Hjælp dit barn med at indstille en iPhone, iPad eller iPod touch

Indstil dit barns enhed, så barnet kan være med i Familiedeling, beskytte sin enhed og meget mere. Hvis du allerede har indstillet barnets enhed, kan du stadig justere indstillingerne og indstille funktionerne.

Hvis din enhed og dit barns nye enhed begge er opdateret til iOS 16 eller iPadOS 16 eller nyere, kan du bruge Hurtig start til at indstille dit barns enhed med din foretrukne børnesikring.

Indstil Face ID, Touch ID eller en adgangskode

Indstil en adgangskode, som dit barn kan bruge til at låse enheden op. Brug ikke den samme adgangskode på dit barns enhed og din egen enhed. Mind dit barn om, at koden ikke må deles.

Du kan også indstille Face ID eller Touch ID, så du kan låse enheden op med et blik eller et tryk. Du kan føje et alternativt udseende til Face ID og op til fem fingeraftryk, så du kan anvende både dit barns og dit eget.

Indstil en adgangskode

Indstil Face ID

Indstil Touch ID

Indstil Familiedeling

Med Familiedeling kan du og op til fem andre familiemedlemmer dele abonnementer på Apple-tjenester som iCloud+ og Apple Music. Du kan også dele køb fra App Store, iTunes Store m.m. og hjælpe med at finde hinandens mistede enheder.

Hvis du ikke har indstillet Familiedeling endnu, kan du følge vejledningen på skærmen for at oprette et Apple-id til dit barn, slå Find min til og indstille børnesikring såsom Skærmtid og Spørg før køb.

Hvis du allerede har konfigureret Familiedeling, skal du gå til næste trin.

Indstil Familiedeling

Bed dit barn om at indtaste sit Apple-id og sin adgangskode til Apple-id

Et Apple-id er den konto, du bruger med Beskeder, App Store og andre Apple-tjenester. Alle skal have deres eget Apple-id, så del ikke dit Apple-id med dit barn. Hvis dit barn bruger dit Apple-id, har dit barn adgang til alt dit personlige indhold, herunder sms'er og billeder.

Hvis dit barn ikke har et Apple-id, kan du oprette et Apple-id til dem, når du indstiller Familiedeling.

Hvis dit barn allerede har et Apple-id, skal barnet fortsætte med at bruge det. Bed dit barn om at logge ind på appleid.apple.com, og kontroller, at barnets fødselsdato er korrekt.

Opret et Apple-id til dit barn

Slå Find min til

Når du har slået Find min til, kan personerne i din familiegruppe dele placeringer og hjælpe, hvis et familiemedlems enhed forsvinder.

Opsætning af Find min

Indstil børnesikring

Hvis du vil blokere eller begrænse bestemte apps og funktioner på dit barns enhed, skal du indstille børnesikring. Du kan begrænse anstødeligt indhold, forhindre køb og downloads, indstille grænser for spil og mere.

Indstil børnesikring

Slå Spørg før køb til

Hvis dine børn skal spørge om lov, før de køber emner, downloader gratis apps eller tilmelder sig et abonnement, skal du indstille Spørg før køb. Spørg før køb er automatisk indstillet for børn under 13 år.*

Indstil Spørg før køb

*Aldersbegrænsningen afhænger af land og område.