Oprettelse af et Apple Music Studieabonnement

Studerende, der er tilmeldt universiteter eller videregående uddannelser1, kan få et Apple Music-abonnement til nedsat månedspris.

Studerende på universiteter eller videregående uddannelser1 kan få et Apple Music-abonnement til nedsat pris2 i op til 48 måneder (4 år). Perioden behøver ikke at være sammenhængende.

Et Apple Music Studieabonnement er kun tilgængeligt i udvalgte lande og områder. Læs mere om, hvor du kan få Apple Music.

Læs mere om Apple Music og Apple Music-abonnementer og priser2.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du allerede abonnerer på Apple Music.

Apple Music-funktionerne afhænger af det enkelte land eller område.

Om bekræftelse

Når du køber et Apple Music Studieabonnement, kontrollerer UNiDAYS, en tjeneste til bekræftelse af studerende, at du er tilmeldt et universitet eller en videregående uddannelse1.

UNiDAYS kontrollerer jævnligt din status som studerende. Hvis UNiDAYS registrerer, at du ikke længere er studerende, eller hvis dit Studieabonnement har varet i 48 måneder, ændres abonnementet automatisk til et Apple Music Individuelt abonnement.

Opret abonnement på Apple Music

Inden du tilmelder dig, skal du kontrollere, at du har installeret den nyeste software på alle dine enheder.

• Opdater iOS-softwaren på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  • Hent den nyeste version af iTunes på din Mac eller pc.
  • Opdater din Android-telefon til Android 4.3 (Jelly Bean) eller nyere.

Følg derefter trinnene for tilmelding som ny Apple Music-abonnent på din iPhone, iPad eller iPod touchMac eller pc eller Android-telefon.

Du kan også ændre dit individuelle abonnement til et Studieabonnement. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du allerede abonnerer på Apple Music.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Musik. Hvis du ikke får vist beskeden "Velkommen til Apple Music", skal du trykke på Til dig nederst på skærmen.
  2. Hvis det er første gang, du opretter abonnement på Apple Music, eller hvis du tidligere har haft et prøveabonnement, skal du trykke på prøvetilbuddet.
    Hvis du allerede abonnerer på Apple Music, skal du trykke på Log ind og derefter skifte til et Studieabonnement.
  3. Vælg, hvilken type studerende du er.
  4. Tryk på Bekræft berettigelse. Der åbnes et browservindue.
  5. Angiv din studie-e-mailadresse (.edu) eller din personlige e-mailadresse, og søg efter institutionens navn. UNiDAYS bruger muligvis denne e-mailadresse til at registrere din berettigelse.
    • Hvis du allerede har en UNiDAYS-konto, skal du trykke på "Er du allerede blevet bekræftet via UNiDAYS?" og logge ind med den e-mailadresse, du bruger til din UNiDAYS-konto.
    • Hvis du studerer i udlandet, skal du først trykke på "Studerer du uden for [landenavn]?" og skifte land eller område.
    • Tryk på Support til UNiDAYS, hvis du har brug for hjælp.
  6. Log på institutionens portal. I nogle lande og områder kræver adgangen til Apple Music-tilbuddet, at der er oprettet forbindelse til din institutions Wi-Fi-netværk, eller at du angiver din studie-e-mailadresse. Læs mere om, hvor du kan få Apple Music. Når du er logget ind og er blevet bekræftet som studerende, får du vist beskeden "Vil du åbne denne side i 'Musik'?" Tryk på Åbn for at vende tilbage til appen Musik og færdiggøre tilmeldingsprocessen.
  7. Første gang du tilmelder dig Apple Music, skal du trykke på prøvetilbuddet. Eller tryk på Begynd medlemskab for studerende.
  8. Bekræft dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det. Hvis du ikke har et Apple-id, skal du klikke på Opret konto.
  9. Du bliver måske bedt om at godkende dine betalingsoplysninger, men det fulde månedsbeløb trækkes først på din konto, når prøveperioden udløber. Tilføj en gyldig betalingsmetode, og tryk på Tilmeld.
  10. Accepter vilkår og betingelser, hvis du bliver bedt om det.
  11. Vælg genrer og kunstnere, du kan lide. Du kan også få vist, hvad dine venner lytter til, og få meddelelser, når kunstnerne udgiver ny musik.

På din Mac eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. I øverste venstre hjørne skal du vælge  Musik og derefter klikke på Til dig øverst i iTunes-vinduet.
  3. Hvis det er første gang, du opretter abonnement på Apple Music, eller hvis du tidligere har haft et prøveabonnement, skal du klikke på prøvetilbuddet.
    Hvis du allerede abonnerer på Apple Music, skal du klikke på Log ind og derefter skifte til et Studieabonnement.
  4. Klik på Kom godt i gang, og vælg derefter, hvilken type studerende du er.
  5. Klik på Bekræft berettigelse. Der åbnes et browservindue.
  6. Angiv din studie-e-mailadresse (.edu) eller din personlige e-mailadresse, og søg efter institutionens navn. UNiDAYS bruger muligvis denne e-mailadresse til at registrere din berettigelse.
    • Hvis du allerede har en UNiDAYS-konto, skal du klikke på "Er du allerede blevet bekræftet via UNiDAYS?" og logge ind med den e-mailadresse, du bruger til din UNiDAYS-konto.
    • Hvis du studerer i udlandet, skal du først klikke på "Studerer du uden for [landenavn]?" og skifte land eller område.
    • Klik på Support til UNiDAYS, hvis du har brug for hjælp.
  7. Log på institutionens portal. I nogle lande og områder kræver adgangen til Apple Music-tilbuddet, at der er oprettet forbindelse til din institutions Wi-Fi-netværk, eller at du angiver din studie-e-mailadresse. Læs mere om, hvor du kan få Apple Music. Når du er logget ind og er blevet bekræftet som studerende, føres du tilbage til iTunes for at færdiggøre tilmeldingsprocessen.
  8. Første gang du tilmelder dig Apple Music, skal du klikke på prøvetilbuddet for at starte dit Studieabonnement. Eller klik på Begynd medlemskab for studerende.
  9. Bekræft dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det. Hvis du ikke har et Apple-id, skal du klikke på Opret konto.
  10. Du bliver måske bedt om at godkende dine faktureringsoplysninger, men hele det månedlige beløb trækkes først på din konto, når prøveperioden udløber. Tilføj en gyldig betalingsmetode, og klik på Tilmeld.
  11. Accepter vilkår og betingelser, hvis du bliver bedt om det.
  12. Vælg genrer og kunstnere, du kan lide. Du kan også få vist, hvad dine venner lytter til, og få meddelelser, når kunstnerne udgiver ny musik.

På din Android-telefon

1. Download appen Apple Music i Google Play.
  2. Åbn appen Apple Music. Hvis du ikke får vist beskeden "Velkommen til Apple Music", skal du trykke på Til dig nederst på skærmen.
  3. Hvis det er første gang, du opretter abonnement på Apple Music, eller hvis du tidligere har haft et prøveabonnement, skal du trykke på prøvetilbuddet.
    Hvis du allerede abonnerer på Apple Music, skal du trykke på Log ind og derefter skifte til et Studentermedlemskab.
  4. Tryk på "Er du universitetsstuderende?"
  5. Tryk på Bekræft berettigelse. Der åbnes et browservindue.
  6. Angiv din studie-e-mailadresse (.edu) eller din personlige e-mailadresse, og søg efter institutionens navn. UNiDAYS bruger muligvis denne e-mailadresse til at registrere din berettigelse.
    • Hvis du allerede har en UNiDAYS-konto, skal du trykke på "Er du allerede blevet bekræftet via UNiDAYS?" og logge ind med den e-mailadresse, du bruger til din UNiDAYS-konto.
    • Hvis du studerer i udlandet, skal du først trykke på "Studerer du uden for [landenavn]?" og skifte land eller område.
    • Tryk på Support til UNiDAYS, hvis du har brug for hjælp.
  7. Log på institutionens portal. I nogle lande og områder kræver adgangen til Apple Music-tilbuddet, at der er oprettet forbindelse til din institutions Wi-Fi-netværk, eller at du angiver din studie-e-mailadresse. Læs mere om, hvor du kan få Apple Music.
  8. Når du er logget ind og blevet bekræftet som værende studerende, sendes du videre fra webbrowseren til Google Play-butikken. Luk Google Play-butikken, og åbn appen Apple Music.
  9. Første gang du tilmelder dig Apple Music, skal du trykke på prøvetilbuddet. Eller tryk på Start studentermedlemskab.
  10. Indtast dit UNiDAYS-log ind, hvis du bliver bedt om det. Du skal muligvis også bruge det Apple-id og den adgangskode, som du bruger til iTunes Store.
  11. Du bliver måske bedt om at godkende dine faktureringsoplysninger, men hele det månedlige beløb trækkes først på din konto, når prøveperioden udløber. Tilføj en gyldig betalingsmetode, og tryk på Tilmeld.
  12. Accepter vilkår og betingelser, hvis du bliver bedt om det.
  13. Vælg genrer og kunstnere, du kan lide. Du kan også få vist, hvad dine venner lytter til, og få meddelelser, når kunstnerne udgiver ny musik.

Hvis du allerede abonnerer på Apple Music

Hvis du har et Individuelt abonnement på Apple Music, kan du skifte til et Studieabonnement i appen Musik eller i iTunes på en computer. Du kan også skifte på en Android-telefon.

Hvis du allerede abonnerer på Apple Music, træder dit Studieabonnement først i kraft efter udløb af din aktuelle faktureringsperiode. Du faktureres først for abonnementet som studerende på fornyelsesdatoen.

Hvis du får vist en besked om, at "Denne enhed er forbundet med et andet Apple-id", skal du ophæve tilknytningen til din enhed.

Du kan også ændre den e-mailadresse, du bruger som dit Apple-id.

Hvis du er en del af et Familieabonnement

Hvis du allerede er en del af et Apple Music Familieabonnement, har du sandsynligvis ikke brug for et Studieabonnement.

Hvis du er med i en gruppe med Familiedeling, og du skifter til et Studieabonnement, faktureres din familiearrangør for både dit Studieabonnement og for jeres Familieabonnement.

Hvis du er familiearrangør af en gruppe med Familiedeling, og du skifter til et Studieabonnement, mister resten af gruppen adgangen til Apple Music. Næste gang de logger på Apple Music, får hvert familiemedlem mulighed for at oprette et Individuelt abonnement. Hvis du forbliver familiearrangør, faktureres du fortsat for familiedelingsgruppens køb i iTunes, herunder abonnementer.

Læs mere om, hvordan du administrerer dit Apple Music-abonnement på en iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc eller et Apple TV eller på en Android-telefon.

Bekræft din berettigelse

I slutningen af hvert år, hvor du har et Apple Music Studieabonnement, bliver du bedt om at bekræfte din status som studerende. Trinnene kan være en smule anderledes, afhængigt af om du bruger en iOS- eller en Android-enhed.

På en iOS-enhed

I bekræftelsesperioden vises der muligvis en besked i Apple Music, der beder dig bekræfte din status. Sådan bekræfter du din status:

1. Tryk på Bekræft berettigelse.
  2. Tryk på "Gå til websted".
  3. Log på institutionens portal.

Når du logger på institutionens portal, bliver du sendt tilbage til Apple Music, hvor der vises en bekræftelsesskærm.

Du kan også altid bekræfte din status som studerende via Indstillinger på din iOS-enhed:

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id og derefter på Vis Apple-id. Du skal muligvis bekræfte dit Apple-id.
  3. Tryk på Abonnementer. Hvis du har mere end ét abonnement, skal du trykke på Apple Music-medlemskab.
  4. Tryk på "Bekræft din status som studerende". Du bliver omdirigeret til et websted, hvor du bekræfter din status som studerende med UNiDAYS, som er en tjeneste til bekræftelse af studerende.
  5. Følg vejledningen for at bekræfte din berettigelse. Hvis bekræftelsen lykkes, sendes du automatisk tilbage til Apple Music og fortsætter dit Apple Music Studieabonnement.

Hvis du ikke længere er studerende, eller hvis dit Studieabonnement har varet i 48 måneder, ændres abonnementet automatisk til et Individuelt abonnement på Apple Music. Hvis du bliver bedt om at bekræfte din status som studerende, når du har startet Apple Music, men du ikke længere er studerende, eller dit abonnement har varet i 48 måneder, skal du trykke på Jeg er ikke længere studerende. Du bliver ikke bedt om at bekræfte igen.

Læs mere

Få hjælp til din UNiDAYS-konto

Kontakt UNiDAYS-support, hvis du har brug for hjælp til din UNiDAYS-konto.

1 Du er berettiget til et Apple Music Studieabonnement, når du er studerende og i gang med at tage en bachelorgrad, en kandidatgrad eller et tilsvarende videregående uddannelsesforløb på et universitet, på College (kun USA) eller på Post-Secondary School (kun Canada). Junior Technical Colleges og specialkurser er også berettiget i Japan.

2 Priserne varierer, afhængigt af land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.