Oprettelse af et Apple Music-studieabonnement

Hvis du er studerende og er tilmeldt et universitet eller en videregående uddannelse, kan du få et Apple Music-abonnement til nedsat månedspris i op til 48 måneder. Læs om, hvordan du får et studieabonnement. Og se, hvordan du genbekræfter din status som studerende for at fortsætte dit studieabonnement.

Sådan bliver du berettiget til et studieabonnement på Apple Music

Du skal være i gang med at tage en bachelorgrad, en kandidatgrad eller et tilsvarende videregående uddannelsesforløb på et universitet.

Før du opretter et abonnement

Sådan opretter du et Apple Music-studieabonnement

Hvis du i øjeblikket abonnerer på Apple Music, kan du læse om, hvordan du ændrer dit abonnement. Hvis du er ny abonnent, skal du følge nedenstående trin.

1. Åbn appen Apple Music eller iTunes til Windows.

2. Gå til Lyt nu.

3. Vælg prøvetilbuddet (én prøveperiode pr. person).*

4. Vælg Studerende.

5. Vælg Bekræft berettigelse.

6. Følg trinnene på skærmen for at bekræfte din status som studerende.

7. Når din status som studerende er bekræftet, skal du følge trinnene på skærmen for at starte en gratis prøveperiode og købe et studieabonnement med dit Apple-id. Har du brug for hjælp?

*Du skal være ny abonnent for at få prøvetilbuddet.

Få adgang til Apple TV+ med dit Apple Music-studieabonnement

Hvis du har et Apple Music-studieabonnement, får du adgang til Apple TV+ uden ekstra omkostninger. Åbn Apple TV-appen, og gå i gang med at se Apple Originals. Du kan ikke dele Apple TV+ med Familiedeling.

Sådan bekræfter du din status som studerende

Du skal en gang om året bekræfte, at du er studerende, for at du kan fortsætte dit studieabonnement. Du kan bekræfte din status som studerende i appen Apple Music eller iTunes til Windows. Du kan også bekræfte, at du stadig er studerende, under Indstillinger på din iPhone eller iPad.

Bekræft, at du stadig er studerende, i appen Apple Music eller iTunes til Windows

1. Åbn appen Apple Music eller iTunes til Windows.

2. Hvis du får vist en meddelelse, der beder dig om at bekræfte din status som studerende, skal du vælge Bekræft berettigelse eller Bekræft status for studerende. Har du brug for hjælp?

3. Følg trinnene på skærmen for at bekræfte din status som studerende.

4. Hvis det bliver bekræftet, sendes du automatisk tilbage til appen Apple Music eller iTunes og fortsætter dit Apple Music-studieabonnement.

Bekræft, at du stadig er studerende, under Indstillinger på din iPhone eller iPad

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > Abonnementer.

2. Tryk på Apple Music.

3. Tryk på Bekræft status for studerende. Har du brug for hjælp?

4. Følg trinnene på skærmen for at bekræfte, at du er studerende.

5. Hvis det lykkes, vises der en bekræftelse.

Har du brug for hjælp?

Find dit problem herunder for at læse mere om, hvad du skal gøre.

Hvis du har brug for hjælp til UNiDAYS eller SheerID

• Hvis du er ny abonnent og får vist en besked i appen Apple Music om, at din anmeldelse er i gang, kan du trykke på Få hjælp nederst på skærmen for at kontakte SheerID.

• Hvis din bekræftelse som studerende skete gennem UNiDAYS, skal du kontakte UNiDAYS Support.

Hvis du ikke bekræfter, at du stadig er studerende

Hvis du stadig er studerende og ikke bekræfter din status som studerende igen inden for bekræftelsesperioden, fornyes dit studieabonnement automatisk som et individuelt Apple Music-abonnement. Hvis du ønsker det nedsatte studieabonnement, skal du tegne abonnement igen som studerende og gennemgå bekræftelsesprocessen.

Hvis du ikke længere er studerende, eller hvis du har haft studieabonnementet i 48 måneder

Dit studieabonnement fornyes automatisk som et individuelt Apple Music-abonnement. Hvis du bliver bedt om at bekræfte din status som studerende i appen Apple Music, skal du vælge Jeg er ikke længere studerende.

Tilgængeligheden af Apple Music og Apple TV+ kan variere afhængigt af land eller område. Få mere at vide om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.