Hvis Mail på din Mac-computer bliver ved med at bede dig om adgangskoden

Mail fortæller måske, at der ikke kan oprettes forbindelse til din e-mailkonto, og du bliver flere gange bedt om at angive adgangskoden til den.

Mail opretter forbindelse til din e-mailudbyder, men kan ikke oprette forbindelse til din e-mailkonto, fordi din e-mailudbyder ikke kan acceptere adgangskoden til din e-mail.

Forbindelsesfejl i Mail

Din e-mailudbyder kan afvise din adgangskode af flere årsager, f.eks.:

• Du bruger ikke din aktuelle adgangskode til e-mail. Hvis du har opdateret adgangskoden på en anden enhed, skal du huske at bruge den samme adgangskode på denne enhed.
  • Din e-mailudbyder har brug for, at du opdaterer eller nulstiller din adgangskode af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis du f.eks. har slået Googles totrinsbekræftelse til, kræver din Gmail-konto i Mail den rette appadgangskode.
  • Din e-mailudbyder har deaktiveret eller spærret din konto. Kontakt din e-mailudbyder for at få hjælp.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.