Oprettelse af en gendannelsesnøgle, efter du har opdateret til tofaktorgodkendelse

Hvis du bruger totrinsbekræftelse og logger ind på en enhed med iOS 11 eller macOS High Sierra, opdateres dit Apple-id automatisk til tofaktorgodkendelse. Når din konto er opdateret, har du mulighed for at oprette en ny gendannelsesnøgle.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Der kræves ikke en gendannelsesnøgle til tofaktorgodkendelse, men du får mere kontrol over dit Apple-id's sikkerhed ved at bruge en. Når du opretter en ny gendannelsesnøgle, slår du andre metoder til kontogendannelse fra. Du kan kun nulstille din adgangskode eller få adgang til din konto igen ved at bruge gendannelsesnøglen.

Bemærk, at hvis du mister gendannelsesnøglen, kan du blive låst ude af din Apple-id-konto for evigt. Det er derfor, at det er vigtigt at opbevare gendannelsesnøglen et sikkert sted. Du kan overveje at give et familiemedlem en kopi af gendannelsesnøglen eller opbevare kopier flere steder. Så har du altid gendannelsesnøglen, hvis du får brug for den.

Du opretter en ny gendannelsesnøgle fra Indstillinger eller Systemindstillinger.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > Adgangskode og sikkerhed. Du skal muligvis indtaste adgangskoden for dit Apple-id.
  2. Tryk på Gendannelsesnøgle.
  3. Skub for at slå Gendannelsesnøgle til.
  4. Tryk på Brug gendannelsesnøgle, og skriv koden til din enhed.
  5. Skriv gendannelsesnøglen ned, og opbevar den et sikkert sted.
  6. Bekræft gendannelsesnøglen ved at skrive den på næste skærm.

På Mac

1. Åbn Systemindstillinger > iCloud > Kontooplysninger. Du skal muligvis indtaste adgangskoden for dit Apple-id.
  2. Klik på Sikkerhed.
  3. Klik på Slå til under Gendannelsesnøgle.
  4. Klik på Brug gendannelsesnøgle.
  5. Skriv gendannelsesnøglen ned, og opbevar den et sikkert sted.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Bekræft gendannelsesnøglen ved at skrive den på næste skærm.