Hjælp til at overføre Suica-kort til din iPhone eller dit Apple Watch

Prøv at bruge trinnene nedenfor, hvis du har brug for hjælp til at overføre dine Suica-kort til Apple Pay på din iPhone eller dit Apple Watch.

Kontroller, at du kan tilføje et kort

Tjek Apple Pay på siden Systemstatus. Hvis der er et problem, skal du prøve igen, når det er løst. Hvis der ikke er et problem, skal du sørge for at bruge en understøttet enhed:

• iPhone 7 eller iPhone 7 Plus købt i Japan (rejser med offentlig transport og betaling i butikker, apps og på nettet i Safari)
  • iPhone 8 eller iPhone 8 Plus
  • Apple Watch Series 2, der er købt i Japan og parret med en iPhone (rejser med offentlig transport og betaling i butikker og apps)
  • Apple Watch Series 3

Prøv at tilføje et Suica-kort

Prøv efter hvert trin at se, om du kan føje dit Suica-kort til Apple Pay:

1. Kontroller, at landet eller området er indstillet til Japan på din enhed.
    • Gå til Indstillinger > Generelt > Sprog & område på din iPhone, og rul til Område.
    • På Apple Watch: Åbn appen Watch på din iPhone. Gå derefter til fanen Mit ur, tryk på Generelt > Sprog & område, og tjek områdeformatet.
  2. Din fødselsdato er kun nødvendig, hvis du prøver at føje et My Suica-kort eller Commuter Suica-kort til Apple Pay. Brug samme fødselsdato, som du anførte, da du købte dit Suica-plastickort.
  3. Sørg for, at dit Suica-plastickort ligger på en jævn flade, der ikke er lavet af metal. Læg toppen af din iPhone midt på Suica-kortet. Hold den der, til overførslen er færdig. Det kan tage op til et minut. Det kan også hjælpe, hvis du holder Suica-kortet og din iPhone i hånden.
  4. Kontroller, at Suica-kortets værdi ikke overstiger 19500 yen.
  5. Du kan tilføje et kreditkort med en Suica-saldo ved at trykke på Credit eller Prepaid Card i Wallet. Kun kreditkortet føjes til Apple Pay. Suica-kortet kan ikke tilføjes, og Suica-kortets saldo bliver på plastickreditkortet.
  6. Visse Suica-kort (f.eks. Suica-kort med typen Student Commuter) skal muligvis bekræftes, før du kan føje dem til Apple Pay. Du kan give Suica-kort ekstra funktionalitet i Apple Pay ved at downloade og registrere dig i appen Suica på din iPhone.
  7. Genstart din iPhone eller dit Apple Watch.
  8. Opdater til den nyeste version af iOS eller watchOS.

My Suica-kort og Commuter Suica-kort, der bruger romajinavne eller internationale telefonnumre, understøttes ikke. Pasmo-kort og andre rejsekort understøttes ikke.

Hvis du forsøger at føje et Suica-kort mere til Apple Pay, skal du sørge for, at navnet på dette kort er det samme som det første navn på dit My Suica-kort og Commuter Suica-kort. Hvis du har flere kort med forskellige navne, skal du downloade og registrere dig i appen Suica til iOS og ringe til Suica Support på 050-2016-5077.

Mange Suica-funktioner er ikke tilgængelige for kunderne fra kl. 00:30 til kl. 5:00. Det gælder tilføjelse af kort, tilføjelse af penge på Suica-kort og suspendering og fjernelse af kort fra Find min iPhone og iCloud.com.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.