Sådan bruger du dit Apple Watch

Læs om, hvordan du bruger Digital Crown, sideknappen og bevægelser.

Tryk på eller drej på Digital Crown

• Tryk for at se urskiven eller hjemmeskærmen.
  • Dobbeltklik for at gå til den senest anvendte app.
  • Tryk og hold nede for at bruge Siri
  • Drej for at zoome, rulle eller justere det, der vises på skærmen.
  • På Apple Watch Series 2 eller en nyere model skal du * dreje for at låse skærmen op under svømmetræning

Tryk på sideknappen

• Tryk for at vise eller skjule Dock.
  • Tryk og hold nede for at bruge SOS.
  • Dobbeltklik for at bruge Apple Pay.
  • Tryk og hold nede for at tænde eller slukke dit ur.

Sådan fjerner du remmen på dit Apple Watch

Udløserknapperne til remmen er placeret på undersiden af uret.

Læs, hvordan du fjerner remmen på dit Apple Watch

Tag et smugkig på din Apple Watch-skærm

Med Apple Watch Series 2 eller en nyere model kan du gradvist gøre skærmen aktiv for at holde lysstyrken lav. Det kan f.eks. være, at du vil tage et hurtigt kig på skærmen, mens du sidder i en biograf.

Drej langsomt på Digital Crown for gradvist at gøre skærmen aktiv, og drej derefter den anden vej for at sætte skærmen på vågeblus igen.

Sådan bruger du bevægelser

Apple Watch reagerer på forskellige bevægelser. Når du rører skærmen, bruger uret Force Touch-teknologien til at mærke, hvor hårdt du trykker.

Tryk hårdt

Tryk hårdt på skærmen for at ændre urskiven, se muligheder i en app osv.

Tryk

Tryk på skærmen for at vælge en knap eller et emne.

Træk

Træk fingeren hen over skærmen for at rulle eller justere et mærke.

Skub

Skub opad, nedad, til venstre eller til højre for at se forskellige skærme.

* Kun tilgængelig på Apple Watch Series 2 eller en nyere model. Apple Watch Series 1 og Apple Watch (1. generation) er ikke egnet til svømning. Læs om Apple Watch og vandafvisning