Hvis der mangler sange i dit musikbibliotek, når du har slået Synkroniser bibliotek til

Kontroller, at Synkroniser bibliotek er slået til på alle dine enheder, og at enhederne er logget ind med det samme Apple-id, som du bruger med Apple Music. Hvis dit musikbibliotek er gemt på din computer, skal du tjekke status for netsky for sange for at finde manglende musik og løse problemer.

Apple Music er ikke en sikkerhedskopitjeneste. Sørg for at lave en sikkerhedskopi af dit musikbibliotek, før du foretager ændringer.

Du skal først tjekke følgende

Tjek status for netsky for sange på din Mac eller pc

1. På Mac: Åbn appen Apple Music. På pc: Åbn iTunes, vælg Musik i lokalmenuen, og klik derefter på Bibliotek.
  2. Vælg Sange i indholdsoversigten.
  3. Vælg Oversigt > Vis oversigtsvalg.
  4. Vælg Status for netsky og Overførsel fra netskyen.

Kig efter følgende statusser ud for dine sange for at finde ud af, hvad du skal gøre.

Appen Apple Music, der viser statusser for netsky ud for sange

Venter

Sangen vises ikke på dine andre enheder, fordi den venter på at blive overført. Vælg Arkiv > Bibliotek > Opdater bibliotek i netskyen. Kontroller derefter, om sangen vises på dine andre enheder.

Fjernet

Sangen er slettet fra en anden enhed, hvor Synkroniser bibliotek er slået til. Hvis sangen skal vises på dine andre enheder, skal du klikke på pilen knappen Fjernet ud for sangen og derefter klikke på Føj til musikbiblioteket i netskyen.

Meddelelse om, at denne sang er slettet på en anden enhed, og indstillinger for at slette, beholde eller tilføje sangen i musikbiblioteket i netskyen.

Et udråbstegn

Sangen kan ikke afspilles eller synkroniseres på tværs af dine enheder, før det oprindelige arkiv er fundet. Klik på udråbstegnet symbolet Ugyldig lokalitet, og klik derefter på Find.

Meddelelse, der spørger, om der skal søges efter en manglende sang.

Hvis sangen bliver fundet, bliver du spurgt, om placeringen skal bruges til at finde andre manglende sange i dit bibliotek. Hvis du får vist denne meddelelse, skal du klikke på Find arkiver.

Hvis en sang er nedtonet

Hvis der står Ikke længere tilgængelig ud for en sang, der er nedtonet, er sangen tilføjet fra Apple Music og fjernet fra Apple Music-kataloget.

Læs om, hvad de forskellige skysymboler og andre symboler ud for dine sange betyder i appen Apple Music

Læs om, hvad de forskellige skysymboler og andre symboler ud for dine sange betyder i iTunes

Søg efter den manglende sang på din computer

1. Søg efter den manglende sang på din Mac eller pc.
  2. Hvis du finder den manglende sang, skal du trække sangen til appen Apple Music eller iTunes.
  3. I appen Apple Music eller iTunes skal du vælge Arkiv > Bibliotek > Opdater bibliotek i netskyen.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.