Få hjælp til iCloud-fotos

Læs mere om at administrere iCloud-fotos, finde manglende billeder og videoer og slette unødvendigt indhold.

Hvad sker der, hvis nogle af mine billeder eller videoer mangler, når jeg slår iCloud-fotos til?

Søg efter dine manglende billeder og videoer i albummet Slettet for nylig i appen Fotos, og sørg for at logge ind på iCloud med det korrekte Apple-id. Læs mere om, hvordan du finder manglende billeder og videoer i appen Fotos

Ingen af de billeder eller videoer, som du kopierer til enheden via iTunes, kopieres til iCloud-fotos. Følg disse trin for at tilføje dine oprindelige versioner i fuld opløsning:

På en Mac med OS X Yosemite 10.10.3 eller en nyere version

Du kan overføre de oprindelige versioner af dit fotobibliotek ved at åbne appen Fotos og derefter vælge Fotos > Indstillinger og slå iCloud-fotos til.

Du kan også bruge AirDrop til at kopiere billeder fra computeren til din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Kontroller, at du er logget ind med det samme Apple-id, som du bruger på din computer og iOS-enhed.
  2. Lås din iOS-enhed op, og så AirDrop til.
  3. Åbn et nyt Finder-vindue på din Mac-computer, og vælg AirDrop i indholdsoversigten.
  4. Træk billederne til symbolet for iOS-enheden i Finder-vinduet.

På en pc med Windows 8 eller en nyere version

Hvad sker der, når du sletter billeder fra en enhed ved hjælp af iCloud-fotos?

Når du sletter et billede eller en video fra appen Fotos på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, slettes billedet eller videoen også fra iCloud-fotos og andre enheder, hvor du er logget ind på iCloud-fotos. De vil dermed heller ikke optage plads på iCloud. Hvis du vil slette billeder og videoer på alle dine iOS-enheder, på din Mac og på iCloud.com, kan du slette dem i appen Fotos

Slettede billeder og videoer kan gendannes fra albummet Slettet for nylig i 30 dage. Læs om, hvordan du gendanner et billede, der er slettet for nylig

Kan jeg se alle mine billeder og videoer fra min Mac-computer på iCloud.com?

iCloud-fotos overfører billeder og videoer fra dit Mac-systembibliotek. Billeder og videoer, som du har arkiveret uden for dit systembibliotek, overføres og opdateres ikke på tværs af dine enheder.

Hvordan ser jeg statussen for mine overførsler eller downloads til iCloud-fotos?

1. Åbn appen Fotos.
  2. Vælg fanen Bibliotek, og tryk derefter på Alle fotos.
  3. Rul ned til bunden for at se statuslinjen.

Du kan også finde billeder og videoer fra dit Fotos-bibliotek, der ikke er overført til iCloud i et smart album på din Mac.

Hvad sker der, hvis jeg overskrider min grænse for iCloud-lagringsplads?

Hvis du overskrider grænsen for iCloud-lagringsplads, overføres billeder og videoer ikke til iCloud, og biblioteket opdateres ikke på tværs af dine enheder. Hvis du vil fortsætte med at bruge iCloud-fotos, skal du opgradere din lagringsplads eller reducere den mængde lagringsplads, som du bruger.

Du kan frigøre lagringsplads til iCloud-fotos ved at slette billeder og videoer, som du ikke vil beholde, på dine iOS-enheder eller på iCloud.com. Enheden fjerner slettede billeder og videoer med det samme, og de kan ikke gendannes i albummet Slettet for nylig.

Hvis du ikke har mere lagringsplads, sikkerhedskopieres dine enheder ikke til iCloud, og nye billeder, videoer, dokumenter og data opdateres ikke.

Hvordan slår jeg iCloud-fotos fra på en enkelt enhed?

Følg disse trin for at slå iCloud-fotos fra på en enkelt enhed:

• På en iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Fotos, og slå iCloud-fotos fra.
  • Åbn appen Fotos på din Mac, og vælg derefter Fotos > Indstillinger, klik på iCloud, og fjern derefter markeringen af iCloud-fotos.
  • På et Apple TV 4K eller Apple TV HD: Gå til Indstillinger > Konti > iCloud. Under Fotos skal du trykke på Vælg for at slå iCloud-fotos fra.

Hvis Optimer lagring er slået til, er det ikke sikkert, at alle dine originale billeder og videoer findes på enheden. Hvis du vil downloade de originale billeder og videoer til din iOS-enhed, skal du gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Fotos og vælge Hent og behold originaler. På en Mac-computer: Åbn Fotos, vælg Fotos > Indstillinger, klik på iCloud, og vælg Hent originaler til denne Mac. Hold din enhed tilsluttet strøm og tilsluttet internettet. Når dine originaler er downloadet, kan du slå iCloud-fotos fra. Du kan også vælge de billeder og videoer, som du vil downloade, på iCloud.com.

Det er en god idé at lave en kopi af dine billeder og videoer, inden du slår iCloud-fotos fra.

Hvordan fjerner jeg alt indhold i iCloud-fotos fra iCloud og mine enheder?

Følg disse trin for at slå iCloud-fotos fra overalt:

• På en iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Administrer lagringsplads > Fotos, og tryk derefter på Slå fra og slet.
  • Hvis du bruger en Mac, skal du gå til Apple-menuen > Systemindstillinger og klikke på Apple-id. Vælg iCloud, og klik derefter på Administrer. Vælg Fotos, og klik derefter på Slå fra og slet.

Hvis du skifter mening, skal du følge trinnene ovenfor på din enhed og derefter vælge Fortryd sletning.

Billeder og videoer gemmes på din konto i 30 dage. Hvis du vil downloade dine billeder og videoer til din iOS-enhed, skal du gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Fotos og vælge Hent og behold originaler. På en Mac-computer: Åbn Fotos, vælg Fotos > Indstillinger, klik på iCloud, og vælg Hent originaler til denne Mac. Du kan også vælge de billeder og videoer, som du vil downloade, på iCloud.com.

Hvad er der sket med albummet Min fotostream?

Når du slår iCloud-fotos til, fjernes de billeder fra Min fotostream, som er i albummet Min fotostream, men som ikke er gemt i biblioteket. Når du slår iCloud-fotos til, får du ikke længere vist det separate album Min fotostream.

Hvis du har en ekstra enhed, hvor Min fotostream er slået til, og iCloud-fotos er slået fra, kan du stadig se albummet Min fotostream på denne enhed. Alle nye billeder, som du tager eller føjer til dit bibliotek, vises i dette album på enheden.

Læs mere

I tidligere versioner af iOS, macOS, tvOS og iCloud til Windows hed iCloud-fotos iCloud-fotobibliotek.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.