Få et Apple Music Studieabonnement med gratis Apple TV+

Studerende, der er tilmeldt universiteter eller videregående uddannelser, kan få et Apple Music-abonnement til nedsat månedspris i op til 48 måneder. Og hvis du har et Apple Music Studieabonnement, kan du se originalt Apple-indhold med Apple TV+ gratis i en begrænset periode.

iPad, der viser appen Apple Music, og hovedtelefoner.

Om Apple Music Studieabonnement

Når du køber et Apple Music Studieabonnement, kontrollerer UNiDAYS, en tjeneste til bekræftelse af studerende, at du er tilmeldt et universitet eller en videregående uddannelse. Når UNiDAYS har bekræftet, at du er studerende, kan du få et Apple Music Studieabonnement. Læs mere om Apple Music og om priser på Apple Music.

Få et Apple Music Studieabonnement nu

Apple Music Studieabonnement er kun tilgængeligt i udvalgte lande og områder. Læs mere om tilgængeligheden af Apple Music.

Du skal bruge følgende

• Du er berettiget til et Apple Music Studieabonnement, hvis du er studerende og i gang med at tage en bachelorgrad, en kandidatgrad eller et tilsvarende videregående uddannelsesforløb på et universitet, på college (kun USA) eller på Post-Secondary School (kun Canada). Junior Colleges, Technical Colleges og specialkurser er også berettiget i Japan.
  • Opdater din iPhone eller iPod touch til den nyeste version af iOS, din iPad til den nyeste version af iPadOS, din Mac til den nyeste version af macOS eller din Android-enhed til den nyeste softwareversion. Sørg for, at du har den nyeste version af iTunes til Windows på din pc.

Sådan opretter du et studieabonnement

Abonnerer du allerede på Apple Music? Læs mere om, hvordan du skifter til et studieabonnement. Hvis du ikke har prøvet Apple Music før, kan du følge vejledningen nedenfor.

Åbn appen Musik

På iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Android-enhed: Åbn appen Musik. På pc: Åbn iTunes til Windows. Tryk eller klik derefter på Til dig.

Start en prøveperiode, og vælg Studerende

Tryk eller klik på prøvetilbuddet (ét prøvetilbud pr. person eller familie), vælg Studerende, og tryk eller klik på Bekræft berettigelse.

Bekræft, at du er studerende

Et browservindue åbnes, og du føres til UNiDAYS-webstedet. Følg vejledningen på skærmen for at bekræfte din tilmeldelse. Når UNiDAYS har bekræftet, at du er studerende, føres du tilbage til appen Musik eller iTunes til Windows.

Log ind med dit Apple-id

Log ind med det Apple-id og den adgangskode, du bruger til at foretage køb. Hvis du ikke har et Apple-id, skal du trykke på Opret nyt Apple-id og derefter følge vejledningen.

Hvis du ikke er sikker på, om du har et Apple-id, kan vi hjælpe dig med at finde ud af det.

Hvis du bliver bedt om en godkendelseskode, har du slået tofaktorgodkendelse til for dit Apple-id. Læs mere om tofaktorgodkendelse, og hvad du skal gøre, hvis du fortsat ikke kan logge ind.

Bekræft dine faktureringsoplysninger

Hvis du bliver anmodet om det, skal du bekræfte dine faktureringsoplysninger og tilføje en gyldig betalingsmetode. Tryk eller klik derefter på Tilmeld.

Accepter vilkår og betingelser, hvis du bliver bedt om det.

Bekræft din status som studerende

I slutningen af hvert år, hvor du har et Apple Music Studieabonnement, får du en besked, hvor du bliver bedt om at bekræfte din status som studerende, i appen Musik eller iTunes til Windows. Du kan til enhver tid også bekræfte din status som studerende på din iPhone, iPad eller iPod touch.

I appen Musik eller iTunes til Windows

Sådan gør du, hvis du får en besked, hvor du bliver bedt om at bekræfte din status som studerende:

1. Tryk eller klik på Bekræft berettigelse.
  2. Tryk eller klik på Gå til webstedet.
  3. Log ind på institutionens portal.
  4. Når du logger på institutionens portal, bliver du sendt tilbage til Apple Music, hvor der vises en bekræftelsesskærm.

I Indstillinger på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn], og tryk på Abonnementer.
  2. Tryk på Apple Music-abonnement.
  3. Tryk på Bekræft din status som studerende. Du videresendes til UNiDAYS-webstedet.
  4. Følg vejledningen for at bekræfte din berettigelse. Hvis det bliver bekræftet, sendes du automatisk tilbage til Apple Music og fortsætter dit Apple Music Studieabonnement.

Er du ikke længere studerende?

Hvis du ikke længere er studerende, eller hvis dit Studieabonnement har varet i 48 måneder, ændres abonnementet automatisk til et Individuelt abonnement på Apple Music, og du mister den gratis adgang til Apple TV+. Hvis du bliver bedt om at bekræfte din status som studerende efter at have startet Apple Music, men du ikke længere er studerende, eller hvis dit Studieabonnement har varet i 48 måneder, skal du klikke på "Jeg er ikke længere studerende". Du bliver ikke bedt om at bekræfte igen.

Hvis du stadig har tid tilbage af de 48 måneder og ikke bekræfter i bekræftelsesperioden, skal du registrere dig som studerende igen.

Få hjælp til din UNiDAYS-konto

Kontakt UNiDAYS-support, hvis du har brug for hjælp til din UNiDAYS-konto.

Kom i gang med at se Apple TV+

Hvis du har et Apple Music Studieabonnement, kan du få gratis adgang til Apple TV+ i en begrænset periode. Åbn Apple TV-appen, og gå i gang med at se originalt Apple-indhold. Du kan ikke dele din gratis Apple TV+ adgang via Familiedeling.

Apple TV+ er ikke tilgængeligt i alle lande og områder. Du kan muligvis bruge Apple Music, men ikke Apple TV+ i dit land eller område. Se, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.