Hvis Boot Camp-assistenten viser fejlen "Der er ikke nok plads"

Få hjælp til at rette den "Der er ikke nok plads"-fejl, der muligvis vises, når du installerer Windows på din Mac ved hjælp af Boot Camp-assistenten.

Du får muligvis vist fejlen når et Windows-billede er for stort til at kunne være på den midlertidige partition, som Boot Camp-assistenten bruger til installeringen af Windows. Det kan f.eks. skyldes, at Windows 10 Flash-installationsmedierne, der er konverteret til et ISO-arkiv, er for store, fordi arkivet indeholder installeringsbilleder til både 32 bit og 64 bit.

Fejlen vises muligvis også, hvis du forsøger en ny installation med Windows 10-versionen fra oktober 2018 på en Mac med en tidligere version af macOS.

Du kan løse problemet ved at downloade Windows 10-opdateringen fra april 2018 fra Microsofts downloadside. Derefter skal du bruge Boot Camp-assistenten til at installere Windows og sørge for, at du bruger ISO-arkivet fra april 2018. Når installationen er gennemført, kan du med Windows Update opdatere til versionen fra oktober 2018.

Læs mere

Se Installering af Windows på en Mac med Boot Camp for at få instruktioner i at installere Windows 10 via et billede, der er downloadet fra Microsofts websted.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.