungne portalbrowsers sikkerhedstilstand.

CVE-2017-7143: Matthew Green fra Johns Hopkins University

Post opdateret 3. oktober 2017

CFNetwork

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-13829: Niklas Baumstark og Samuel Gro, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-13833: Niklas Baumstark og Samuel Gro, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

Post tilføjet 10. november 2017

CFNetwork-proxyservere

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: En hacker med en privilegeret netværksposition kan muligvis medføre et DoS-angreb

Beskrivelse: Der var flere Denial of Service-problemer, som er løst ved forbedret håndtering af hukommelsen.

CVE-2017-7083: Abhinav Bansal fra Zscaler Inc.

CFString

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et program kan muligvis læse beskyttet hukommelse

Beskrivelse: Et valideringsproblem er løst ved hjælp af forbedret rensning af input.

CVE-2017-13821: Australian Cyber Security Centre – Australian Signals Directorate

Post tilføjet 31. oktober 2017

CoreAudio

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et program kan muligvis læse beskyttet hukommelse

Beskrivelse: Et out-of-bounds-læseproblem blev løst ved hjælp af opdatering til Opus version 1.1.4.

CVE-2017-0381: V.E.O (@VYSEa) fra Mobile Threat Research Team, Trend Micro

CoreText

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Behandling af et skadeligt skriftarkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med hukommelsesforbrug, som er løst ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-13825: Australian Cyber Security Centre – Australian Signals Directorate

Post tilføjet 31. oktober 2017

DesktopServices

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: En lokal hacker kan observere ubeskyttede brugerdata

Beskrivelse: Der var et problem med arkivadgang i forbindelse med visse filer i hjemmemappen. Problemet blev løst ved forbedrede adgangsbegrænsninger.

CVE-2017-13851: En anonym programmør

Post tilføjet 2. november 2017

Biblioteksværktøj

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: En lokal hacker kan muligvis finde det Apple-id, der tilhører computerens ejer

Beskrivelse: Der var et problem med tilladelser i forbindelse med håndteringen af Apple-id'et. Problemet blev løst ved forbedret adgangskontrol.

CVE-2017-7138: Daniel Kvak fra Masaryk University

Post opdateret 3. oktober 2017

file

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Flere problemer i arkiv

Beskrivelse: Flere problemer blev løst ved opdatering til version 5.30.

CVE-2017-7121: Fundet af OSS-Fuzz

CVE-2017-7122: Fundet af OSS-Fuzz

CVE-2017-7123: Fundet af OSS-Fuzz

CVE-2017-7124: Fundet af OSS-Fuzz

CVE-2017-7125: Fundet af OSS-Fuzz

CVE-2017-7126: Fundet af OSS-Fuzz

file

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Flere problemer i arkiv

Beskrivelse: Flere problemer blev løst ved opdatering til version 5.31.

CVE-2017-13815

Post tilføjet 31. oktober 2017

Skrifter

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Gengivelse af ikke-godkendt tekst kan føre til spoofing

Beskrivelse: Et problem med en inkonsekvent brugerflade er løst ved forbedret statusadministration.

CVE-2017-13828: Leonard Grey og Robert Sesek fra Google Chrome

Post tilføjet 31. oktober 2017, opdateret 10. november 2017

fsck_msdos

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-13811: V.E.O. (@VYSEa) fra Mobile Advanced Threat Team hos Trend Micro

Post opdateret 2. november 2017

Heimdal

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: En hacker med en privilegeret netværksposition kan muligvis give sig ud for at være en tjeneste

Beskrivelse: Der var et godkendelsesproblem ved behandling af tjenestenavnet KDC-REP. Problemet er løst ved forbedret godkendelse.

CVE-2017-11103: Jeffrey Altman, Viktor Duchovni og Nico Williams

Hjælpfremviser

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et HTML-arkiv i karantæne kan afvikle vilkårlig JavaScript fra flere kilder

Beskrivelse: Der var et problem med scripting på tværs af websteder i Hjælpfremviser. Problemet blev løst, ved at det berørte arkiv blev fjernet.

CVE-2017-13819: Filippo Cavallarin fra SecuriTeam Secure Disclosure

Post tilføjet 31. oktober 2017, opdateret 10. november 2017

HFS

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-13830: Sergej Schumilo fra Ruhr-Universität Bochum

Post tilføjet 31. oktober 2017

ImageIO

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Behandling af et skadeligt billedarkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2017-13814: Australian Cyber Security Centre – Australian Signals Directorate

Post tilføjet 31. oktober 2017

ImageIO

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Behandling af et skadeligt billede kan medføre DoS (Denial of Service)

Beskrivelse: Der opstod et problem med afsløring af oplysninger ved behandling af diskbilleder. Problemet blev løst ved forbedret hukommelsesstyring.

CVE-2017-13831: Glen Carmichael

Post tilføjet 31. oktober 2017, opdateret 10. november 2017

Installeringsprogram

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis få adgang til den nøgle, der låser FileVault op

Beskrivelse: Problemet blev løst, ved at ekstra rettigheder blev fjernet.

CVE-2017-13837: Patrick Wardle fra Synack

Post tilføjet 31. oktober 2017, opdateret 10. november 2017

IOFireWireFamily

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-7077: Brandon Azad

IOFireWireFamily

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et program kan muligvis læse beskyttet hukommelse

Beskrivelse: Et valideringsproblem er løst ved hjælp af forbedret rensning af input.

CVE-2017-7119: Xiaolong Bai, Min (Spark) Zheng fra Alibaba Inc., Benjamin Gnahm (@mitp0sh) fra PDX

Kernel

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-7114: Alex Plaskett fra MWR InfoSecurity

Kernel

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: En lokal bruger kan forårsage, at der lækkes følsomme brugeroplysninger

Beskrivelse: Der var et problem med tilladelser i pakketællere til kernen. Dette problem blev løst via forbedret godkendelse af tilladelser.

CVE-2017-13810: Zhiyun Qian fra University of California, Riverside

Post tilføjet 31. oktober 2017, opdateret 10. november 2017

Kernel

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: En lokal bruger kan læse kernehukommelsen

Beskrivelse: Der var et "out-of-bounds"-indlæsningsproblem, som ledte til offentliggørelse af kernehukommelse. Dette blev rettet gennem forbedret inputvalidering.

CVE-2017-13817: Maxime Villard (m00nbsd)

Post tilføjet 31. oktober 2017

Kernel

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et program kan muligvis læse beskyttet hukommelse

Beskrivelse: Et valideringsproblem er løst ved hjælp af forbedret rensning af input.

CVE-2017-13818: National Cyber Security Centre (NCSC) i Storbritannien

CVE-2017-13836: En anonym programmør, en anonym programmør

CVE-2017-13841: En anonym programmør

CVE-2017-13840: En anonym programmør

CVE-2017-13842: En anonym programmør

CVE-2017-13782: Kevin Backhouse fra Semmle Ltd.

Post tilføjet 31. oktober 2017, opdateret 14. november 2017

Kernel

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-13843: En anonym programmør, en anonym programmør

Post tilføjet 31. oktober 2017

Kernel

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-13854: shrek_wzw fra Qihoo 360 Nirvan Team

Post tilføjet 2. november 2017

Kernel

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Behandling af en skadelig mach-binær kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse.

CVE-2017-13834: Maxime Villard (m00nbsd)

Post tilføjet 10. november 2017

kext-værktøjer

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: En logisk fejl i kext-indlæsning blev løst ved forbedret håndtering af status.

CVE-2017-13827: En anonym programmør

Post tilføjet 31. oktober 2017

libarchive

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Udpakning af et skadeligt arkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med bufferoverløb, som er løst ved forbedret hukommelsesbehandling.

CVE-2017-13813: Fundet af OSS-Fuzz

CVE-2017-13816: Fundet af OSS-Fuzz

Post tilføjet 31. oktober 2017

libarchive

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Udpakning af et skadeligt arkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med korruption af hukommelsen i libarchive. Problemerne blev løst ved forbedret godkendelse af input.

CVE-2017-13812: Fundet af OSS-Fuzz

Post tilføjet 31. oktober 2017

libarchive

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et program kan muligvis læse beskyttet hukommelse

Beskrivelse: Et valideringsproblem er løst ved hjælp af forbedret rensning af input.

CVE-2016-4736: En anonym programmør

Post tilføjet 31. oktober 2017

libc

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: En hacker kan muligvis fremkalde et DoS-angreb

Beskrivelse: Et problem med manglende ressourcer i glob() blev løst ved hjælp af en forbedret algoritme.

CVE-2017-7086: Russ Cox fra Google

libc

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et program kan muligvis forårsage et DoS-angreb

Beskrivelse: Der var et problem med hukommelsesforbrug, som er løst ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-1000373

libexpat

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Flere problemer i expat

Beskrivelse: Flere problemer blev løst ved opdatering til version 2.2.1

CVE-2016-9063

CVE-2017-9233

Mail

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Afsenderen af en e-mail kan muligvis finde frem til modtagerens IP-adresse

Beskrivelse: Indstillingen blev ikke anvendt til alle postkasser, hvis "Indlæs eksternt indhold i beskeder" blev slået fra. Problemet er løst ved forbedret overførsel af indstillinger.

CVE-2017-7141: John Whitehead fra The New York Times

Post opdateret 3. oktober 2017

Udkast til e-mails

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: En hacker med en privilegeret netværksposition kan muligvis opfange indhold i e-mails

Beskrivelse: Der var et krypteringsproblem i håndteringen af udkast til e-mails. Problemet er løst ved forbedret håndtering af e-mailudkast, der skal krypteres, når de bliver sendt.

CVE-2017-7078: Petter Flink, Pierre ALBARÈDE fra Marseille (Frankrig), en anonym programmør

Post opdateret 3. oktober 2017

ntp

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Flere problemer i ntp

Beskrivelse: Flere problemer blev løst ved opdatering til version 4.2.8p10

CVE-2017-6451: Cure53

CVE-2017-6452: Cure53

CVE-2017-6455: Cure53

CVE-2017-6458: Cure53

CVE-2017-6459: Cure53

CVE-2017-6460: Cure53

CVE-2017-6462: Cure53

CVE-2017-6463: Cure53

CVE-2017-6464: Cure53

CVE-2016-9042: Matthew Van Gundy fra Cisco

Open Scripting Architecture

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Dekompilering af AppleScript med osadecompile kan medføre afvikling af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-13824: En anonym programmør

Post tilføjet 31. oktober 2017

PCRE

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Flere problemer i pcre

Beskrivelse: Flere problemer blev løst ved opdatering til version 8.40.

CVE-2017-13846

Post tilføjet 31. oktober 2017

Postfix

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Flere problemer i Postfix

Beskrivelse: Flere problemer blev løst ved opdatering til version 3.2.2.

CVE-2017-13826: En anonym programmør

Post tilføjet 31. oktober 2017

Vis

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et program kan muligvis læse beskyttet hukommelse

Beskrivelse: Et valideringsproblem er løst ved hjælp af forbedret rensning af input.

CVE-2017-13822: Australian Cyber Security Centre – Australian Signals Directorate

Post tilføjet 31. oktober 2017

Vis

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Parsing af et skadeligt Office-dokument kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med hukommelsesforbrug, som er løst ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-7132: Australian Cyber Security Centre – Australian Signals Directorate

Post tilføjet 31. oktober 2017

QuickTime

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et program kan muligvis læse beskyttet hukommelse

Beskrivelse: Et valideringsproblem er løst ved hjælp af forbedret rensning af input.

CVE-2017-13823: Xiangkun Jia fra Institute of Software Chinese Academy of Sciences

Post tilføjet 31. oktober 2017, opdateret 10. november 2017

Ekstern administration

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-13808: En anonym programmør

Post tilføjet 31. oktober 2017

Sandbox

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-13838: Alastair Houghton

Post tilføjet 31. oktober 2017, opdateret 10. november 2017

Skærmlås

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Spørgsmål fra programfirewall kan blive vist over Log ind-vinduet

Beskrivelse: Et problem med vindueshåndtering blev løst via forbedret statusadministration.

CVE-2017-7082: Tim Kingman

Sikkerhed

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et tilbagekaldt certifikat kan blive godkendt

Beskrivelse: Der var et problem med godkendelse af certifikater i håndteringen af data til tilbagekaldelse. Problemet er løst ved forbedret godkendelse.

CVE-2017-7080: Sven Driemecker fra adesso mobile solutions gmbh, Rune Darrud (@theflyingcorpse) fra Bærum kommune, en anonym programmør, en anonym programmør

Spotlight

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Spotlight kan vise resultater for arkiver, som ikke tilhører brugeren

Beskrivelse: Der var et adgangsproblem i Spotlight. Problemet blev løst via forbedret adgangsbegrænsning.

CVE-2017-13839: Ken Harris fra The Free Robot Collective

Post tilføjet 31. oktober 2017, opdateret 10. november 2017

SQLite

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Flere problemer i SQLite

Beskrivelse: Flere problemer blev løst ved opdatering til version 3.19.3.

CVE-2017-10989: Fundet af OSS-Fuzz

CVE-2017-7128: Fundet af OSS-Fuzz

CVE-2017-7129: Fundet af OSS-Fuzz

CVE-2017-7130: Fundet af OSS-Fuzz

SQLite

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-7127: En anonym programmør

zlib

Fås til: OS X Mountain Lion 10.8 og nyere

Effekt: Flere problemer i zlib

Beskrivelse: Flere problemer blev løst ved opdatering til version 1.2.11.

CVE-2016-9840

CVE-2016-9841

CVE-2016-9842

CVE-2016-9843

Yderligere anerkendelser

Sikkerhed

Vi vil gerne takke Abhinav Bansal fra Zscaler, Inc. for hjælpen.

NSWindow

Vi vil gerne takke Trent Apted fra Google Chrome-teamet for hjælpen.

WebKit Web Inspector

Vi vil gerne takke Ioan Bizău fra Bloggify for hjælpen.

Supplerende opdatering til macOS High Sierra 10.13

Nye overførsler af macOS High Sierra 10.13 indeholder sikkerhedsindholdet fra Supplerende opdatering til macOS High Sierra 10.13.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.