Hvis der mangler sange i dit musikbibliotek, når du har slået Synkroniser bibliotek til

Hvis du abonnerer på Apple Music eller iTunes Match, kan du få adgang til dit musikbibliotek på alle dine enheder. Hvis der mangler sange i dit musikbibliotek, når du har slået Synkroniser bibliotek til, kan du læse om, hvad du kan gøre.

Start med at kontrollere følgende

Tjek dine indstillinger og din netværksforbindelse på alle dine enheder:

Apple Music er ikke en sikkerhedskopieringstjeneste. Husk at sikkerhedskopiere dit musikbibliotek, før du foretager ændringer.

Hvis du ikke kan finde eller afspille en sang

Hvis du ikke kan finde eller afspille en sang, kan du tjekke, om du har tilføjet den fra Apple Music. Hvis den er fra en anden kilde, venter sangen muligvis på at blive overført. Prøv disse trin:

1. Tænd din Mac eller pc, og opret forbindelse til internettet.
  2. Åbn appen Musik eller iTunes til Windows.
  3. Hold appen Musik eller iTunes til Windows åben, så dit bibliotek kan blive færdig med at overføre.

Hvis du kan se et symbol for ikke berettiget symbol for ikke berettiget ud for en sang, skal du slette sangen og derefter tilføje den i biblioteket igen. Hvis du stadig kan se et symbol for ikke berettiget ud for en sang, kan sangen ikke overføres.

Hvis en sang er nedtonet, venter sangen muligvis på at blive overført, den er ikke længere tilgængelig, eller den er ikke frigivet fra Apple Music-kataloget endnu.

Hvis der mangler en sang

Kontroller, at Synkroniser bibliotek er slået til på alle dine enheder, og at enhederne er logget ind med det samme Apple-id.

Hvis du stadig mangler en sang, du har tilføjet fra Apple Music-kataloget, er sangen muligvis fjernet fra Apple Music, eller den findes under et andet arkivnavn. Prøv at søge efter sangen i Apple Music, og føj den derefter til dit bibliotek.

Slå Synkroniser bibliotek fra, og slå det derefter til igen

Du kan muligvis løse problemet ved at slå Synkroniser bibliotek fra for alle dine enheder og derefter slå det til igen. Læs hvordan.

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis du stadig har brug for hjælp til Synkroniser bibliotek, kan du kontakte Apple-support.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.