Sådan downloader du OS X El Capitan

OS X El Capitan er fortsat tilgængelig til Mac-computere, som ikke kan opgraderes til macOS High Sierra, eller som først skal opgraderes til El Capitan.

Kan min Mac bruge El Capitan?

OS X El Capitan kræver en af følgende Mac-modeller og versioner af OS X.* Den kræver også mindst 2 GB hukommelse og 8,8 GB lagringsplads. Du kan få oplysninger om model, hukommelse, lagringsplads og version af macOS ved at vælge Om denne Mac på Apple-menuen ().

• OS X Yosemite
  • OS X Mavericks
  • OS X Mountain Lion
  • OS X Lion
  • OS X Snow Leopard

* Den version af macOS, der fulgte med din Mac, er den tidligste kompatible version for den pågældende Mac.

Få El Capitan fra App Store

Nu hvor High Sierra er tilgængelig, bør du opgradere til High Sierra i stedet for El Capitan. Af hensyn til sikkerheden og kompatibiliteten anbefaler Apple altid, at der bruges den seneste version af macOS.

Hvis din Mac ikke understøtter High Sierra, eller hvis du bruger Snow Leopard eller Lion og gerne vil opgradere til High Sierra, skal du følge disse trin:

1. Brug dette link til at åbne El Capitan-siden i App Store: Get OS X El Capitan
  2. Klik på knappen Hent på siden for El Capitan. Hvis din Mac er kompatibel med El Capitan, vil arkivet Install OS X El Capitan blive downloadet til mappen Programmer.
  3. Når arkivet er downloadet, åbnes installeringsprogrammet automatisk. Klik på Fortsæt, og følg vejledningen på skærmen.

Installeringsskærmen

Har du ikke Mac App Store?

Hvis du har Leopard, kan du opgradere til Snow Leopard for at få App Store. Undersøg derefter, om der er softwareopdateringer, ved at vælge Softwareopdatering i Apple-menuen. Når du har installeret alle opdateringer til Snow Leopard, bør du have appen App Store.

Læs mere

• Under installeringen kan din Mac genstarte flere gange. Derefter udføres der nogle indledende indstillingsopgaver i baggrunden. Mens disse opgaver udføres, er aktiviteter som brug af Spotlight og Mail muligvis ikke så hurtige som normalt.
  • Hvis du tidligere har downloadet El Capitan, Yosemite, Mavericks eller en anden tidligere version af OS X, og din Mac er kompatibel med den version, kan du downloade den igen på fanen Købt i App Store.
Udgivelsesdato: Mon Mar 19 23:45:31 GMT 2018