Brug af en Handy Tech Braille Star 40-skærm med VoiceOver

Når du bruger en brailleskærm af typen Handy Tech Braille Star 40 med VoiceOver på din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du bruge følgende tastekommandoer.

Hvis du vil være sikker på, at din brailleskærm bruger den korrekte tabel, skal du sørge for, at du har installeret den nyeste version af iOS.

Interaktion

VoiceOver-handling

Skærmtast

Tryk to gange på det valgte emne

Markørtast

Aktiverer Slettetasten

Venstre op + venstre ned

Aktiverer Returtasten

Højre op + højre ned

Braille

VoiceOver-handling

Skærmtast

Slå udvidet statusbeskrivelse til eller fra

Statusmarkør

Panorer braille til venstre

Venstre op eller højre op

Panorer braille til højre

Venstre ned eller højre ned

Læs mere

Læs mere om de generelle kommandoer under Almindelige braillekommandoer til VoiceOver.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.