Ophævelse af pardannelse mellem dit Apple Watch og din iPhone

I nogle tilfælde skal du ophæve pardannelsen mellem dine enheder. Ophævelsen sletter også dit Apple Watch og gendanner det til fabriksindstillingerne.

Hvis du bruger dit Apple Watch i Japan og har et Suica-kort i Wallet, skal du kontrollere, at du har fjernet dit Suica-kort, før du ophæver pardannelsen.

Sådan afbryder du forbindelsen mellem dine enheder

1. Hold dit Apple Watch og din iPhone tæt på hinanden, mens du ophæver pardannelsen.
  2. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  3. Gå til fanen Mit ur, og tryk på dit ur øverst på skærmen.
  4. Tryk på infosymbolet ud for det ur, som du vil ophæve pardannelsen for.
    Flere ure på iPhone
  5. Tryk på Ophæv pardannelse.
    Apple Watch-skærm på iPhone
  6. På Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular): Vælg, om du vil beholde eller fjerne dit mobilabonnement.
    • Hvis du vil danne par mellem dit Apple Watch og din iPhone igen, skal du beholde dit abonnement.
    • Hvis du ikke vil danne par mellem dit Apple Watch og din iPhone igen, skal du fjerne dit abonnement. Hvis du ikke vil pardanne et andet ur eller en anden iPhone, skal du muligvis kontakte din operatør for at annullere dit abonnement.
  7. Tryk igen for at bekræfte. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple-id for at slå Aktiveringslås fra. Inden du sletter alt indhold og alle indstillinger på dit Apple Watch, opretter din iPhone en ny sikkerhedskopi af dit Apple Watch. Du kan bruge sikkerhedskopien til at gendanne et nyt Apple Watch. Når pardannelsen med dit Apple Watch er ophævet, vises beskeden Start pardannelse.
  8. Følg disse trin for at indstille dit Apple Watch igen.

Sådan sletter du dataene på dit Apple Watch

Selvom du ikke har din iPhone, kan du stadig slette alt indhold og alle indstillinger på dit Apple Watch:

1. På dit Apple Watch: Tryk på Indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og alle indstillinger.
    Nulstil skærm på Apple Watch
  2. På Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular): Vælg, om du vil beholde eller fjerne dit mobilabonnement.
    • Hvis du vil danne par mellem dit Apple Watch og din iPhone igen, skal du beholde dit abonnement.
    • Hvis du ikke vil danne par mellem dit Apple Watch og din iPhone igen, skal du fjerne dit abonnement. Hvis du ikke vil pardanne et andet ur eller en anden iPhone, skal du muligvis kontakte din operatør for at annullere dit abonnement.
  3. Bekræft ved at trykke Slet alt. Dette nulstiller dit Apple Watch til fabriksindstillingerne.

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du prøve disse trin.