Afspilning af film, tv-udsendelser og live-indhold i Apple TV-appen

Se film og tv-udsendelser fra populære streamingtjenester, f.eks. Apple TV+, abonner på premium-kanaler, og se live sport. Alt sammen med Apple TV-appen.

Hvis det er første gang, du bruger Apple TV-appen

Kontroller, at din enhed er kompatibel med Apple TV-appen.

Hvis du bruger et smart-tv eller en streamingenhed, skal du starte med at indstille Apple TV-appen.

Apple TV-appen er allerede installeret på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller dit Apple TV. Hvis du vil bruge alle de nyeste funktioner på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller dit Apple TV, skal du opdatere til den nyeste version af iOS eller iPadOSmacOS eller tvOS.

Gennemse film, tv-udsendelser og meget mere

Åbn Apple TV-appen på din enhed, og vælg derefter en fane for at finde det, du søger. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan streame eller se film eller tv-udsendelser med Apple TV-appen.

Fortsæt med at se og finde film og tv-udsendelser og tilføje kanaler på fanen Se nu

Når du går til fanen Se nu, kan du se videre, hvor du slap, under Kø. Du kan også tilføje premium-kanaler eller få adgang til streamingapps på fanen Se nu.

Hvis Film, Tv-udsendelser, Sport og Børne-tv vises øverst på skærmen, skal du vælge en af dem for at finde noget at se:

• Under Film og Tv-udsendelser kan du gennemse titler, leje og købe film og tv-udsendelser og se anbefalinger.
  • Hvis Sport er tilgængelig i dit område, kan du se liveudsendelser, sortere ud fra din foretrukne sport eller endda vælge dit favorithold, så du aldrig går glip af en kamp.
  • Under Børne-tv kan du gennemse titler, leje og købe film og tv-udsendelser og se anbefalinger på baggrund af alder og meget mere.

Find købt og lejet indhold på fanen Bibliotek

Hvis du har lejet film eller købt film og tv-udsendelser, kan du finde indholdet her.

På din iPhone, iPad, iPod touch og Mac: Fanen Bibliotek giver også et overblik over de film og tv-udsendelser og det indhold fra kanalerne Apple TV+ og Apple TV, der er downloadet på din enhed.

Andre veje til film og tv-udsendelser

Abonner på Apple TV+ for at se de helt nye tv-udsendelser og film fra Apple Originals. Hvis du er berettiget til et år gratis med Apple TV+, kan du læse mere om, hvordan du indløser tilbuddet.
Se, hvordan du får Apple TV+.

Du kan abonnere på dine foretrukne premium-kanaler i Apple TV-appen uden at downloade nogen apps.
Læs mere om, hvordan du tilføjer andre Apple TV-kanaler.

Du kan også logge ind med din betalings-tv- eller kabeludbyder for at få adgang til programmer i Apple TV-appen på din iPhone, iPad eller iPod touch eller dit Apple TV.
Se, hvordan du logger ind med din tv-udbyder på din iPhone, iPad eller iPod touch eller dit Apple TV.

Du kan også leje eller købe film og tv-udsendelser fra Apple TV-appen og derefter downloade eller streame dem til din kompatible enhed.
Læs mere om, hvordan du lejer film eller køber film og tv-udsendelser.

Brug betjeningspanelet til afspilning, pause, undertekster og meget mere

1. Åbn Apple TV-appen på din enhed for at finde betjeningspanelet.
  2. Begynd at se noget indhold.
  3. Afhængigt af din enhed skal du enten trykke på skærmen, flytte musen, trykke på pegefeltet eller skubbe nedad på fjernbetjeningen eller trykke på knappen ned.

Afhængigt af din enhed kan du bruge betjeningspanelet til at slå lyd fra, slå undertekster til, bruge AirPlay og meget mere.

Juster indstillingerne for Apple TV-appen

På din iPhone, iPad eller iPod touch
Åbn Indstillinger, rul ned, og tryk derefter på TV.

På din Mac
Åbn Apple TV-appen, vælg TV i menuen øverst på din skærm, og vælg derefter Indstillinger.

På dit Apple TV
Gå til Indstillinger, vælg Apps, og vælg derefter TV.

På dit smart-tv eller din streamingenhed
Åbn Apple TV-appen, og gå til Indstillinger.

Her kan du vælge, om du vil bruge mobildata til at streame film og tv-udsendelser på kompatible enheder eller se anbefalinger på baggrund af det, du ser.

Du må kun bruge Apple TV-appen til personlige, ikke-kommercielle formål. Læs alle vilkår og betingelser.

Apple TV-appen og funktionerne i Apple TV-appen er ikke tilgængelige i alle lande og områder. Se, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.