Afspilning af film, tv-udsendelser og live-indhold i Apple TV App

Se dine foretrukne tv-udsendelser og film, og opdag mere af det, du elsker at se. Køb eller lej i iTunes Store. Og abonner kun på de kanaler, du vil se. Med Apple TV App kan du gøre det hele på et sted og på alle dine enheder.

Du kan bruge Apple TV App på en iPhone, iPad eller iPod touch sammen med den nyeste version af iOS, Apple TV 4K eller Apple TV HD med den nyeste version af tvOS, Apple TV (3. generation) med softwareopdatering 7.3 eller en nyere version til Apple TV og på kvalificerede smart-tv'er.

Apple TV App er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.Se, om Apple TV App er tilgængelig i dit land eller område.

Udforsk Apple TV App

Sådan navigerer du i Apple TV App:

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Brug fanerne nederst på skærmen.
  • På Apple TV eller kompatible smart-tv'er: Brug fanerne øverst på skærmen.

Se nu

Se nu

Se nu viser dine foretrukne tv-udsendelser og film fra dine streamingapps, Apple TV-kanaler og iTunes Store. Den omfatter Kø, der giver mulighed for at fortsætte, hvor du slap, på enhver enhed, der er logget ind på Apple TV App med dit Apple-id. Du kan også finde forslag til film og tv-udsendelser, der er udvalgt lige netop til dig, og særligt indhold baseret på alt det, du kan lide at se.

Du kan også abonnere på Apple TV-kanaler, så du kan se dine foretrukne tv-udsendelser og film på dine kanaler – uden at forlade Apple TV App.

Bibliotek

Bibliotek

Find alle dine køb sammen med dine aktuelt lejede film på fanen Bibliotek. På iPhone, iPad eller iPod touch viser fanen Bibliotek dig også alt, der er downloadet på din enhed, f.eks. film, tv-udsendelser og indhold fra Apple TV-kanaler.

Søg

Søg

Brug fanen Søg til at gennemse populært indhold og finde film og tv-udsendelser efter titel, kunstner og meget mere.

Sådan afspiller du film og tv-udsendelser

Når du afspiller noget i appen TV på din iOS-enhed, skal du trykke på skærmen for at få adgang til betjeningselementerne. Herfra kan du gøre følgende:

På Apple TV eller smart-tv: Brug fjernbetjeningen til at afspille, sætte på pause, spole tilbage og styre, hvad der afspilles. Sådan slår du undertekster til eller ser flere oplysninger om en video, du er i gang med at se:

• På Apple TV: Skub nedad på fjernbetjeningens Touch-overflade.
  • På smart-tv: Tryk ned på fjernbetjeningen.

Flere måder at se indhold på

På dit Apple TV kan du bruge Siri til at styre afspilningen og finde det, du vil se.

Hvis du har et AirPlay 2-kompatibelt smart-tv, der understøtter HomeKit, , kan du føje dit smart-tv til appen Hjem. Derefter kan du på din iOS-enhed bede Siri om at afspille det, du gerne vil se på dit tv og styre, hvad der bliver afspillet.

Med Apple TV Remote i Kontrolcenter kan du styre dit Apple TV og AirPlay 2-kompatible smart-tv direkte på låst skærm på din iOS-enhed.

Sådan skifter du indstillinger

På iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Indstillinger > TV.  Herfra kan du tilpasse disse indstillinger:

• Brug afspilningshistorik: Det, du afspiller på din enhed, vil have indflydelse på dine personlige anbefalinger og Kø på alle enheder, der understøtter Apple TV App. Slå dette fra for at stoppe med at bruge afspilningshistorik til anbefalinger.
  • Vis sportsresultater: I USA og Canada kan du skjule sportsresultater, så de ikke vises på fanen Sport. Du skal blot slå Vis sportsresultater fra.
  • Meddelelser: Få beskeder om nye episoder af en udsendelse, du ser, sportsresultater for hold, du følger, og meget mere. Læs mere om meddelelser.
  • Brug mobildata: Tryk på iTunes-videoer, og slå Brug mobildata til for at streame film og tv-udsendelser, når din enhed har oprettet forbindelse til et mobilnetværk og bruger mobildata. Slå det fra for kun at streame indhold, når enheden er forbundet til et Wi-Fi-netværk.
  • Downloadede videoer: Gå til Indstillinger > Generelt > Lagring på [enhed] > TV for at styre, hvad der downloades til enheden.

Du kan også ændre indstillingerne for Apple TV App på dit Apple TV og smart-tv. På Apple TV: Gå til Indstillinger > Apps > TV. På smart-tv: Åbn Apple TV App, og gå til Indstillinger.

Læs mere om, hvordan du slår begrænsninger til for Apple TV App på din iOS-enhed, dit Apple TV eller dit smart-tv.

Læs mere

Apple TV App-funktionerne kan variere afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Du må kun bruge Apple TV App til personlige ikke-kommercielle formål. Læs alle vilkår og betingelser.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.