Om krypterede sikkerhedskopier på din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan beskytte sikkerhedskopier af din iPhone, iPad eller iPod touch på din computer ved hjælp af en adgangskode og kryptering.

Når du krypterer sikkerhedskopien af din iPhone, iPad eller iPod touch

Indstillingen "Krypter lokal sikkerhedskopi" i Finder, appen Apple Devices eller iTunes låser og krypterer dine oplysninger. Krypterede sikkerhedskopier kan indeholde oplysninger, der ikke findes i ukrypterede sikkerhedskopier:

• Dine arkiverede adgangskoder
  • Wi-Fi-indstillinger
  • Webstedshistorik
  • Sundhedsdata
  • Opkaldshistorik

Krypterede sikkerhedskopier omfatter ikke Face ID, Touch ID eller enhedens kode.

Din sikkerhedskopi krypteres ikke som standard. Første gang du krypterer en sikkerhedskopi i Finder, appen Apple Devices eller iTunes, skal du slå den adgangskodebeskyttede indstilling "Krypter lokal sikkerhedskopi" til. Derefter krypteres sikkerhedskopier af din enhed automatisk. Du kan også oprette en sikkerhedskopi i iCloud, som automatisk krypterer dataene hver gang.

Krypter dine sikkerhedskopier

1. Åbn Finder eller appen Apple Devices i Windows. Åbn iTunes i Windows uden appen Apple Devices eller macOS Mojave eller tidligere. Find ud af, hvilket macOS du har på din Mac.
  2. Slut enheden til computeren ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Derefter skal du søge efter din enhed på computeren.
  3. Gå til fanen Generelt eller fanen Oversigt, og vælg "Krypter lokal sikkerhedskopi" under sektionen Sikkerhedskopier.
    Et Findervindue, der viser indstillingen til at kryptere din lokale sikkerhedskopi
  4. Opret en adgangskode, når du bliver bedt om det. Det er vigtigt, at du kan huske koden – skriv den ned og gem den – idet det ikke er muligt at bruge dine sikkerhedskopier uden denne adgangskode. Hvis du glemmer din adgangskode, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

Når du har bekræftet din adgangskode, går din sikkerhedskopi straks i gang med at overskrive og kryptere dine tidligere sikkerhedskopier. Når processen er fuldført, skal du kontrollere, at din krypterede sikkerhedskopi er oprettet.

Se, om dine sikkerhedskopier er krypteret

Hvis du har indstillet Finder, appen Apple Devices eller iTunes til at kryptere dine sikkerhedskopier, er afkrydsningsfeltet "Krypter lokal sikkerhedskopi" markeret på fanen Generelt eller Oversigt.

1. Tilslut din enhed.
  2. Åbn Finder eller appen Apple Devices i Windows. Åbn iTunes i Windows uden appen Apple Devices eller macOS Mojave eller tidligere. Find ud af, hvilket macOS du har på din Mac.
  3. I Finder eller appen Apple Devices skal du klikke på fanen Generelt og derefter på knappen Administrer sikkerhedskopier. I iTunes skal du bruge Rediger > Indstillinger i Windows eller iTunes > Indstillinger og derefter klikke på fanen Enheder.
  4. Se efter låsen ud for enhedens navn. Hvis der vises en hængelås , er sikkerhedskopien krypteret. Du skulle også kunne datoen og klokkeslættet for, hvornår sikkerhedskopien blev oprettet.
  5. Klik på OK for at lukke vinduet med sikkerhedskopier.Et Findervindue, der viser dato og klokkeslæt for den sidste krypterede sikkerhedskopi

Slå kryptering af sikkerhedskopier fra

Hvis du vil slå kryptering af sikkerhedskopier fra, skal du fjerne markeringen i feltet "Krypter lokal sikkerhedskopi" i Finder, appen Apple Devices eller iTunes og indtaste adgangskoden. Du har to muligheder, hvis du har glemt din adgangskode:

Nulstil din adgangskode til sikkerhedskopier

Du kan ikke bruge tidligere krypterede sikkerhedskopier, men du kan bruge Finder eller iTunes til at sikkerhedskopiere dine aktuelle data og indstille en ny adgangskode til sikkerhedskopien.

Hvis du ikke kan huske adgangskoden til din krypterede sikkerhedskopi

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.