Hvis Boot Camp-assistent gør opmærksom på, at dit USB-drev ikke kan oprettes, eller der ikke er nok plads

Du skal muligvis opdatere din macOS eller bruge en senere udgave af Windows 10.

I visse situationer gør Boot Camp-assistent opmærksom på, at dit USB-drev med startmulighed ikke kan oprettes, eller at der mangler plads på drevet. Løs problemet med følgende trin:

1. Kontroller, at du bruger et eksternt USB-flashdrev med en lagringskapacitet på 16 GB eller mere.

2. Installer de nyeste opdateringer til macOS.

3. Download den nyeste udgave af Windows 10 fra Microsofts websted, og installer den derefter med Boot Camp-assistent.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.