Hvis Boot Camp-assistenten viser fejlen "Der er ikke nok plads"

Få hjælp til at rette den "Der er ikke nok plads"-fejl, der muligvis vises, når du installerer Windows på din Mac ved hjælp af Boot Camp-assistenten.

Fejlen vises, når et Windows-billede er for stort til at kunne være på den midlertidige partition, som Boot Camp-assistenten bruger til installeringen af Windows.

Det kan f.eks. skyldes, at Windows 10 Flash-installationsmedierne, der er konverteret til et ISO-arkiv, er for store, fordi arkivet indeholder installeringsbilleder til både 32 bit og 64 bit. Du kan løse problemet ved at downloade et nyt ISO-arkiv til din Windows-version fra Microsofts downloadside.

Læs mere

Se Brug af Windows 10 på en Mac med Boot Camp for at få instruktioner i at installere Windows 10 via et billede, der er downloadet fra Microsofts websted.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.