Hvis du ser fejl 53, når du opdaterer eller gendanner din iPhone eller iPad

Få mere at vide om fejl 53, og hvad du skal gøre, hvis du støder på den i iTunes.

Om fejl 53

Når du forsøger at opdatere eller gendanne din iOS-enhed i iTunes på din Mac-computer eller pc, får du muligvis vist fejl 53 i iTunes. Fejl 53 vises, når enheden ikke består en sikkerhedstest. Denne test er udviklet for at kontrollere, at Touch ID fungerer korrekt, før enheden forlader fabrikken, og testen bør derfor ikke berøre kunderne.

Hvis du oplever fejl 53, kan du hente en opdatering til iOS 9.3, som Apple har udviklet, så du kan gendanne enheden via iTunes på din Mac-computer eller pc. Følg trinnene i denne artikel for at gendanne din enhed. Hvis du mener, at du har betalt for udskiftning af en enhed uden for garantien pga. problemer med fejl 53, skal du kontakte Apple-support for at bede om en refundering.

Sådan gør du

1. Hvis iTunes er åben på din Mac-computer eller pc, skal du lukke programmet.
  2. Hvis din iOS-enhed er tilsluttet en computer, skal du fjerne den.
  3. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iTunes på enheden.
  4. Slut iOS-enheden til en computer via et USB-kabel.
  5. Åbn iTunes, og vælg din enhed.
  6. Når du får valget i iTunes mellem at gendanne og opdatere, skal du vælge Opdater. iTunes forsøger at geninstallere iOS og gendanne din enhed uden at slette dine data.1
  7. Hvis skærmen med Apple-logoet fryser på din iOS-enhed, skal du tvinge den til at genstarte2. Når du får valget mellem at gendanne og opdatere, skal du klikke på Gendan.
  8. Når velkomstskærmen Hej vises på iOS-enheden, skal du følge trinnene på skærmen for at indstille enheden.
    • Hvis du tidligere har sikkerhedskopieret din enhed, kan du indstille den fra sikkerhedskopien.
    • Når skærmen for Touch ID vises, skal du trykke på Indstil Touch ID senere.
  9. Hvis Touch ID ikke virkede på din enhed, før du fik vist fejl 53, virker funktionen stadig ikke, selvom du har opdateret eller gendannet enheden. Kontakt Apple-support, hvis du har spørgsmål vedrørende servicemulighederne for Touch ID.

Hvis du stadig får vist fejl 53, skal du kontakte Apple-support.

1. Hvis gendannelsen ikke kan gennemføres, og du får vist en anden fejlmeddelelse end 53, kan du læse mere her.
  2. Hvis du vil tvinge enheden til at genstarte, skal du holde knapperne "Vågeblus til/fra" og "Hjem" nede samtidigt i mindst ti sekunder, indtil Apple-logoet vises igen.