Opret et Apple Music-studieabonnement

Studerende, der er tilmeldt universiteter eller videregående uddannelser, kan få et Apple Music-abonnement til nedsat månedspris i op til 48 måneder. Hvis du har et Apple Music-studieabonnement, får du desuden også Apple TV+ i en begrænset periode.

Du er berettiget til et Apple Music Studieabonnement, hvis du er studerende og i gang med at tage en bachelorgrad, en kandidatgrad eller et tilsvarende videregående uddannelsesforløb på et universitet, på college (kun USA) eller på Post-Secondary School (kun Canada). Junior Colleges, Technical Colleges og specialkurser er også berettiget i Japan.

Opret et studieabonnement

Apple Music-studieabonnement er kun tilgængeligt i udvalgte lande og områder. Læs mere om tilgængeligheden af Apple Music og priser.

Sådan opretter du et studieabonnement på Apple Music

1. Åbn appen Apple Music eller iTunes.
  2. Gå til Lyt nu eller Til dig.
  3. Tryk eller klik på prøvetilbuddet (én prøveperiode pr. person eller familie).
  4. Vælg Studerende, og tryk eller klik derefter på Verify Eligibility (Bekræft berettigelse).
  5. Du føres videre til UNiDAYS-webstedet, hvor du skal følge vejledningen på skærmen for at bekræfte din tilmelding. Når UNiDAYS har bekræftet, at du er studerende, føres du tilbage til appen Apple Music eller iTunes.
  6. Log ind med det Apple-id og den adgangskode, som du bruger til at foretage køb. Hvis du ikke har et Apple-id, skal du vælge Opret nyt Apple-id og derefter følge trinnene. Hvis du ikke er sikker på, om du har et Apple-id, kan vi hjælpe dig med at finde ud af det.
  7. Bekræft dine faktureringsoplysninger, og tilføj en gyldig betalingsmetode.
  8. Tryk eller klik på Tilmeld dig.

Sådan får du Apple TV+

Hvis du har et Apple Music-studieabonnement, kan du få gratis adgang til Apple TV+ i en begrænset periode. Åbn Apple TV-appen, og gå i gang med at se Apple Originals. Du kan ikke dele din gratis adgang til Apple TV+ via Familiedeling.

Apple TV+ er ikke tilgængeligt i alle lande og områder. Du kan muligvis bruge Apple Music, men ikke Apple TV+ i dit land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Sådan bekræfter du din status som studerende

I slutningen af hvert år, hvor du har et Apple Music-studieabonnement, får du en besked, hvor du bliver bedt om at bekræfte din status som studerende, i appen Apple Music eller iTunes. Du kan også bekræfte din status som studerende når som helst via Indstillinger på din iPhone, iPad eller iPod touch.

I appen Apple Music eller iTunes til Windows

Sådan gør du, hvis du får en besked, hvor du bliver bedt om at bekræfte din status som studerende:

1. Tryk eller klik på Bekræft berettigelse.
  2. Tryk eller klik på Gå til webstedet.
  3. Log ind på institutionens portal.
  4. Når du logger på institutionens portal, bliver du sendt tilbage til Apple Music, hvor der vises en bekræftelsesskærm.

I Indstillinger på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn], og tryk på Abonnementer.
  2. Tryk på Apple Music-abonnement.
  3. Tryk på "Verify your student status” (Bekræft din status som studerende). Du videresendes til UNiDAYS-webstedet.
  4. Følg vejledningen for at bekræfte din berettigelse. Hvis det bliver bekræftet, sendes du automatisk tilbage til Apple Music og fortsætter dit Apple Music Studieabonnement.

Hvis du ikke længere er studerende

Hvis du ikke længere er studerende, eller hvis dit studieabonnement har varet i 48 måneder, ændres abonnementet automatisk til et individuelt abonnement på Apple Music, og du mister den gratis adgang til Apple TV+.

Hvis du bliver bedt om at bekræfte din status som studerende efter at have startet Apple Music, men du ikke længere er studerende, eller hvis dit Studieabonnement har varet i 48 måneder, skal du klikke på "Jeg er ikke længere studerende". Du bliver ikke bedt om at bekræfte igen.

Hvis du stadig har tid tilbage af de 48 måneder og ikke bekræfter i bekræftelsesperioden, skal du registrere dig som studerende igen.

Få hjælp til din UNiDAYS-konto

Kontakt UNiDAYS-support, hvis du har brug for hjælp til din UNiDAYS-konto.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.