Brug din Siri Remote eller Apple TV Remote med Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Læs mere om, hvordan du finder menuer, afspiller indhold og meget mere.

Følg disse trin for at bruge Siri Remote eller Apple TV Remote.*

Sådan afspiller du indhold

Hvis du vil afspille film, tv-udsendelser, sange osv. eller sætte dem på pause, skal du trykke på Touch-overfladen på din fjernbetjening for at klikke eller trykke på Afspil . Du kan også spole frem og tilbage, finde særlige funktioner og meget mere.

Spol frem

• Video: Tryk på Afspil, og skub derefter til højre, eller hold nede i højre side af Touch-overfladen.
  • Lyd: Klik på Touch-overfladen, når der afspilles en sang. Skub ned for at markere sangens tidslinje, og skub derefter til højre, eller hold nede i højre side af Touch-overfladen.

Spol tilbage

• Video: Tryk på Afspil, og skub derefter til venstre, eller hold nede i venstre side af Touch-overfladen.
  • Lyd: Klik på Touch-overfladen, når der afspilles en sang. Skub ned for at markere sangens tidslinje, og skub derefter til venstre, eller hold nede i venstre side af Touch-overfladen.

Spring indhold over

• Klik i højre side af Touch-overfladen under videoafspilning for at springe 10 sekunder frem. Klik i venstre side for at springe 10 sekunder tilbage.
  • Klik på Touch-overfladen, når der afspilles en sang. Skub ned for at markere sangens tidslinje, og klik i højre side af Touch-overfladen for at springe 10 sekunder frem. Klik i venstre side for at springe 10 sekunder tilbage.

Se flere indstillinger og funktioner

• Video: Skub ned under afspilning, og skub derefter til højre for at se de tilgængelige muligheder. Hvis de er tilgængelige, vises der indstillinger for undertekster, closed captioning, videokapitler, lyd og højttalere.
  • Lyd: Vælg en sang, og tryk på Afspil for at afspille den. Klik derefter på Touch-overfladen for at få vist alle spor på albummet eller spillelisten. Herfra kan du skubbe op og vælge symbolet Mere øverst på skærmen. De viste muligheder kan variere.

Læs mere

*Apple TV 4K og Apple TV (4. generation) leveres med den samme fjernbetjening overalt. I lande og områder, der understøtter Siri, kaldes fjernbetjeningen Siri Remote. Alle andre steder kaldes den Apple TV Remote. Siri kan bruges til begge fjernbetjeninger, så længe dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation) er indstillet til et sprog og et land, der understøtter Siri.