Hvis Boot Camp-assistent gør opmærksom på, at dit USB-drev ikke kan oprettes, eller der ikke er nok plads

Du skal muligvis opdatere din macOS eller bruge en senere udgave af Windows 10.

I visse situationer gør Boot Camp-assistent opmærksom på, at dit USB-drev med startmulighed ikke kan oprettes, eller at der mangler plads på drevet. Løs problemet med følgende trin:

1. Kontroller, at du bruger et eksternt USB-flashdrev med en lagringskapacitet på 16 GB eller mere.
  2. Installer de nyeste opdateringer til macOS.
  3. Download den nyeste udgave af Windows 10 fra Microsofts websted, og installer den derefter med Boot Camp-assistent.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.