Hvis du har glemt koden til dit Apple Watch

Hvis du har glemt koden til dit Apple Watch, skal du nulstille uret og indstille det igen.

Sådan nulstiller du dit Apple Watch, hvis du har glemt din kode

1. Placer uret på opladeren, og lad det blive der, indtil du har gennemført disse trin.

2. Tryk på sideknappen, og hold den inde, indtil du ser knappen Sluk i øverste højre hjørne af skærmen.

3. Tryk på Digital Crown, og hold den nede, indtil du ser Slet alt indhold og alle indstillinger.

4. Tryk på Nulstil, og tryk derefter på Nulstil igen for at bekræfte.

5. Vent på, at processen udføres, og indstil dit Apple Watch igen. Når du bliver spurgt, skal du vælge at gendanne fra en sikkerhedskopi.

Sletning af alt indhold og alle indstillinger sletter alle medier, data og indstillinger på dit Apple Watch, men det fjerner ikke aktiveringslåsen. Hvis du vil fjerne Aktiveringslås, skal du først ophæve pardannelsen til uret. Før dit ur slettes, oprettes der en sikkerhedskopi af dets indhold på din iPhone.

Sådan nulstiller du dit Apple Watch ved hjælp af din parrede iPhone

1. Hold dit Apple Watch og din iPhone tæt på hinanden, indtil du har udført disse trin.

2. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.

3. Tryk på Generelt > Nulstil.

4. Tryk på Slet indhold og indstillinger på Apple Watch, og tryk derefter på indstillingen igen nederst på skærmen for at bekræfte. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple-id.

ios12-iphone-xs-watch-settings-general-reset-erase-apple-watch-content-on-tap.
  5. På Apple Watch-modeller med GPS + Cellular: Vælg, om du vil beholde eller fjerne dit mobilabonnement:

• Hvis du vil danne par mellem dit Apple Watch og din iPhone igen, skal du beholde dit abonnement.

• Hvis du ikke vil danne par mellem dit Apple Watch og din iPhone igen, skal du fjerne dit abonnement. Hvis du ikke vil danne par med et andet ur eller en anden iPhone, skal du muligvis kontakte din mobiludbyder for at opsige dit abonnement.

6. Vent på, at processen udføres, og indstil dit Apple Watch igen. Når du bliver spurgt, skal du vælge at gendanne fra en sikkerhedskopi.