Brug af FaceTime på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du bruger FaceTime til at foretage videoopkald eller samtaler fra dine iOS-enheder.

Et par chatter med en kvinde via FaceTime-videoopkald på en iPhone og en iPad

Du kan bruge FaceTime over Wi-Fi1 eller over mobilnetværk på understøttede iOS-enheder2. FaceTime er ikke tilgængelig eller vises muligvis ikke på enheder, der er købt eller bruges i Saudi-Arabien, De Forenede Arabiske Emirater og Pakistan. Med iOS 11.3 og nyere versioner er FaceTime dog tilgængelig på iPhone, iPad og iPod touch i Saudi-Arabien.

skærm, der viser FaceTime-indstillinger

Slå FaceTime til

Åbn appen FaceTime, og log ind med dit Apple-id. Dette kan også gøres fra Indstillinger > FaceTime.

Hvis du bruger en iPhone, registrerer FaceTime automatisk dit telefonnummer. Hvis du også vil registrere din e-mailadresse på din iPhone, skal du gå til Indstillinger > FaceTime > Brug dit Apple-id til FaceTime, og log ind med dit Apple-id.

Hvis du bruger en iPad eller iPod touch, kan du registrere din e-mailadresse ved at trykke på Indstillinger > FaceTime > Brug dit Apple-id til FaceTime, og log ind med dit Apple-id.

skærm, der viser et aktivt opkald

Foretag et opkald via FaceTime

Hvis du vil foretage et opkald via FaceTime, skal du bruge modtagerens telefonnummer eller registrerede e-mailadresse. Der er flere måder at foretage FaceTime-opkald på:

• I appen FaceTime skal du trykke på plus-tegnet og indtaste personens telefonnummer eller e-mailadresse. Tryk på nummeret eller adressen, og tryk derefter på Lyd FaceTime-lydsymbol eller Video FaceTime-videosymbol.
  • Hvis personens telefonnummer eller e-mailadresse er gemt i Kontakter, kan du begynde at indtaste navnet og derefter trykke på det, når det vises. Tryk derefter på Lyd FaceTime-lydsymbol eller Video FaceTime-videosymbol.
  • Du kan også starte et FaceTime-videoopkald fra en iPhone under et igangværende telefonopkald. Tryk på FaceTime-symbolet i appen Telefon for at skifte til FaceTime.

skærm, der viser et indkommende telefonopkald, mens et andet opkald er aktivt

Brug af FaceTime-samtale med afventende opkald

Når der kommer et andet opkald – enten et telefonopkald eller et andet FaceTime-lydopkald – kan du vælge et af følgende:

• Afslutte det igangværende opkald og acceptere det indgående opkald.
  • Acceptere det indgående opkald og sætte det igangværende opkald på pause.
  • Afvise det indgående opkald.

skærm, der viser en person, der bruger FaceTime med en Memoji

Brug af Memoji i FaceTime

Når du har oprettet en Memoji, der passer til din personlighed og dit humør på iPhone X eller en nyere model, kan du bruge din Memoji under et FaceTime-videoopkald:

1. Åbn FaceTime, og foretag et opkald.
  2. Når opkaldet starter, skal du trykke på symbol for effekter.
  3. Tryk på den Memoji, du vil bruge.
  4. Fortsæt FaceTime-opkaldet med din Memoji, eller tryk på X-symbolet for at fortsætte uden en Memoji eller vende tilbage til FaceTime-menuen.

Gentag trin 2-4 for at ændre din Animoji eller Memoji eller fjerne den under et FaceTime-opkald.

Få mere hjælp

1. Du kan bruge FaceTime på en hvilken som helst af disse enheder med Wi-Fi: iPhone 4 eller en nyere model, iPad Pro (alle modeller), iPad 2 eller en nyere model, iPad mini (alle modeller) og iPod touch 4. generation eller en nyere model (det er kun iPod touch 5. generation eller en nyere model, der understøtter FaceTime-lydopkald).

2. Med et mobildataabonnement kan du også bruge FaceTime uden Wi-Fi på en hvilken som helst af disse enheder: iPhone 4s eller en nyere model, iPad Pro (alle modeller) og iPad (3. generation eller en nyere model).