Gendannelse af Apple-id, når du ikke kan nulstille din adgangskode

Hvis du bruger tofaktorgodkendelse og ikke kan logge ind eller nulstille din adgangskode, kan du få adgang til din konto igen efter en venteperiode for kontogendannelse.

Sådan fungerer det

Kontogendannelse er en proces, der giver dig adgang til din Apple-id-konto, når du ikke har tilstrækkelige oplysninger til at nulstille din adgangskode. Af sikkerhedsmæssige årsager kan det tage flere dage eller længere, før du kan bruge din konto igen.

Den hurtigste og nemmeste måde at nulstille din adgangskode på er fra en Apple-enhed. Før du starter venteperioden for gendannelsen af din konto, skal du prøve at nulstille din glemte adgangskode på en godkendt enhed. Alternativt kan du låne en vens eller et familiemedlems iPhone, iPad eller iPod touch og bruge appen Find min iPhone til at nulstille din adgangskode. Du kan endda besøge en Apple Store og bede om at bruge en enhed i butikken.

Hvis ingen af disse fremgangsmåder lykkes, kan du gå til appleid.apple.com og vælge Glemt Apple-id eller adgangskode. Angiv så mange oplysninger som muligt, og start derefter venteperioden for kontogendannelse. Vi ved, at denne forsinkelse er ubelejlig, men den er vigtig for, at vi kan beskytte din konto og dine oplysninger.

Hvad sker der så?

Når du har anmodet om kontogendannelse, modtager du en e-mail med bekræftelse på din anmodning samt datoen og tidspunktet, hvor du kan forvente at få adgang igen.

Når venteperioden er ovre, får du en sms eller et automatisk telefonopkald fra Apple med vejledning til, hvordan du får adgang til din konto igen. Følg anvisningerne for at få øjeblikkelig adgang til dit Apple-id igen.

Sådan kontrollerer du status eller annullerer din anmodning

• Du kan til enhver tid se, hvor lang tid det vil tage, før din konto er klar til gendannelse, eller hvornår du kan få flere oplysninger. Du skal blot gå til iforgot.apple.com og indtaste dit Apple-id.
  • I nogle tilfælde kan du angive dine kreditkortoplysninger og forkorte ventetiden. Hvis du får mulighed for at bekræfte dine kreditkortoplysninger, videresendes der en anmodning om godkendelse til kortudstederen.
    Hvis du indtaster de korrekte oplysninger, men bliver bedt om at indtaste dine sikkerhedsoplysninger igen, skal du kontakte din kortudsteder. Det kan være udstederen, der afviser dine forsøg på at få godkendelse.
  • Hvis du kan huske dine oplysninger og kan logge ind, bliver venteperioden automatisk aflyst, og du kan bruge dit Apple-id med det samme.

Få hjælp

• Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte Apple-support. Vi kan svare på dine spørgsmål om processen ved kontogendannelse, men vi kan ikke bekræfte din identitet eller fremskynde processen på nogen måde.
  • Har du glemt adgangskoden til dit Apple-id, men bruger du ikke tofaktorgodkendelse? Læs mere om, hvad du kan gøre.