Vælg den korrekte e-mail-tjenesteudbyder, når du tilføjer en konto i Mail

Din kontoudbyders navn stemmer muligvis ikke overens med slutningen af din e-mailadresse. Læs om, hvilken udbyder du skal vælge, når du indstiller din konto i Mail.

Hvilken tjenesteudbyder af e-mails omfatter din e-mailadresse?

Når du tilføjer en e-mailkonto i Mail på iOS eller iPadOS eller på macOS, har du mulighed for at vælge fra en liste over eksterne udbydere af e-mailtjenester.

• iCloud omfatter e-mailkonti, der slutter med icloud.com, me.com, eller mac.com.

• Microsoft Exchange omfatter e-mailkonti, der slutter med onmicrosoft.com. Det kan også være, at du skal vælge denne tjenesteudbyder, hvis du har en Exchange-baseret e-mailkonto gennem din arbejdsplads.

• Google omfatter e-mailkonti, der slutter med gmail.com.

• Yahoo! Omfatter e-mailkonti, der slutter med yahoo.com.

• Aol. Omfatter e-mailkonti, der ender med aol.com, aim.com, og verizon.net.

• Outlook.com kan kun vælges, når du tilføjer en konto i iOS, og det omfatter e-mailkonti, der slutter med outlook.com, hotmail.com, eller live.com.

Du kan tilføje dine Gmail-, Outlook- eller andre e-mailkonti på din iPhone under Indstillinger > Mail > Konti.

Når du tilføjer en e-mailkonto i Mail på din Mac, skal du vælge Microsoft Exchange for de e-mailkonti, der slutter med onmicrosoft.com, og for de konti, der slutter med outlook.com, hotmail.com eller live.com. Vælg også denne mulighed i macOS, hvis du har en Exchange-baseret e-mailkonto gennem din arbejdsplads.

Hvis du vil tilføje en anden e-mailadresse, skal du vælge Andet og være klar til manuelt at indtaste dine e-mailindstillinger, hvis det er nødvendigt.