Om sikkerhedsindholdet i macOS High Sierra 10.13 Supplemental Update

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i macOS High Sierra 10.13 Supplemental Update.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

macOS High Sierra 10.13 Supplemental Update

Frigivet 5. oktober 2017

StorageKit

Fås til: macOS High Sierra 10.13

Effekt: En lokal angriber kan få adgang til en krypteret APFS-enhed

Beskrivelse: Hvis der blev indstillet et stikord i Diskværktøj, da en krypteret APFS-enhed blev oprettet, blev adgangskoden arkiveret som stikordet. Problemet blev løst, ved at stikordet blev fjernet fra lagringspladsen, hvis stikordet var lig med adgangskoden, og ved at logikken til opbevaring af stikord blev forbedret.

CVE-2017-7149: Matheus Mariano fra Leet Tech

Sikkerhed

Fås til: macOS High Sierra 10.13

Effekt: Et ondsindet program kan hente adgangskoder fra nøgleringen

Beskrivelse: Programmer kunne skaffe sig adgang til nøgleringen med et syntetisk klik. Problemet blev løst, ved at brugerens adgangskode blev krævet ved anmodning om adgang til nøgleringen.

CVE-2017-7150: Patrick Wardle fra Synack

Sikkerhedsindholdet i macOS High Sierra 10.13 Supplemental Update er inkluderet, hvis macOS High Sierra 10.13 hentes fra internettet fremover.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.