Ophæv pardannelse, og slet dit Apple Watch

Ophævelse af pardannelsen sletter dit Apple Watch og gendanner det til fabriksindstillingerne.

Hvis du bruger dit Apple Watch med et rejsekort i appen Wallet, skal du fjerne dit rejsekort fra dit Apple Watch, før du ophæver pardannelsen.

Sådan ophæves pardannelsen til dit Apple Watch fra din iPhone

1. Hold dit Apple Watch og din iPhone tæt på hinanden, mens du ophæver pardannelsen.
  2. Åbn appen Watch på iPhone.
  3. Gå til fanen Mit ur, og tryk på Alle ure.
  4. Tryk på infoknappen  ud for det ur, som du vil ophæve pardannelse for.
  5. Tryk på Ophæv pardannelse.
  6. Hvis du har en GPS + Cellular-model, skal du vælge, om du vil beholde eller fjerne dit mobilabonnement.
    • Hvis du vil danne par mellem dit Apple Watch og din iPhone igen, skal du beholde dit abonnement.
    • Hvis du ikke vil danne par mellem dit Apple Watch og din iPhone igen, skal du fjerne dit abonnement. Hvis du ikke vil pardanne et andet ur eller en anden iPhone, skal du muligvis kontakte din operatør for at annullere dit mobilabonnement.
  7. Tryk igen for at bekræfte. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple-id for at slå Aktiveringslås fra. Inden alt indhold og alle indstillinger slettes på dit Apple Watch, opretter din iPhone en ny sikkerhedskopi af dit Apple Watch. Du kan bruge sikkerhedskopien til at gendanne et nyt Apple Watch. Når pardannelsen med dit Apple Watch er ophævet, vises beskeden Start pardannelse.
  8. Indstil dit Apple Watch igen.

Sådan slettes dit Apple Watch, hvis du ikke har din iPhone

1. På dit Apple Watch: Tryk på Indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og alle indstillinger.
  2. Indtast din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  3. Hvis du har en GPS + Cellular-model, skal du vælge, om du vil beholde eller fjerne dit mobilabonnement.
    • Hvis du vil danne par mellem dit Apple Watch og din iPhone igen, skal du beholde dit abonnement.
    • Hvis du ikke vil danne par mellem dit Apple Watch og din iPhone igen, skal du fjerne dit abonnement. Hvis du ikke vil pardanne et andet ur eller en anden iPhone, skal du muligvis kontakte din operatør for at annullere dit mobilabonnement.
  4. Tryk på Slet alt for at bekræfte. Dette nulstiller dit Apple Watch til fabriksindstillingerne.

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du prøve disse trin.

Sletning af alt indhold og indstillinger sletter alle medier, data og indstillinger på dit Apple Watch, men det fjerner ikke aktiveringslåsen. Hvis du vil fjerne Aktiveringslås, skal du først ophæve pardannelsen til uret. Før dit ur slettes, oprettes der en sikkerhedskopi af dets indhold på din iPhone.