Opret forbindelse til HDMI fra din Mac

Mac-computere kan bruge et HDMI-kabel eller mellemstik til at oprette forbindelse til et tv, en skærm eller anden HDMI-enhed.

2021-mbp-14-svr-rs-closed

Tilslut din HDMI-enhed

Mac-computere med en af følgende porte kan oprette forbindelse til HDMI-enheder:

Identificer portene på din Mac

Tjek specifikationerne

Mac-computere, der har en indbygget HDMI-port, understøtter disse video- og lydspecifikationer:

• Op til 8K ved 60 Hz på kompatible Mac-modeller.

• Op til 4K ved 240 Hz på kompatible Mac-modeller.

• Op til 4K ved 60 Hz på kompatible Mac-modeller.

• Op til 4K ved 30 Hz på kompatible Mac-modeller.

• 8 kanaler/24 bit lyd ved 192 kHz, Dolby Surround 5.1 og almindelig stereo.

• HDCP-krypteret afspilning fra iTunes og QuickTime Player (version 10). Safari i macOS Sierra eller nyere understøtter også HDCP-krypteret afspilning, hvis websiderne har aktiveret HTML5, og hvis indholdet har aktiveret FairPlay Streaming og leveres med Media Source Extensions eller HTTP Live Streaming. Hvis du vil afspille HDCP-indhold på en ekstern skærm, kræver HDCP-afspilning en HDCP-kompatibel skærm.

• HDR på kompatible Mac-modeller.

Hvis du bruger et mellemstik, skal du kontrollere mellemstikkets specifikationer for at læse mere om understøttede opløsninger og andre oplysninger.

Op til 8K ved 60 Hz

Du kan slutte en skærm med en opløsning på op til 8K ved 60 Hz til HDMI-porten på disse Mac-modeller:

• MacBook Pro med M2 Pro, M3 Pro, M2 Max eller M3 Max fra 2023 eller nyere modeller

• Mac mini med M2 Pro fra 2023

• Mac Studio fra 2023

• Mac Pro fra 2023

Op til 4K ved 240 Hz

Du kan slutte en skærm med en opløsning på op til 4K ved 240 Hz til HDMI-porten på disse Mac-modeller:

• MacBook Pro med M2 Pro, M3 Pro, M2 Max eller M3 Max fra 2023 eller nyere modeller

• Mac mini med M2 Pro fra 2023

• Mac Studio fra 2023

• Mac Pro fra 2023

Mellemstik understøttes ikke for disse opløsninger og opdateringshastigheder. Slut skærme direkte til din Mac for at få de bedste resultater.

Op til 4K ved 60 Hz

Du kan slutte en skærm med en opløsning på op til 4K ved 60 Hz til HDMI-porten på disse Mac-modeller:

• Mac Studio fra 2022 eller en nyere model

• Mac mini fra 2018 eller en nyere model

• Mac Pro fra 2019 eller en nyere model

• MacBook Pro fra 2021 eller en nyere model

Op til 4K ved 30 Hz

Du kan slutte en skærm med en opløsning på op til 4K ved 30 Hz til HDMI-porten på disse Mac-modeller:

• Mac mini fra 2012 til 2014

• Mac Pro fra 2013

• MacBook Pro fra 2012 til 2015

Hvis din HDMI-skærm ikke registreres

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis din Mac ikke registrerer dit HDTV, din skærm eller en anden HDMI-enhed, efter du har oprettet forbindelsen.

Hvis skærmen ikke viser hele billedet

Hvis videoen på dit HDTV eller din skærm går ud over skærmkanterne, skal du rette overscan eller underscan på dit tv eller din projektor. Underscan-mærket vises kun for visse konfigurationer og opløsninger.

Du får muligvis vist en HDCP-fejl, hvis din Mac skifter til vågeblus under en igangværende afspilning, eller mens afspilningen er sat på pause. Luk den app, der afspiller videoen, og åbn derefter appen igen.

Hvis din HDMI-enhed ikke modtager lyd

Hvis din HDMI-enhed ikke modtager lyd fra din Mac:

• Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger, og klik derefter på Lyd. Gå til ruden Lyd ud, og kontroller, at du har valgt din HDMI-enhed.

• Hvis du opretter forbindelse fra en Mac mini, skal du frakoble alle lydenheder fra computerens stik til hovedtelefoner.

Hvis skærmen slukker uventet

Hvis skærmen ikke tænder eller slukker, eller den tænder eller slukker uventet, kan du prøve at slå HDMI-CEC til eller fra i skærmindstillingerne.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.