Afspilning af film, tv-udsendelser og live-indhold i Apple¬TV-appen

Se film og tv-udsendelser fra populære streamingtjenester som Apple TV+, og abonner på premium-kanaler – alt sammen med Apple¬TV-appen.

Fanen Se nu i Apple¬TV-appen

Hvis det er første gang, du bruger Apple TV-appen

Kontroller, at din enhed er kompatibel med Apple¬TV-appen.

Hvis du bruger et smart-tv eller en streamingenhed, skal du muligvis indstille Apple¬TV-appen først.

Apple¬TV-appen er allerede installeret på dine Apple-enheder. Hvis du vil bruge de nyeste funktioner, skal du sørge for, at din enhed er opdateret med den nyeste version af iOS, iPadOS, macOS eller tvOS.

Hvis du abonnerer på kabel-tv, kan du se indhold i Apple¬TV-appen. Læs om, hvordan du kan logge ind med din tv-udbyder på iPhone, iPad eller iPod touch, eller hvordan du kan bruge dit betalte tv-abonnement eller udbyderen af dit kabel-tv på dit Apple TV.

Sådan bruger du Apple¬TV-appen

Læs mere om, hvordan Apple¬TV-appen er organiseret.

Se nu

Fortsæt med at se film og serier under Kø, og udforsk Apple TV-kanaler, som du kan abonnere på, under fanen Se nu.

Apple TV+

Oplev de seneste Apple Originals, se Friday Night Baseball, og gennemse efter kategori under fanen Apple TV+. Læs om, hvordan du kan abonnere på Apple TV+, eller om, hvordan du kan tilføje andre Apple TV-kanaler.

Butik

Køb eller lej film og udsendelser direkte fra fanen Butik på Apple-enheder og andre kompatible enheder.

Bibliotek

Hold styr på dine lejede filmkøbte film og tv-udsendelser og alle dine downloads under fanen Bibliotek.

Søg

Gennemse efter genre, eller se nyhederne under fanen Søg.

Sæt på pause, spol frem, og bestem selv, hvordan du ser tv

Når du ser tv, kan du bruge betjeningspanelet til at sætte på pause, springe over, slå undertekster til og meget mere. Find din enhed, og læs mere om, hvordan du gør.

Du må kun bruge Apple TV-appen til personlige, ikke-kommercielle formål. Læs alle vilkår og betingelser.

Apple TV-appen og funktionerne i Apple TV-appen er ikke tilgængelige i alle lande og områder. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.