Få hjælp til iCloud-fotobibliotek

Når du slår iCloud-fotobibliotek til, gemmes alle dine billeder og videoer i iCloud. Lær at administrere dit iCloud-fotobibliotek, finde manglende billeder og videoer og slette unødvendigt indhold.

Hvad er der sket med albummet Kamerarulle på min iOS-enhed?

Når du slår iCloud-fotobibliotek til, erstattes albummet Kamerarulle af albummet Alle fotos. Albummet Alle fotos giver dig den samme kompakte rullevisning, og nu organiseres alle dine billeder og videoer efter den dato, hvor de blev tilføjet.

Hvad er der sket med albummet Min fotostream?

Når du slår iCloud-fotobibliotek til, føjes billederne fra din kamerarulle til albummet Alle fotos. Desuden fjernes billeder fra Min fotostream, som er i albummet Min fotostream, men som ikke er gemt i biblioteket. Når du har aktiveret iCloud-fotobibliotek, kan du ikke se et separat Min fotostream-album.

Hvis du har en ekstra enhed, hvor Min fotostream er slået til og iCloud-fotobibliotek er slået fra, kan du stadig se et Min fotostream-album på enheden. Alle nye billeder, som du tager eller føjer til dit bibliotek, vises i dette album på enheden.

Hvad skal jeg gøre, hvis nogle af mine billeder og videoer mangler, når jeg slår iCloud-fotobibliotek til?

Søg efter dine manglende billeder og videoer i albummet Slettet for nylig i appen Fotos, og sørg for at logge ind på iCloud med det korrekte Apple-id.

Ingen af de billeder eller videoer, du kopierer til enheden via iTunes, kopieres i iCloud-fotobibliotek. Følg disse trin for at tilføje dine oprindelige versioner i fuld opløsning:

På en Mac med OS X Yosemite 10.10.3 eller en nyere version

Du kan overføre de originale versioner fra dit Mac-bibliotek ved at klikke på Fotos > Indstillinger og slå iCloud-fotobibliotek til.

Du kan også bruge AirDrop til at kopiere billeder fra computeren til din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Kontroller, at du er logget ind med det samme Apple-id, som du bruger på din computer og iOS-enhed.
  2. Lås din iOS-enhed op, og slå AirDrop til.
  3. Åbn et nyt Finder-vindue på din Mac-computer, og vælg AirDrop i indholdsoversigten.
  4. Træk billederne til symbolet for iOS-enheden i Finder-vinduet.

På en pc med Windows 8 eller en nyere version

Hvis du bruger pc, skal du følge disse trin for at overføre billeder og videoer til iCloud-fotobibliotek:

1. Gå til startskærmen.
  2. Klik på Alle programmer.
  3. Gå til iCloud > iCloud-fotos.
  4. Vælg at overføre billeder og videoer.
  5. Vælg de billeder, der skal overføres.

Få hjælp til iCloud-fotobibliotek til din Windows-pc.

Hvordan sletter jeg billeder og videoer på en enhed med iCloud-fotobibliotek?

Hvis du vil slette billeder og videoer på alle dine iOS-enheder, på din Mac og på iCloud.com, kan du slette dem i appen Fotos

Når du sletter et billede eller en video i appen Fotos, slettes det også fra dit iCloud-fotobibliotek og fra iCloud-lagringspladsen. Slettede billeder og videoer kan gendannes fra albummet Slettet for nylig i 30 dage.

Kan jeg se alle mine billeder og videoer fra min Mac-computer på iCloud.com?

iCloud-fotobibliotek overfører billeder eller videoer fra dit Mac-systembibliotek. Billeder og videoer, som du har arkiveret uden for dit systembibliotek, overføres og opdateres ikke på tværs af dine enheder.

Du kan muligvis ikke afspille MP4-videoer i Firefox. Prøv at bruge en anden browser, f.eks. Safari 8 eller Google Chrome 28 eller en nyere version.

Hvordan får jeg vist status for overførslen til iCloud-fotobibliotek?

Du kan se, om et billede eller en video er blevet overført til iCloud, når du åbner programmet Fotos og går til biblioteket i Øjeblikke. Din overførselsstatus vises nederst i menuen. Du kan også finde billeder og videoer fra dit fotobibliotek, som ikke er overført til iCloud, i et smart-album på din Mac.

Hvad sker der, hvis jeg overskrider min grænse for iCloud-lagringsplads?

Hvis du overskrider grænsen for iCloud-lagringsplads, overføres billeder og videoer ikke til iCloud, og biblioteket opdateres ikke på tværs af dine enheder. Hvis du vil fortsætte med at bruge iCloud-fotobibliotek, skal du opgradere din lagringsplan eller reducere den mængde lagringsplads, du bruger.

Du kan frigøre lagringsplads til iCloud-fotobibliotek ved at slette billeder og videoer, som du ikke vil beholde, på dine iOS-enheder eller på iCloud.com. Enheden fjerner slettede billeder og videoer med det samme, og de kan ikke gendannes i albummet Slettet for nylig.

Hvis du ikke har mere lagringsplads, sikkerhedskopieres dine enheder ikke til iCloud, og nye billeder, videoer, dokumenter og data opdateres ikke.

Hvordan slår jeg iCloud-fotobibliotek fra på en enkelt enhed?

Følg disse trin for at slå iCloud-fotobibliotek fra på en enkelt enhed:

• På iPhone, iPad eller iPod touch:
    • Hvis du bruger iOS 10.3 eller en nyere version, skal du gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Fotos og slå iCloud-fotobibliotek fra.
    • Hvis du bruger iOS 10.2 eller en nyere version, skal du gå til Indstillinger > iCloud > Fotos og slå iCloud-fotobibliotek fra.
  • På din Mac-computer: Gå til Systemindstillinger > iCloud > Indstillinger ved siden af Fotos, og vælg derefter iCloud-fotobibliotek.
  • På dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation): Gå til Indstillinger > Konti > iCloud. Tryk på Vælg under Fotos for at slå iCloud-fotobibliotek fra.

Hvis Optimer lagring er slået til, er det ikke sikkert, at alle dine originale billeder og videoer findes på enheden. Hvis du vil downloade de originale billeder og videoer til din iOS-enhed, skal du gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Fotos og vælge Hent og behold originaler. På din Mac-computer: Åbn Fotos, vælg Fotos > Indstillinger, og vælg Hent originaler til denne Mac. Derefter kan du slå iCloud-fotobibliotek fra. Du kan også vælge de billeder og videoer, som du vil downloade, på iCloud.com.

Før du kan slå iCloud-fotobibliotek fra, er det en god idé at oprette en kopi af dine billeder og videoer.

Hvordan fjerner jeg alt indhold i iCloud-fotobibliotek fra min iCloud-konto og mine enheder?

Du kan slå iCloud-fotobibliotek fra overalt ved at følge disse trin:

• På iPhone, iPad eller iPod touch:
    • Hvis du bruger iOS 10.3 eller en nyere version, skal du gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > iCloud-lagringsplads > Administrer lagringsplads > iCloud-fotobibliotek og derefter vælge Slå fra og Slet.
    • Hvis du bruger iOS 10.2 eller en nyere version, skal du gå til Indstillinger > iCloud > iCloud-lagringsplads > Administrer lagringsplads > iCloud-fotobibliotek og derefter vælge Slå fra og Slet.
  • På din Mac-computer: Gå til Apple-menuen > Systemindstillinger > iCloud. Klik på Administrer, vælg Fotobibliotek, og vælg så Slå fra og slet.

Fotos og videoer gemmes på din konto i 30 dage. Hvis du vil downloade dine billeder og videoer til din iOS-enhed, skal du gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Fotos og vælge Hent og behold originaler. På din Mac-computer: Åbn Fotos, vælg Fotos > Indstillinger, og vælg Hent originaler til denne Mac. Du kan også vælge de billeder og videoer, som du vil downloade, på iCloud.com.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.