Brug af FaceTime på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du bruger FaceTime til at foretage videoopkald eller samtaler fra dine iOS-enheder.

Du kan bruge FaceTime via Wi-Fi på alle disse enheder:

• iPhone 4 eller en nyere model
  • iPad Pro (alle modeller)
  • iPad 2 eller en nyere model
  • iPad mini (alle modeller)
  • iPod touch 4. generation eller nyere modeller (kun iPod touch 5. generation eller nyere modeller understøtter FaceTime-samtaler)

Hvis du har et mobildataabonnement, kan du også bruge FaceTime uden Wi-Fi på disse enheder:

• iPhone 4s eller en nyere model
  • iPad Pro (alle modeller)
  • iPad (3. generation eller en nyere model)

FaceTime er ikke tilgængelig eller vises muligvis ikke på enheder, der er købt eller bruges i Saudi-Arabien, De Forenede Arabiske Emirater og Pakistan. Med iOS 11.3 er FaceTime dog tilgængelig på iPhone i Saudi-Arabien.

Slå FaceTime til

Åbn appen FaceTime, og log ind med dit Apple-id. Dette kan også gøres fra Indstillinger > FaceTime.

Hvis du bruger en iPhone, registrerer FaceTime automatisk dit telefonnummer. Hvis du også vil registrere din e-mailadresse på din iPhone, skal du gå til Indstillinger > FaceTime > Brug dit Apple-id til FaceTime og logge ind med dit Apple-id.

Hvis du bruger en iPad eller iPod touch, kan du registrere din e-mailadresse ved at trykke på Indstillinger > FaceTime > Brug dit Apple-id til FaceTime og logge ind med dit Apple-id.

Foretag et opkald via FaceTime

Hvis du vil foretage et opkald via FaceTime, skal du bruge modtagerens telefonnummer eller registrerede e-mailadresse. Der er flere måder at foretage FaceTime-opkald på:

• Indtast modtagerens telefonnummer eller e-mailadresse i appen FaceTime, og tryk derefter på symbolet for FaceTime-video  facetime-videosymbol eller FaceTime-samtale FaceTime-samtalesymbol
  • Hvis du har arkiveret modtagerens telefonnummer eller e-mailadresse i Kontakter, kan du indtaste vedkommendes navn og derefter trykke på video- eller lydsymbolet.
  • Du kan også starte et FaceTime-videoopkald fra en iPhone under et igangværende opkald. Tryk på FaceTime-symbolet under opkaldet for at tale via FaceTime.

Brug FaceTime-samtale med afventende opkald

Hvis du har iOS 8 eller en nyere version, kan du bruge Opkald venter under en igangværende FaceTime-samtale. Når du modtager et nyt opkald – enten et telefonopkald eller en anden FaceTime-samtale – kan du gøre et af følgende:

• Afslutte det igangværende opkald og acceptere det indgående opkald.
  • Acceptere det indgående opkald og sætte det igangværende opkald på pause.
  • Afvise det indgående opkald.

Få mere hjælp

Udgivelsesdato:Tue Apr 10 02:47:30 GMT 2018