Registrering og blokering af uønskede telefonopkald med apps fra andre producenter

Indstil en app fra en anden producent på din iOS-enhed, så du bedre kan registrere og blokere uønskede telefonopkald.

Før du begynder

Gå til App Store, og download en app, der registrerer og blokerer for uønskede telefonopkald. Du kan downloade og installere flere apps med denne funktion fra forskellige appudviklere.

Sådan indstilles en app til at filtrere og registrere uønskede opkald

1. Åbn Indstillinger > Telefon.
  2. Tryk på Opkaldsblokering og opkalds-id.
  3. Slå appen til eller fra under "Disse apps må blokere opkald og oplyse opkalds-id". Du kan også arrangere appsene efter prioritet. Du skal bare trykke på Rediger og derefter trække appsene i den ønskede rækkefølge.

De telefonnumre, der vises under Blokerede kontakter, er numre, du har blokeret manuelt.

Når du modtager et opkald, kontrollerer din enhed nummeret og sammenligner det med listen over telefonnumre i dine apps fra andre producenter til registrering af uønskede opkald. Hvis der er et match, viser iOS den identificerende beskrivelse, der er valgt af appen, f.eks. Spam eller Telemarketing. Hvis appen vurderer, at telefonnummeret er uønsket, kan den vælge at blokere opkaldet automatisk. Indgående opkald sendes aldrig til tredjepartsudviklere.

Hvis du beslutter, at et nummer er fra en uønsket person, kan du blokere nummeret manuelt på din enhed. Telefonnumre, som du blokerer manuelt, vises under Blokerede kontakter.

Hvis du ikke vil bruge appen mere, kan du fjerne den.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.