Brug af Siri Remote eller Apple TV Remote til dit Apple TV

Læs mere om, hvordan du finder menuer, afspiller indhold og meget mere.

Følg disse trin for at bruge Siri Remote eller Apple TV Remote.*

Siri Remote og Apple TV Remote* er ikke kompatible med Apple TV (2. eller 3. generation). Læs mere om, hvordan du bruger Apple Remote til Apple TV (2. eller 3. generation).

• Touch-overfladen: Skub op, ned, til højre eller venstre for at bevæge dig rundt på skærmen. Hvis du vil vælge et element, skal du markere det og klikke med Touch-overfladen. Du kan rulle gennem listerne ved hurtigt at skubbe opad eller nedad flere gange. Hvis der vises et indeks ud for listen, kan du skubbe til højre, hvorefter der fremhæves et bogstav, så du kan gå til det sted på listen.
  • Menu: Tryk én gang for at vende tilbage til den forrige skærm. Tryk og hold nede for at gå til hjemmeskærmen.
  • Apple TV App/Hjem: Hvis du vil se de senest brugte apps, skal du trykke to gange på Apple TV App/Home. Hvis Apple TV App understøttes i dit land eller område, skal du trykke på Apple TV App/Home for at åbne appen og igen for at gå til hjemmeskærmen. Hvis ikke skal du trykke på Apple TV App/Home én gang for at gå til hjemmeskærmen.

Afspil indhold

Hvis du vil afspille film, tv-udsendelser, sange osv. eller sætte dem på pause, skal du trykke på Touch-overfladen på din fjernbetjening eller trykke på Afspil/Pause Afspil . Du kan også spole frem og tilbage, finde særlige funktioner og meget mere.

Spol frem

• Tryk på Afspil/Pause Afspil, eller klik på Touch-overfladen for at markere sangens eller videoens tidslinje. Skub derefter til højre på Touch-overfladen for at gå frem. Klik i højre side af Touch-overfladen for at afspille den næste sang eller video.

Spol tilbage

• Tryk på Afspil/Pause Afspil, eller klik på Touch-overfladen for at markere sangens eller videoens tidslinje. Skub derefter til venstre på Touch-overfladen for at gå tilbage. Klik i venstre side af Touch-overfladen for at afspille den forrige sang eller video.

Med den nyeste version af tvOS kan du følge med, mens en sang afspilles, med de tidssynkroniserede sangtekster. Brug Touch-overfladen til at rulle op eller ned til ethvert vers i sangen. Klik derefter på Touch-overfladen for at afspille sangen fra dette sted.

Du kan spole hurtigt frem og tilbage og springe til bestemte dele af indhold fra iTunes Store og apps, der understøtter disse funktioner.

Se flere indstillinger og funktioner

• Video: Skub ned under afspilning, og skub derefter til højre for at se de tilgængelige muligheder. Hvis de er tilgængelige, vises der indstillinger for undertekster, closed captioning, videokapitler, lyd og højttalere.
  • Lyd: Vælg en sang, og tryk på Afspil Afspil for at afspille den. Tryk derefter på Menu for at se alle sange på albummet eller spillelisten. Her kan du blande din spilleliste, gentage en sang, skifte AirPlay-enhed og meget mere. De viste muligheder kan variere.

Læs mere

*Apple TV 4K og Apple TV HD leveres med samme fjernbetjening overalt. I lande og områder, der understøtter Siri, kaldes fjernbetjeningen Siri Remote. Alle andre steder kaldes den Apple TV Remote. Siri kan bruges på begge fjernbetjeninger, så længe dit Apple TV 4K eller Apple TV HD er indstillet til et sprog og et land eller område, der understøtter Siri.